../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהמייל נשלח../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif
זהו אנשים,שלחתי..אני יכנס כל פעם לראות אם התקבלה תשובה. זה מה שכתבתי בסוף: חברת "הליקון" שלום רב, שמי הוא גבי,ואני פונה בשם אלפי מעריצים של להקה ממקסיקו שנקראת "RBD"-מתוך הטלנובלה המוכרת "רבלדה. בפנייה שלי אני רוצה לבקש מכם לעשות כל שביכולתכם כדי שהדיסק של הלהקה יגיע לישראל כמה שיותר מהר,אחרי שהוא זכה להצלחה ענקית בהמון ארצות גם אנחנו רוצים להנות ממנו. בעקבות הגעתו של הדיסק[אם יתאפשר הדבר]יגדל הסיכוי שגם הלהקה תגיע לישראל במסע ההופעות שלהם. לכוכבי הלהקה יצאו בעבר דיסקים,חלקם בנפרד חלקם עם להקות אחרות וגם את הדיסקים האלה לא זכינו לשמוע ולקנות פה בישראל לצערנו הרב. ללהקה נפתחו מאות אתרים באינטרנט,עצומות כדי שיגיעו ושומדבר לא עזר עד עכשיו, אז אולי הפעם תעזרו לנו להגשים חלום ענק,בבקשה מכם עשו כל שביכולתכם. ממני,גבי מנהל פורום "רבלדה-RBD" בתפוז אנשים כתובת הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1321 אני מקווה מאוד שתחזירו לנו תשובה במייל או אולי בפורום. תודה מראש, גבי ואלפי המעריצים...!