It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
עדין לא הבנתי מי זה

כאילו את השם שלו אני כבר מכירה מהמסן שלך אבל מה הוא עושה בחיים עכשיו שהוא "חזר" פתאום?

LeAnnDylan

Well-known member
התכוונתי מה הוא עושה היום

את כל הביוגרפיה הארוכה שלו כבר כתבת לנו בפורום כמה פעמים. הכוונה שלי הייתה מה הוא עושה עכשיו שהוא חזר לכותרות? יש לו איזה תוכנית חדשה או משהו?

LeAnnDylan

Well-known member
אה, אופס חשבתי שאפרת הגיבה לי

זו היא שכתבה מיליון פעמים בפורום מה הוא עשה פעם.

X יו יו S

New member
סוף סוף קצת פידבק :)

תוכנית ספורט ואוף זה באמת יותר מצחיק מזה העונה או בכלל? ראית בסוף לה לה לנד?

Guncrazy

New member
יואו איזה ענק הוא!

למה את שמה תמונות כאלה
הורסת גיבורי ילדות שכמותך! שימי תמונה שלו בתור ילד

Guncrazy

New member
התקלקלתי../images/Emo10.gif

עכשיו אני אחפור חפירות סתמיות כדי להיות בטופ
שיר חרישה בקאנטרי- Friday Night - Lady Antebellum שיר חרישה לא קאנטרי- When I Grow Up - Garbage אלבום ישן שעשה קאמבק- Garbage 2.0 אלבום חדש שגילתם- את של ליידי אנטבלום. ציטוט השבוע שלכם- אחד מהציטוטים של דילן בטח. קנית השבוע- אייפד. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- משהו על פסיכולוגיה התפתחותית. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- ראיתי אקס פקטור כדי לראות מי זו אהובתה של דילן. היא חמודה. והיה פרק נחמד השבוע. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- פה קריר. משהו טוב שאכלתם השבוע- מרק אפונה מוקרם. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן. בגלל זה יש לי זמן לבלות אתכם. ואין לזה שום קשר לאיומים לחיי שקיבלתי בתיבת המסרים מדילן |שורק| משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- איזה משהו שדילן כתבה אבל אני לא אעזה לה אאוטינג. חיי יקרים לי. איש השבוע שלכם בפורום- דילן
כל הכבוד על ההשקעה שלך! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- החתולה שלי, סידני. מסר לאומה- אל תעצבנו את דילן. תמונת השבוע שלכם- דמיינו את לורה בל בנדי ב-ACM המלצת השבוע- לכו לקפוץ בשלוליות. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
יו גארבג'../images/Emo99.gif

איך הייתי מאוהבת בהם בתור נערה בתיכון! שירלי מנסון הייתה האלילה שלי. ועם בוץ' ויג רציתי להתחתן בכלל
אחח הצעירות..

למעלה