It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
נו. באותה מידה היא יכלה להיות אמילי../images/Emo69.gif

למה להיות קטנונית

LeAnnDylan

Well-known member
מה?!../images/Emo69.gif זה סו לא אותו הדבר!

במקרה שלך יש לך איזה ארבעים נשים שקוראים להן אמילי. לי אין אפילו אישה אחת שקוראים לה מיכל
אני מוכנה להתפשר על הילרי

LeAnnDylan

Well-known member
כפרות על כולן../images/Emo99.gif

פעם אהבתי גם את הילרי סוואנק (מהתקופה שלי כקרלי בבוורלי הילס) ואל נא תשכחי את הילרי סקוט כוכבת הפורנו...
בחרה לה שם טוב...

X יו יו S

New member
אני רוצה לראות את הסרט שלה בנים לא בוכים

וכנמו כל טנכיפובית מצויה אחכה שהוא ישודר ביס מתישהו ומי זאת הילרי קלינטון?

LeAnnDylan

Well-known member
אל תפתחי ציפיות

אחרי כל הבאז והטרראם שהיה סביב הסרט אמרתי לעצמי שאני חייבת לראות אותו. הורדתי אותו למחשב בשני חלקים צפיתי בחלק הראשון והשתמעממתי למוות. לחלק השני לא טרחתי להיע מעולם
ומה מי זאת הילרי קלינטון? את אמיתית?! על מזכירת המדינה האמריקנית שמעת?

X יו יו S

New member
באמת?

מבאס כי אני בכל לא אוהבת סרטים חשבתי שזה טוב אגב מחר יש ביס חופשיות על הבר חחח כן יאו נקרעתי עכשיו ברור שאני מכירה אותה איכשהו לא עשיתי את החיבור המתבקש לבד

Guncrazy

New member
אישתך יפה../images/Emo2.gif

איך זה קרה?
בדר"כ יש לך טעם מזעזע בנשים

Guncrazy

New member
מה היא עושה בחייה שאני צריכה להכיר אותה?

אגב אומנם אני חיה פה אבל מחוסר זמן וראש קבור בלימודים אני לא מעורה בשום דבר שקורה כאן. אפילו את האישה החדשה של דילן שאמורה להיות ממש מפורסמת כאן הצלחתי להדחיק עד עכשיו.

../images/Emo201.gif

אני מאחלת לך המון בהצלחה יהיה לך זמן אחרי הלימודים להכיר קצת את לונדון יותר? אני היתי מתחרפנת אם היתי בלונדון ומנותקת. איך אפשר. והלן היא שחקנית, גם סרטים וטלויזיה, וגם תיאטרון. מוכשרת ברמות, הלואי עלי לראות הצגה שלה.

X יו יו S

New member
מעתיקה מפורום אחר

כי כולם צריך לדעת שבעלי חזר
משהו טוב/נחמד/מעודד שקרה השבוע אחי נזכר איפה אנחנו גרים וקפץ לביקור אחרי איזה חודש התגעגעתי לקטנים והוא מנסה לסדר לי את רדיו של גלי בשעה טובה מישהו שעצבן/שימח אותך השבוע בעלי חזר השחקן שאני אוהבת די נעלם מהנוף כמעט עשור שהוא לא עשה כלום חוץ מהופעה אורח פה ושם מתוכם 6 שנים של שתיקה מוחלטת בחמישי הוא חגג 30 אמרתי זה מספר משמעותי בטוח יהיה איזה משהו קטן עליו אבל לא היה כלום בחמישי שבדקתי ואז ביום ראשון כל אתר שמכבד את עצמו ציין את המאורע כי התברר שלפני חודש כל הקאסט של סדרה המיתולגית שלו הצטלמו לכתבה בעיתון והוא גם היה (אחרי נתק של 12 שנה בעקבות סכסוך שהיה בינהם) מעצבן שרוג'ר סיום עונה בלי שום תואר סדרות השבוע המטנליסט למרות שלא היה פרק משהו אבל התגעגתי והכי היציע הם פשוט קורעים מצחוק תוכניות מיוחדות לסוף השבוע להיות עם אחיינים מקווה לא לה הרבה אני כבר זקנה שיר השבוע Marry You התפלאתי לגלות שהוא במצעד של גלגל"צ חשבתי שיר יצא מזמן סרט מומלץ אחותי יפה לא ראיתי אבל בא לי לראות ספר כדאי ש כמו שקר וידאו תמונה אלא מי משהו שאת/ה רוצה להוסיף אל תפסיקו לאהוב בסוף האושר חוזר

למעלה