Three Cheers for Sweet Week

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Three Cheers for Sweet Week ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? מדגישומטיק - http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה שבוע נפלא ובהצלחה בבחינות

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifטרלהלהלה~

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? אמ. טוב. בעיקרון כל השירים של האמנים שאני אציין למטה, אבל אני חייבת להדגיש שיר אחד ספציפי: Victory Korea- Super Junior
אמן/אלבום השבוע? Super Junior Shinee B2ST The Trax DBSK SNSD F(X) C.N.Blue U-Kiss MBLAQ Miyavi Gackt
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר- הארי פוטר וחדר הסודות, הארי פוטר והאסיר מאזקבן [את שניהם סיימתי] והיום גם התחלתי את הארי פוטר וגביע האש
סרט-
תוכנית- דוקטור הו, גלי, ושטויות רנדומאליות אחרות~ וידאו- אההההה. יש יותר מדיי אבל זה בעיקר הופעות ושטויות רנדומאליות של סופר ג'וניור אז נראה לי שזה לא יעניין אף אחד^^
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
נפגשתי עם חברות בתחילת השבוע שכזה
בחמישי-שישי נסעתי עם חלק מהחברות האלה לישון אצל חברה [שגם הייתה באותו יום שנפגשנו חח] ובאו עוד שתי בנות שלא ראיתי המון המון זמן, והיה כיף^^
שבועות
סופר ג'וניור ניצחו במיוזיק באנק *גאווה*
ציטוטי השבוע? הנני נשבע בזאת חגיגית שאני מחפש צרות. D;
תכנונים לשבוע הבא? אממ~ ביום רביעי יש לחברה שלי יומולדת [וגם להלנה בונהם קרטר!] ובדיוק מתחיל לה חוג איפור~ ובגלל שהיא צריכה מישהי לאפר, אני באה איתה והיא תאפר אותיD: [זה יהיה כל יום רביעי וזה יהיה כיף כי זה אמור להיות איפור דראג קווינס וכאלה חחחחח יהיה מצחיק
] וביום חמישי בגרות בצרפתית ואז נגמררררO:
תמונת השבוע? ממממ היו הרבה, מאז שלחלק מסופר ג'וניור יש טוויטר, הם חופרים בתמונות ברמות שלא יתוארו
אבללללללל נשים את זאתי- היצ'ול [מסופר ג'וניור- הבלונד משמאל] וסולי [מ-אפאקס, זאת עם השיער החומשחור מימין~] DD: הם כאלה חמודים, היצ'ול נראה כמו אחותה הגדולה של סולי לוווול די הם כאלה מתוקים, הם חברים ממש טובים~ [ובזאת היצ'ול השלים את סבב התמונות שלו עם אפאקס לול הוא הצטלם עם כל אחת מהן בנפרד והעלה את כל התמונות במשך משהו כמו שבוע וחצי לוווווווול] הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif..... נראה לי הוא שונא אותי.

טוב, אז תמונה אחרת פפפפפפפפפפפפפפפפפפפט. למרות שהתמונה של היצ'ול וסולי ממש מתוקה;_;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאונהא~~~

AKA- אונהיוק [ימין] ודונגהא [שמאל]. זה כזה... נמ~ יש הרי לכל להקה את ה"קאפלס" הרשמיים שלה [כמו שבMCR היה את פרארד~] אז בסופר ג'וניור גם יש את הקאפלס ה"רשמיים" מהמינידרמה (ולא רק מהמינידרמה)- קאנגטוק[קאנגין/ליטוק], אונהא[אונהיוק/דונגהא], קיומין[קיוהיון/סונגמין] ויאווק[יאסונג/רייווק]. ויש את האנצ'ול [האנקיונג/היצ'ול. יש כאלה שגם טוענין שזה בכלל שיהאנצ'ול- שיוון/האנקיונג/היצ'ול. בהתחלה אמנם לא ממש אהבתי את זה בגלל שאני רוצה את שיוון לעצמי ואני עדיין חושבת שהאנצ'ול זה הדבר הכי מתוק שיש3> אבל זה דווקא נחמדXD]. מממממממממ כן חפירה על הקאפלס של סופר ג'וניור בלי קשר לעולם, סורי~ ואפילו לא הגעתי לפואנטה של מה שרציתי להגיד- הכוונה הייתה שאונהא כל הזמן מעלים לטוויטר שלהם תמונות שלהם ביחד חחחחח לגרות את המעריצות אומשו

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDD ואני מבינה שהם מצליחים <:

אני מבולבלת - הסיני זה האנקיונג או קאנגין? >__<;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהסיני זה האנקיונג~~

השם האמיתי שלו זה האן גנג, נו. גנג שם פרטי האן שם משפחהXD השם האמיתי של קאנגין זה קים יונגוון- שם קוריאני לחלוטין. D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאה, נזכרתי בתמונה שרציתי לשים בהתחלה!

לפני שהיצ'ול העלה את התמונה עם סולי לול. קיקוואנג
[מביסט~]

NoAmItA ChAn

New member
וואי, הוא חמודדדד *-*

אני דווקא אוהבת את השיר שלהם.. איך קוראים לו.. משהו עם "ביסט".. "B2ST is the Beast"? משהו כזה? ><

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, ביסט איז דה ביסטD:

הם כאלה מדהימים*_* נמנמ אני מרגישה רע עם עצמי שהזנחתי אותם כלכך [לול אני מכירה אותם כבר בסביבות החצי שנה ורק לפני כמה שבועות למדתי סוףסוף איך קוראים לכולםXD] אבל אבל הם כאלה *_______* והתמונה הזאת זה מפוטושוט שהיה להם שבוע שעבר שהם פחות או יותר כולם היו חסרי חולצה
אני פשוט אובססיבית לקיקוואנג אז שמתי רק את התמונה שלו [לייק, פוזה מושלמת עם אקדח ושפתיים סופר סקסיות*________________*] אבל יש עודXD

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה בצרפתית!!! DDD:

איזה כיף שחברה תאפר אותך >: רציתי פעם גם, עם יובל, אבל היא איפרה אותי בדראג ונראיתי כאילו מישהו הכניס לי שני בוקסים לעיניים! ושיהיה שבוע טוש 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה~~

ו- LOL~ כבר נתתי לה לאפר אותי פעם כשהיא הייתה צריכה להתאמן לקורס הקודם שלה [שהיה יותר קורס למתחילים וזה~] וזה דווקא יצא ממש יפהD: חוץ מזה שלא אכפת לי זה בימי רביעי וזה כזה, נשמע ממש כיףXD פשוט לשבת ולתת לבן אדם לאפר אותי~ [וזה לא כאילו סתם בן אדם היא חברה טובה שלי אז יהיה כיףXD] ושיהיה גם לך שבוע מקסים

Because Of May

New member
ה-ציטוט../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

בהחלט הציטוט הכי טוב בכל הסאגה הזו. מקום שני לוקח: "ברור שזה קורה בתוך הראש שלך, הארי. אבל למה, תגיד לי, זה אומר שזה לא אמיתי?" מגניב לך ולחברה שלך על האיפור חחח
. ובהצלחה בצרפתית (-:.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנכון? אבל עזבי, כל הציטוטים מדהימים.

כאילו... *אנחה* הדבר היחיד שמנע ממני לקום ולהביא את הספר ופשוט לצטט כל משפט שני ממנו היה שלא היה לי כוח
גם בכמה ימים האחרונים נכנסתי להתקף צחוק כל פעם שנזכרתי בהערות הרנדומאליות של המראה בפונדק של טום
"תכניס ת'חולצה למכנסיים, שלומפר!" הארי: "אני לא הולך למות." המראה: "יופי, זאת הגישה חמוד!" LOL אבל אולי זה דברים שיצחיקו רק אותי כי נזכרתי בזה באיזה 4 בבוקר כשישנתי אצל חברה ופשוט התחלתי להתפקע מצחוק
ותודה^^

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הכי כיף זה לפגוש חברות שלא ראית הרבה

זמן, אלה הדברים הקטנים האלה שעושים הכל
בהצלחה בבגרות

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנכוןD:

טוב האמת זה לא היה כזה הרבה זמן, כמה חודשים? לא זוכרת אפילו LOL פשוט היה כיף לפגוש אותן. [אבל הייתה אחת ש*באמת* לא פגשתי המון זמן;_;] ותודה^^

Hadar way

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של MCR? הבן הלפ אס שיר השבוע בכללי? יוני בלוך- הפסיכולוגית קואקס- בחורות עם גיטרות הקרקס של דולי- הנער סיק איירוני- טכנ'רול סיק איירוני- אוורי טינג וי אר אמן/אלבום השבוע? מלאמלא סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? לא יודעת בלהלבלהלהלה טורצ'ווד!!!! דבר טוב/רע שקרה השבוע? שואודאון, שבועות ציטוטי השבוע? "פוקר טוב סעו זהיר"- חברה שלי על השלט בת"א שאומר "בוקר טוב סעו זהיר" והיו עוד כל מיני רק שאני לא מצליחה להזכר.. תכנונים לשבוע הבא? לא ידוע.. סתם שבוע רגיל נראה לי תמונת השבוע? האמפ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה