../images/Emo121.gifטרלהלהלה~
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אמ. טוב. בעיקרון כל השירים של האמנים שאני אציין למטה, אבל אני חייבת להדגיש שיר אחד ספציפי:
Victory Korea- Super Junior
אמן/אלבום השבוע? Super Junior Shinee B2ST The Trax DBSK SNSD F(X) C.N.Blue U-Kiss MBLAQ Miyavi Gackt
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר- הארי פוטר וחדר הסודות, הארי פוטר והאסיר מאזקבן [את שניהם סיימתי] והיום גם התחלתי את הארי פוטר וגביע האש
סרט-
תוכנית- דוקטור הו, גלי, ושטויות רנדומאליות אחרות~ וידאו- אההההה. יש יותר מדיי אבל זה בעיקר הופעות ושטויות רנדומאליות של סופר ג'וניור אז נראה לי שזה לא יעניין אף אחד^^
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נפגשתי עם חברות בתחילת השבוע שכזה
בחמישי-שישי נסעתי עם חלק מהחברות האלה לישון אצל חברה [שגם הייתה באותו יום שנפגשנו חח] ובאו עוד שתי בנות שלא ראיתי המון המון זמן, והיה כיף^^
שבועות
סופר ג'וניור ניצחו במיוזיק באנק *גאווה*
ציטוטי השבוע? הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות. D;
תכנונים לשבוע הבא? אממ~ ביום רביעי יש לחברה שלי יומולדת [וגם להלנה בונהם קרטר!] ובדיוק מתחיל לה חוג איפור~ ובגלל שהיא צריכה מישהי לאפר, אני באה איתה והיא תאפר אותיD: [זה יהיה כל יום רביעי וזה יהיה כיף כי זה אמור להיות איפור דראג קווינס וכאלה חחחחח יהיה מצחיק
] וביום חמישי בגרות בצרפתית ואז נגמררררO:
תמונת השבוע? ממממ היו הרבה, מאז שלחלק מסופר ג'וניור יש טוויטר, הם חופרים בתמונות ברמות שלא יתוארו
אבללללללל נשים את זאתי- היצ'ול [מסופר ג'וניור- הבלונד משמאל] וסולי [מ-אפאקס, זאת עם השיער החומשחור מימין~] DD: הם כאלה חמודים, היצ'ול נראה כמו אחותה הגדולה של סולי לוווול די הם כאלה מתוקים, הם חברים ממש טובים~ [ובזאת היצ'ול השלים את סבב התמונות שלו עם אפאקס לול הוא הצטלם עם כל אחת מהן בנפרד והעלה את כל התמונות במשך משהו כמו שבוע וחצי לוווווווול]
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0