Someone Save Us!
שיר השבוע של MCR? הבן הלפ אס 33333333333> דסרט סונג, פשן סטייטמנט, טו דה אנד, TIHID
HOW, ברי מי אין בלאק, קיל אול יור פרנדס, מיי וויי הומ, גיב 'ם הל, איי נבר טולד יו, טינאייג'רס, דה גוסט עוף יו, דיסאנצ'נטד, איי דונט לאב יו XPP
שיר השבוע בכללי? It's My Life (Unplugged) - Bon Jovi Livin' On A Prayer - Bon Jovi You Give Love A Bad Name - Bon Jovi Wanted Dead Or Alive - Bon Jovi
Bed Of Roses - Bon Jovi Keep The Faith - Bon Jovi Love, The Hardest Way - HIM
אמן/אלבום השבוע? מכ"ר ובון ג'ובי 3333333333333>
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "בדטיים סטוריז" סרט חביב כזה.. ספר - "עשו" של מאיר שלו
תוכנית - "על טבעיייייייייייייייייייי"!!! #$<%^?<%#<@ סיימתי בקצת יותר משבוע עונה וקצת, ועכשיו אני בתחילת העונה השלישית! גאד, הפכתי רשמית להיות דין-גירל *-* למרות שאני עדיין מאוהבת בסאם >: וידאו - האנפלגד של איטס מיי לייפ:
http://www.youtube.com/watch?v=Qn0CrLyeUaY דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 80 במועד ב' ב-04, אחרי שבמועד א' קיבלתי 60!! ועוד חשבתי שהלך לי גרוע!
הוא מגיש אותי על 90 @#%!@<?%?<@#!!
פיקניק בים עם חברה שלי ועם חברות שלה DDDD:
הופעה של ארמדילוסססס! היה כל כך כיף! 3333333333>
מפגש צילומים של קאסט קרורו XP תמונות בפייסבוק וכאלה <:
המתכונת בספרות הלכה דיי טוב D:
התחלתי יצירה חדשה בגיטרה ^____^ גם של באך, אגב XP והיצירה הראשונה שאני לומדת עם דרופ D!
היה מזג אוויר ממש נחמד השבוע, אחרי כל החום-אימים שהיה DDD:
יצא לי לדבר בסופ"ש עם אליס! 3333333333333>
אבא שלי נסע לארה"ב, ואני ממש מתגעגעת אליו >: אבל הוא נהנה שם, אז אני שמחה בשבילו
אין לי כוח ללמוד למתמטיקה..
הכרתי מישהו, ידיד של חברה שלי, אחרי שלפני כמה שנים מסיבות דיי טיפשיות הוא חסם אותי ובאופן טבעי מחקתי אותו, הוא דיבר איתי במסנ וניסינו לפענח מאיפה אנחנו מכירים, ואז התקשרתי אליו (פעם ראשונה שאני מתקשרת למישהו אחרי רבע שעה שיחה..), ודיברנו יותר משעה X____X ו.. הממ.. מצד אחד יש לנו הרבה במשותף, אבל מצד שני יש דברים שאני ממששש לא חולקת איתו (סיגריות, אלכוהול, סמים [? אני לא סגורה בקשר לזה]). והממ.. לא יודעת, אני דיי בדילמה \:
ציטוטי השבוע? בהופעה של ארמדילוס, אחרי שמאור קרע את התוף. אחד מזמרי הרקע: "אומרים שבכל פעם שתוף נשבר - מלאך מקבל כנפיים" XDDDDDDDDD זה היה אחד המצחיקיםםםם! באחד מהשירים שלהם: "ביום רביעי הציפורים שרות לך סרנדה *ציפציפציפ* וביום חמישי...
הן בכת השטן!!!!!" XDDDDDDDD אחי: "את הולכת להתקלח?" אני: "כן". אחי: "אז את רומזת שאני משעמם?"
תכנונים לשבוע הבא? אוי ואבוי: בגרות במתמטיקה, למחרת יום המא"ה, למחרת מיונים למודיעין ערבית ואז נשארים לי שלושה ימים ללמוד לאזרחות!! אין לי מושג איך אני אספיק T_T
תמונת השבוע? איזה חמודים, דיי