Three Cheers for Sweet Week

NoAmItA ChAn

New member
אהבתי את התמונה XPP

שבועיים נפלאים, יקירתי!! אני אתגעגע מלא 33333333333333333>!

אני ממהרת לגן;; ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? זה שהיה לי משעמם בגן וכתבתי את המילים של סקיילינס ואירלי סאנסטס, נחשב?
שיר השבוע בכללי? Good Charlotte – Misery Alesana - This Is Usually The Part Where People Scream Nickelback - Gotta Be Somebody 30 Seconds To Mars - Vox Populi [השיר הזה יהיה מדהים בלייב עם הקהל *_*] Avenged Sevengold – Nightmare Bullet for my valentine – Your betrayal A place where you belong Pretty on the outside Bittersweet Memories Foo Fighters – Everlong Lostprophets – Where we belong Three days grace – The good life Queen - I Want To Break Free Spin Doctor - Two Princess Roxette – Sleeping In My Car ועכשיו פופ P: [ולמי שלא מזהה- אתם מכירים הכל פה, זה ישןXD מה זה ישן, 90-2000+] Aqua - Turn Back Time Atomic Kitten - It's Ok
Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's Eagle Eye Cherry - Save Tonight Gala - Freed From Desire Galleon - One Sign
Jamiroquai - Virtual Insanity Jay Sean - Down Melanie C & Brian Adams - When you're gone Michelle Branch - All you wanted New Radicals - You Get What You Give Savage Garden - Truly Madly Deeply Vengaboys - Boom Boom Boom Kylie Minogue - Can't Get You Out Of My Head Robbie Williams & Kylie Minogue - Kids Lene Marlin - Sitting Down Here The Corrs – Would You Be Happier? ועכשיו 80'S : Phil Collins - Easy Lover Wham - Last Christmis Goldfinger - 99 Red Balloons Nik Kershaw - The Riddle Billy Ocean - Carribbean Queen Don Henley - The Boys of Summer Bryan Adams - Summer Of 69
אמן/אלבום השבוע? בעיקרון בולט
אך, כפי שראיתם, היה זהו שבוע מגוון ביותר.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? תוכנית- עספור!!!!!!!!!!!!!!1 לא יודעת מה איתכם, אבל אני הולכת לראות הכל מהתחלה.
איך פגשתי את אמא. וידאו- פספוסים, עספור: http://www.youtube.com/watch?v=7qgxG_kWf6w&feature=related
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
לא הייתי כל השבוע במכון.
לפחות הייתי אתמול סופסוף.
אינטרררררר ניצחו.
יום שני איחרתי לגן וזה היה נורא. אפילו שאמרו לי שזה לא נורא- זה היה נורא. יש לי טראומה אשכרה. XD [כןכן ואני עוד פה
]
כל מיני דברים מעצבנים, שאני יודעת שקורים לי בכוונה, ואני אמורה להתעלם ואני לא יכולה!! כזה מרגיז.
אע, התקף אייטיז נחמד. להפתעתי אני מכירה הרבה שירים מהאייטיז! בעיקר בזכות אחים שלי.. זה נחמד. אחלה מוזיקה, הלוואי הייתי נולדת אז. *-*
שבועות בגן. היה ממש יפה!! איזה מתוקים היו הילדים עם זר פרחים על הראש וחולצות לבנות, וכל אחד בא עם טנא ופירות ומעדן.
עבדנו חצי יום בשלישי, רביעי חופש, חמישי חזרנו, ושישי שבת שוב חופש. אע, בא לי כל הזמן ככה. ^^
ציטוטי השבוע? אני: "אני שונאת אוכל;;" טל: "איך אפשר לא לאהוב אוכל?!" אני: "נו, כי איכ >< חברה שלי אמרה לי ששתי ההנאות של החיים זה אוכל וסקס. אחד אני לא אוהבת.. השני..."
אני: "לצערי צריך אוכל כדי לחיות... רגע, אולי אני באמת אפסיק לאכול
" היו עוד אבל אני לא זוכרת עכשיו, אחר צהריים אני אפציץ פה בציטוטים של עספור!
תכנונים לשבוע הבא? אינני יודעת.
תמונת השבוע? לא יודעת, אחשוב על אחת אחר כך~ הודגש וקומבן באמצעות איז'ו

NoAmItA ChAn

New member
פספוסים זה תמיד מצחיק, גם אם אני לא רואה

"עספור" XPP והמ, שיהיה אחלה שבוע 33333333333333> D:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ווואיייייי עוד שירים! יש פה כמה ששכחתי

מהם XD שימושית את

../images/Emo18.gifמוסיפה ציטוטים: חפירה לפניכם! ../images/Emo223.gif

אחי: "שמעו בדיחה. גנב אחד נכנס לבית של איש פרסי, הפרסי אומר לו 'מי אתה? מה אתה רוצה?' הגנב עונה לו 'אני מחפש כסף!!' אז הפרסי עונה לו 'אה, אז בוא אני אחפש איתך ביחד'" לא מצחיק
ציטוטים מעספור!! כי אני חייבת ספיישל
הציטוטים הכי טובים: ניוטון: "ברומא תהיה רומני!" קצר: "למוטי יש ויזה?" ניוטון: "לא" קצר: "לך יש ויזה?" ניוטון: "לא.." קצר: "לכוסאמא שלך יש ויזה?!"
ניוטון: "מה, נמלטת?" איציק: "כן, נמלטתי. עברתי דרך כל התעלות ביוב ישר לשירותים של ה'דיוואן', לא ראית יצאתי מהאסלה?!" חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אין על הציטוט הזה!
ניוטון: "אין דבר כזה הווה. הווה זה פיקציה. שלמה אמר בקהלת 'מה שהיה הוא שיהיה' , כלומר יש עבר ויש עתיד." מוטי: "שמעו, אנחנו נכנסים לבנק, אנחנו צריכים להיזהר, לדעת איזה מידע אנחנו מוציאים. אם יש לכם שאלות תשאלו בסוף השיחה" ניוטון: "סבבה אז כאילו, אם יש לי שאלה- אני שואל אותה בסוף" מוטי: "קבלו ביטול, רק אני מדבר!" חחחחחחח מוטי: "בן אדם שלא ממלא כרטיס מזל, לא יכול לבוא לאלוהים בטענות שהוא אף פעם לא זוכה. העניין הוא שגם לכרטיס יש מחיר".
מוטי: "החיים הם כמו בונבוניירה. אתה אף פעם לא יודע מה ייצא לך בפרלון." זוטא: "אחותתתתתת!! אחותתתתתתתתתת!!" , "מספרים רצים, מספרים רצים." , "עוד פעם תפוח? הכל אותו דבר.. צבעים שונים בג'לי ועדיין טעם תפוחחחחחחחח" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קצר: "על מה כושיליאמא שלך חושבת כלכך הרבה זמן? אתה יודע שזה כסף שלנו!" שוטר: "אתם לא נראים לי כמו אוהדי אום אל פחם" ניוטון: "למה? איך אוהדים שלהם צריכים להיראות? תסלח לי כבוד השוטר, זה מאוד לא מכובד,ף שתדע לך שגם ערבים הם בני אדם כמעט כמונו" שוטר: "אה כן? אז תשירו לנו שיר אחד של אוהדי אום אל פחם" ניוטון: "עכשיו? אוקי, אמ, .... יא בינת אל סולטן..." קצר: "איפה רמת גן?" ניוטון: "אין כמו אום אל פחם..." קצר: "הכי טוב בעולם.." יאללה!! יא בינת אל סולטן
אשכרה יש לי רמיקס של זה בפלא. ניוטון: "לא יודע מי זה ראוטר אבל אם הוא עושה לך בעיות אני מכיר אנשים.." ~שומעים את השיר BIG IN JAPAN~ ניוטון: "אחלה שיר" קצר: "זה שיר של גייז. מה נראה לך גדול ביפן?" חחחחחחחחחחחחחח דפוקים. החבר'ה: "אוווהו אווהווווו חולה על טקסס הולדם, אווה וו חבל לי על הזמןןןןןןןן, יאס על העולם!" ניוטון: "הרשות נתונה.. והיכולת ניתנה" חחחחחחחח איציק: "עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות"
ניוטון: "מה, לא ככה?" ניוטון: "הלכנו אליו כבר עם כבשה" איציק: "כבשה?" ניוטון: "כן, הלכנו לעשות סולחה" איציק: "אה, לא, ברור, כבשה. נו?" חחחחחחחחחחחחחחחח ~החבר'ה לניוטון כשהוא רוצה לכלת להסגיר את עצמו במקום איציק~ "יאנסו אותך עוד ברישום"
ניוטון: "תגיד לי, ממה הלב שלך עשוי, מארטיק סורבה?!" ניוטון: "למה אתה מוסיף שמן לקומזיץ?" זוטא: "אל מי ילכו, אל החזק? לאאא, אל זה עם הכוח? לאאא, אל זוטא? כןןןןןןן" איציק: "אני זוכר היינו רואים אצלך בחדר בטלויזיה הפיראטית, הסרטים הכחולים של יום שישי" קובי: "סיימה תיכון בהזדיינות.. על אחת חמה וכמה" חחחחחחחחח תבור: "אני רוצה להתפטר" קובי: "תגיד לי, איפה אתה חושב שאתה עובד, בדומינוס?" איציק: ~מעיר את קצר וניוטון עם צפצפה~ "הוקפצצצתתםםםםםםםם!!!!!!!" ניוטון: "תגיד לי מה אתה דפוק, כמעט נפטרתי עכשיו!"
ניוטון: "אני יש לי פאסון" מוטי: "נראה מה הפאסון שלך יגיד על זה שהפסדת לו זיון" ניוטון: "אתה פשוט לא יודע להפסיד!" קצר: "כשאני אפסיד אני אדע!" ניוטון מציג את התוכנית: "לפני הכל וכולם יסכימו איתי- זוטא בן של זונה" קצר: "אני אזייןןן אותךךךךך!! אני נשבע לך אני יוריד לך ת'מוח, יא מטומטם!!" איציק: "מה יש?" קצר: "מה מה יש? אני כל היום חופר שם בורות כמו לא יודע איזה מה, הגעתי כבר עד לסין! פתאום אני קולט אותו עומד לי עם סיגריה מסתכל עליי כמו איזה נוגש מצרי, יא מזדייןןןן!! " ניוטון: "קצר, תקשיב רגע, אל תתעצבן, אני נזכרתי.." קצר: "אני אקבור אותך!! הבורות מוכנים- אני אקבור אותך! סבא של מוטי למוטי כשהיה קטן: "זו חולצה, מה חשוב לי החולצה? חשוב לי אתה, חולצה זה רכוש, ורכוש לא עומד אף פעם בפני בן אדם" ויש עוד ציטוט אחד שקצר וניוטון מתווכחים וניוטון אומר 'לא' וקצר אומר 'אל', או שזה הפוך, אני לא זוכרת. >< יאללה, די חח. מי שקרא את כל זה מלך.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif בטוח יש עוד מלא

NoAmItA ChAn

New member
Someone Save Us!

שיר השבוע של MCR? הבן הלפ אס 33333333333> דסרט סונג, פשן סטייטמנט, טו דה אנד, TIHID
HOW, ברי מי אין בלאק, קיל אול יור פרנדס, מיי וויי הומ, גיב 'ם הל, איי נבר טולד יו, טינאייג'רס, דה גוסט עוף יו, דיסאנצ'נטד, איי דונט לאב יו XPP שיר השבוע בכללי? It's My Life (Unplugged) - Bon Jovi Livin' On A Prayer - Bon Jovi You Give Love A Bad Name - Bon Jovi Wanted Dead Or Alive - Bon Jovi
Bed Of Roses - Bon Jovi Keep The Faith - Bon Jovi Love, The Hardest Way - HIM אמן/אלבום השבוע? מכ"ר ובון ג'ובי 3333333333333> סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "בדטיים סטוריז" סרט חביב כזה.. ספר - "עשו" של מאיר שלו :) תוכנית - "על טבעיייייייייייייייייייי"!!! #$<%^?<%#<@ סיימתי בקצת יותר משבוע עונה וקצת, ועכשיו אני בתחילת העונה השלישית! גאד, הפכתי רשמית להיות דין-גירל *-* למרות שאני עדיין מאוהבת בסאם >: וידאו - האנפלגד של איטס מיי לייפ: http://www.youtube.com/watch?v=Qn0CrLyeUaY דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 80 במועד ב' ב-04, אחרי שבמועד א' קיבלתי 60!! ועוד חשבתי שהלך לי גרוע!
הוא מגיש אותי על 90 @#%!@<?%?<@#!!
פיקניק בים עם חברה שלי ועם חברות שלה DDDD:
הופעה של ארמדילוסססס! היה כל כך כיף! 3333333333>
מפגש צילומים של קאסט קרורו XP תמונות בפייסבוק וכאלה <:
המתכונת בספרות הלכה דיי טוב D:
התחלתי יצירה חדשה בגיטרה ^____^ גם של באך, אגב XP והיצירה הראשונה שאני לומדת עם דרופ D!
היה מזג אוויר ממש נחמד השבוע, אחרי כל החום-אימים שהיה DDD:
יצא לי לדבר בסופ"ש עם אליס! 3333333333333>
אבא שלי נסע לארה"ב, ואני ממש מתגעגעת אליו >: אבל הוא נהנה שם, אז אני שמחה בשבילו :)
אין לי כוח ללמוד למתמטיקה..
הכרתי מישהו, ידיד של חברה שלי, אחרי שלפני כמה שנים מסיבות דיי טיפשיות הוא חסם אותי ובאופן טבעי מחקתי אותו, הוא דיבר איתי במסנ וניסינו לפענח מאיפה אנחנו מכירים, ואז התקשרתי אליו (פעם ראשונה שאני מתקשרת למישהו אחרי רבע שעה שיחה..), ודיברנו יותר משעה X____X ו.. הממ.. מצד אחד יש לנו הרבה במשותף, אבל מצד שני יש דברים שאני ממששש לא חולקת איתו (סיגריות, אלכוהול, סמים [? אני לא סגורה בקשר לזה]). והממ.. לא יודעת, אני דיי בדילמה \: ציטוטי השבוע? בהופעה של ארמדילוס, אחרי שמאור קרע את התוף. אחד מזמרי הרקע: "אומרים שבכל פעם שתוף נשבר - מלאך מקבל כנפיים" XDDDDDDDDD זה היה אחד המצחיקיםםםם! באחד מהשירים שלהם: "ביום רביעי הציפורים שרות לך סרנדה *ציפציפציפ* וביום חמישי... הן בכת השטן!!!!!" XDDDDDDDD אחי: "את הולכת להתקלח?" אני: "כן". אחי: "אז את רומזת שאני משעמם?" תכנונים לשבוע הבא? אוי ואבוי: בגרות במתמטיקה, למחרת יום המא"ה, למחרת מיונים למודיעין ערבית ואז נשארים לי שלושה ימים ללמוד לאזרחות!! אין לי מושג איך אני אספיק T_T תמונת השבוע? איזה חמודים, דיי

Because Of May

New member
אומייגאדד איזו תמונה מתוקה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

אני שמחה שאת דין-גירל D:. ועונה שלישית מעולה
. כל הכבוד על הציון הגשה! ושיהיה בהצלחה במתמטיקה ואזרחות חח. יום המא"ה זה כיף לא נורמלי, אגב
. ו-חח הציטוטים. ובקשר לידיד... לכי תדעי איזה בנאדם הוא, אל תשללי ישר... למרות שאם זה ממש ממש מרתיע אותך, את צריכה לדעת שקרוב לודאי לא תוכלי לשנות אותו, השאלה אם תוכלי להמשיך להישאר איתו בקשר למרות הכל... זו שיחה למסן, חביבתי
.

NoAmItA ChAn

New member
את יודעת, בהתחלה הייתי ממש סאם-גירל

אבל עכשיו אני ממששש אוהבת את דין *________* ובהצלחה גם לך במתמטיקה @#%!<%?#@< ואני ממש ממש לא שוללת! אני לא שופטת אנשים ככה על פי רבע דקה שאני מכירה אותם (או חצי יום), וגם לא על פי שבוע או חודש XP אני לא אומרת שהוא בן אדם רע, אלא שזה פשוט מוזר לי כזה שיצא לי לדבר עם אדם שיש לי כל כך הרבה במשותף ולא במשותף איתו >< וזו אכן שיחה למסן! איפה את O:

Because Of May

New member
חחח אחרי מתמטיקה אני שלך../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif

אני דיןגירל אול דה וואי, פרום דה בגינינג טיל דה ורי אנד D:.
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifוואו קרו לך המון דברים טוביםO:

שמחה שהיה לך שבוע טוב ומקווה שיהיה לך שבוע אפילו יותר טובD: בהצלחה בכל המבחנים/מיונים/ווטאבר, אני יודעת שתצליחי הכל333333333333>

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif בהצלחה בהכל ובלי לחץ! ../images/Emo23.gif../images/Emo8.gif

אחיך XD על טבעי!!
התמונה
כל הכבוד על מת' ((:)

Because Of May

New member
The Game של דיסטרבד זה שיר ממכר וטוב. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? Placebo – Taste in Men
Placebo – Space Monkey
Placebo – Kitty Litter Placebo – The Never-Ending Why Placebo – I Know Placebo – Julien
אמן/אלבום השבוע? פלסיבו, כ"כ כ"כ כ"כ
|אמוהב|
. אין לתאר כמה שאני מאושרת שהם באים, זו פשוט הגשמת חלום 3>.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- ראיתי אתמול את "להתאהב ברומא", חרא סרט. טוב, אבל גם ככה אני לא אוהבת קומדיות רומנטיות אז לאדעת. תוכנית- עספווווווווווווור
, אלא מה? D:. וידאו- ממ חברים שלי (כלומר אלעד) התראיינו לYNET על ההופעה של מטאליקה.... אלעד זה החמוד שאומר שחלום מתגשם לו היום, ושהוא היה מול האצטדיון מ-1 בלילה עד ההופעה (שזה משהו כמו 22 שעות). חמוד. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3892480,00.html
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
יומולדת 18 מדהימה ומטורפת לחלוטין
.
הוגשתי על פאקינג 100 ב-007!!!!!!!!!111111
יציאה שהתבטלה בשישי...
עבודה בכלכלה, דאממ.
אמא הזמינה סופסוף כרטיס לפלסיבו D:
ציטוטי השבוע? "היא מכינה לך כל יום ארוחת שישי." "יש לך גבה על השפם." "אני לא מצליח לדחוף את הטלפון."
תכנונים לשבוע הבא? לאסוף את הכרטיס לפלסיבו, לסיים עבודה בכלכלה, לעשות בגרות במתמטיקה, ללכת למצוא עבודה, דייט עם שרוני. ממ זהו בערך.
תמונת השבוע? מ-ל-כ-י-ם מ-ד-ה-י-מ-י-ם ג-א-ו-נ-י-ם

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif הציטוטים ../images/Emo6.gif

חח כיף לך שהם באים, תהניייי
וכבר אמרתי לך שאת לא אנושית על מתמטיקה
בהצלחה בהכל

NoAmItA ChAn

New member
בהצלחה בהכל #@%<!?%<# 3333333333>!

הסולן של פלסיבו (שברח לי שמו כרגע) נראה כאן ממש נקבה! XDDDDD כל הכבוד לך על המאה! ואלעד זה זה עם השיער האסוף בכתבה? XP

למעלה