RBD-הדיסק בישראל
כנסו:)

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo79.gifRBD-הדיסק בישראל../images/Emo70.gifכנסו:)../images/Emo88.gif

טוב חבר'ה,החלטתי לפתוח הודעה חדשה ומסודרת על כל הקטע עם הדיסק. אז ככה,הלכתי לפי הצעתה של שרין שיין מעיתון "ויוה פלוס" וחיפשתי דרך ליצור עם החברה "הליקון". מצאתי את האימייל שאפשר לשאול ולפנות אלייהם והנה הוא
[email protected] עכשיו בואו נחליט בצורה מסודרת ובלי בלאגןמה לכתוב להם ואני אשלח את המייל עוד היום.. ההצעה שלי של מה שנכתוב היא: חברת "הליקון" שלום רב, שמי הוא גבי,ואני פונה בשם אלפי מעריצים של להקה ממקסיקו שנקראת "RBD"-מתוך הטלנובלה המוכרת "רבלדה. בפנייה שלי אני רוצה לבקש מכם לעשות כל שביכולתכם כדי שהדיסק של הלהקה יגיע לישראל כמה שיותר מהר,אחרי שהוא זכה להצלחה ענקית בהמון ארצות גם אנחנו רוצים להנות ממנו. בעקבות הגעתו של הדיסק[אם יתאפשר הדבר]יגדל הסיכוי שגם הלהקה תגיע לישראל במסע ההופעות שלהם. אז אנא מכם,עזרו לנו להגשים חלום. פורום "רבלדה" בתפוז אנשים. תודה מראש
אם אתם מסכימים אם מה שכתבתי תסמנו
,אם אתם רוצים להוסיף משהו תגידו לי לפני שאני אשלח

../images/Emo45.gif ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אחלה, אבל אם הוא יהיה אני לא אקנה, יש לי את רוב השירים..

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gifאני כמוך../images/Emo70.gif

דרך אגב צילמתי את הנרות אבל אני לא מצליחה להעלות קבצים פתאום חחח

ג ב ש ו ש

New member
שמח שאת מסכימה../images/Emo13.gifובקשר../images/Emo88.gif

למה שאמרת,זה לא קשור לזה שיש לך את השירים. גם לי יש מהדיסק הראשון את הכל וגם מה-DVD בהופעה חיה וכמעט לכולם,ואנחנו לא עושים את זה לחינם הרי. אם הדיסק יגיע בע"ה צריכים להראות שהוא נמכר ורק ככה הם יגיעו

TuTyBoP15

New member
אם הם יגיעו אני לא אלך להופעה חחח

חחחח אני מעדיפה לבזבז את הכזף על משהו אחר.. זה הכל בשבילכם כי אתם רוצים אותם פה

אהה אוקיי../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני לא כל כך צרכנית דיסקים.. אבל אם הקול שלי עוזר, סבבה

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gif אני בדיוק כמו אורית

אני גם לא צרכנית דיסקים אבל אם הקול שלנו עוזר אז סבבה..סמכו עליי..

מה אתן סתם!?../images/Emo142.gif

אז מה שיש לכן!!! גם לי יש לכולם יש אבל אין כמו לקנות את האלבום/סינגל/דיסק של מי שאתם מעריצים!!! עם כל התמונות והמידע!!! אני לא מאמינה..נורא התאכזבתי!!!

TuTyBoP15

New member
ממה התאכזבת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא מעריצה שרופה שלהן
אני אוהבת את הסדרה כן..מעריצה כן..אבל אני לא עד כדי כך כמוכם.. יכול להיות שאני אקנה את הדיסק אבל אני לא מאמינה כי אני כבר לא קונה דיסקים..הפעם האחרונה שקניתי דיסק זה היה לפני שנה.. אני לא מתלהבת מדסקים כי אני מעדיפה להוריד.. ואין לך ממה להתאכזב כי זה התחושות ומה שאנו חושבות..

אמממ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אני הייתי קונה אם המחיר לא היה בסביבות המאה שקל.. ועוד כרטיס להופעה יעלה הרבה.. עד שאני לא אשמע במו אוזניי שהם נוחתים ושיש להם הופעות, אני לא יכולה להגיד שאני לא אלך להופעה..

סוכריה16

New member
הדיסק סבבה אבל נגיד הופעה

................. אז למה לא ללכת?! מתי תהיה לך עוד הזמדמנות לראות אותך!? מספיק אנחנו עושים פפול מאמצים לראות אותם פה.. וזה נראה חלומי

TuTyBoP15

New member
לדעתי אתה צריך להדגיש שאתה מנהל

פורום רבלדה בתפוז כדי שיראו שמרוב שאוהבים אותם פתחו להם פורום ולדעתי גם כן צריך לעשות דף אינטרנט שבו יחתמו כל האנשים שרוצים שיגיע הדיסק לארץ ואז לשלוח להם שיראו כמה רוצים את הדיסק בארץ ואלה רק האנשים שהגיעו לדף הזה ושיש להם אינטרנט.. חוץ מזה הכל מצויין

ג ב ש ו ש

New member
אני אדגיש../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif

ואממ דף אינטרנט לא נעשה גם לזה כי יש את העצומה וזה לא ממש קשור כאילו אם נפתח לכל דבר דף אינטרנט יהיה בלאגן קצת

TuTyBoP15

New member
לא הבנתי...

איזה עצומה
ולמה בלאגן
ככה הם יראו כמה רוצים אותם פה..

ג ב ש ו ש

New member
כנסי../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

התכוונתי שיש עצומה כבר שיביאו את רבלדה וחתמו עלייה משהו כמו 500 אנשים,דעתי יכלו לחתום עוד אבל פשוט יש אנשים שלא נמצאים בפורום אבל רואים את הסדרה ואי אפשר ליצור קשר עם כל אחד ואחת מאלה שרואים ת'סידרה...

TuTyBoP15

New member
אההה הבנתי...אז

איפה היא
אני אחתום עליה ואפשר לפרסם אותה עוד פה בכל הפורומים בתפוז..ובהייד פארק וכזה בטוח יחתמו עוד ואם תשלח להם הם יראו כמה חתמו שהם רוצים אותם בארץ אז בטוח כפול 5 יקנו את הדיסק כי לא הרבה יכולים ללכת להופעות וכזה...סתם דעתי

../images/Emo45.gifועוד מליון פעם../images/Emo45.gif../images/Emo142.gif

נקווה שהם יקבלו והתחשבו בנו!!!!!

סוכריה16

New member
ענק אבל תרגש עוד .. חח

נגיד תאר "הייתה לחלקם עוד להקה וגם לשני דיסקים שלה לא זכינו ... הדיסק זכה לכל כך הרבה הצלחה בצפון אמריקה- אפילו ארה"ב, יותר ממליון אנשים קנו אותו, וכל הזמן מבקשים את הדיסק...

למעלה