RBD-הדיסק בישראל
כנסו:)

אם RBD באים לארץ זה לא יקרה בקרוב

עכשיו בדקתי את סיבוב ההופעות המתוכנן שלהם...הם לא באים באוגוסט בטוח...אני ממשיכה לברר...

עוד משהו שאפשר לעשות!!!!../images/Emo142.gif

כמו שכולם בטח יודעים לRBD יש אתר רשמי!!! שבאתר מופיע אימייל של המנהלים...אפשר לשלוח למנהלים שאלה אם RBD באים לישראל הם בטוח ידעו מישהו שיודע לכתוב בספרדית יכול לכתוב לי את זה: שלום! שמי סוניה ואני גרה בישראל. הטלנובלה רבלדה משודרת כאן כל יום בשעב 6 וזוכה להמון הצלחה! רציתי לדעת אם יש סיכוי שלהקת RBD יגיעו לסיבוב הופעות כאן בארץ ישראל. אשמח אם תענו לי. תודה מראש!

ג ב ש ו ש

New member
הנה../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

Hola, me llamo sonia y vivo en israel. la telenovela rebelde esta en el canal de las novelas en israel cada dia en la hora 6 de la tarde y tiene mucha exito. queria saber si hay posibilidad que la banda RBD van a lleguar al israel ?? espero que me responden mas rapido Gracias

NiM®0D

New member
../images/Emo45.gifגם אני בעד!!

שיביאו את 2 הדיסקקים..וגם בשלב קצת מאוחר את הדיסק השלישי שתיכף יוצא שם..

eveligne406

New member
תראו..יש לי את כל השירים.. אבל../images/Emo15.gif

יש לי את כל השירים של ארבדה... יש לי את הדיסקים שלהם והכל... אבל אם זה יגיע לישראל אני מאה... מאתיים אחוז אני אקנה... רק בגלל שאני מעריצה שלהם.. אבל אם כבר אז שיביאו את הדיסק EN VIVO או משו כזה..כי הראשון כבר לא ממש ... אקטואלי?

brunu

New member
../images/Emo45.gifרק....

תציין שאתה מנהל הפורום ותפרט טיפה על תפוז [תנפח אותו היטב... הפורטל הגדול במדינה וכו'] שייתחסו לזה ברצינות ותכתוב את 2 הדיסקים

christeamo

New member
אתה גדול! ../images/Emo45.gif

ברור שכן!!!!1 תעשה את זה...ואני מקווהה....שהם יבואו לארץ ושהדיסק עם לא הראשון אז לפחות השני יגיע לארץ! =)

../images/Emo45.gifמסכימה בהחלט!!!!!!!

הלוואי ויביאו את הדיסק לארץ !!!!! אני מתה על רבלדה!!!!!!!!

Ripelll

New member
../images/Emo45.gif מעולה../images/Emo70.gif

הדיסיקים חייבים להגיע לארץ!!! יש לי איסוריי מצפון כשאני מורידה מהקאזה... אני כ"כ נגד זה...

סוכריה16

New member
איזה חמודיםםםםםםםם

תודה על התמונה השיער שלה כזה יפההההההההה ואיזה גבוה הואאאאאאאא

TuTyBoP15

New member
זה לא הוא גבוה זה היא נמוכהה חחחחח

לא??? ככה זה נראה חחחחח

RobertaMia

New member
חברה שלי שלחה אי מייל וקיבלה תשובה

והם לא ידעו בכלל במה מדובר וענו לה שאם היא מתכוונת לדיסקים של "המורדים" אז אפשר להשיג את שני הדיסקים בחנויות. גם לך ענו ככה או בכלל לא ענו עדיין?

למעלה