RBD-הדיסק בישראל
כנסו:)

ג ב ש ו ש

New member
אחלה../images/Emo45.gifאנשים אני מיד שולח../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

אני אוסיף גם את מה שדיקלה כתבה.. ואני אכתוב שנפתחו המון אתרים לכבודם וכל זה..

shucina

New member
שלח שלח זה מעולה !

גמאני לא כל כך קונה דיסקים ויש לי כבר את כל השירים .. אבל צריך שיהיה את הדיסק בארץ בתור צעד ראשון לקראת הופעה שאני מתה שיבואו... חוץ מזה שבקרוב מוציאים את קאזה ואמיול מחוץ לחוק ואז יהיה חובה לקנות דיסקים (ד"א אתם יודעים שרק אצלינו דיסקים הם כל כך יקרים 60 שקל לדיסק זה נחשב ממש הרבה אני הייתיה השנה בתחילת השנה בארגנטינה בזמן שפלוריסיינטה הייתה הכי הכי במודה שם וכל העולם היה עם פלורי וקניתי לבן דוד שלי דיסק ב20 שקל גם זה לא ...) רק בארץ נורא יקר.. חוץ מזה שלח גם מכתב ליאיר דורי אני בטוחה שיש לו השפעה על זה... תגיד משו בסגנון של - אנו חברי פורום רבלדה מבקשים את עזרתך בקידום רעיון הבאתם של להקת rbd לארץ . הלהקה אהובה מאוד בארץ והרבה מעריצים מחכים בקוצר רוח להגעת למספר הופעות אצלינו בישראל. נודה לך אם תוכל לעזור לנו לקדם רעיון זה .. משו בסגנון..

מצטערת...../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

פעם הבאה אני אחשוב שלוש פעמים לפני ליחת התגובה

TuTyBoP15

New member
חחח נכון...באמת צריך לחשוב לפני

כנראה שאנשים נפגעים מזה...

ג ב ש ו ש

New member
אתן צריכות להבין שאנחנו פה../images/Emo88.gif

ממש ממש ממש רציניים בעניין הזה ומאוד רוצים שהם יגיעו
אז גם אני מצטער אם נפגעתן מהתגובות שלנו

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifהמייל נשלח../images/Emo41.gif../images/Emo88.gif

זהו אנשים,שלחתי..אני יכנס כל פעם לראות אם התקבלה תשובה. זה מה שכתבתי בסוף: חברת "הליקון" שלום רב, שמי הוא גבי,ואני פונה בשם אלפי מעריצים של להקה ממקסיקו שנקראת "RBD"-מתוך הטלנובלה המוכרת "רבלדה. בפנייה שלי אני רוצה לבקש מכם לעשות כל שביכולתכם כדי שהדיסק של הלהקה יגיע לישראל כמה שיותר מהר,אחרי שהוא זכה להצלחה ענקית בהמון ארצות גם אנחנו רוצים להנות ממנו. בעקבות הגעתו של הדיסק[אם יתאפשר הדבר]יגדל הסיכוי שגם הלהקה תגיע לישראל במסע ההופעות שלהם. לכוכבי הלהקה יצאו בעבר דיסקים,חלקם בנפרד חלקם עם להקות אחרות וגם את הדיסקים האלה לא זכינו לשמוע ולקנות פה בישראל לצערנו הרב. ללהקה נפתחו מאות אתרים באינטרנט,עצומות כדי שיגיעו ושומדבר לא עזר עד עכשיו, אז אולי הפעם תעזרו לנו להגשים חלום ענק,בבקשה מכם עשו כל שביכולתכם. ממני,גבי מנהל פורום "רבלדה-RBD" בתפוז אנשים כתובת הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1321 אני מקווה מאוד שתחזירו לנו תשובה במייל או אולי בפורום. תודה מראש, גבי ואלפי המעריצים...!

סוכריה16

New member
אם מכרו את הדיסק של עימנואל אורטגה

בארץ שהוא בקושי מוכר אז למה שלא ימכרו של המושלמים שלי!!??!

למעלה