Three Cheers for Sweet Week

Because Of May

New member
לא, מרמת גן XD. ../images/Emo109.gif

אבל יש לי להקה בשכבה שהייתה עושה איתם הופעות, אז אני מכירה גם אותם... ;). את ממודיעין?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif איז'ו!

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Avenged Sevenfold - Nightmare!!!
Anastacia - Sick And Tired Bullet For My Valentine - Dignity Enrique Iglesias & Whitny Houston - Could I Have This Kiss Forever Escape the Fate - Bad Blood Kings Of Leon - Sex On Fire The Used - Empty With You Aqua - Dr. Jones Black Lace - Agadoo
Fool's Garden - Lemon Tree Haddaway - What is love Natalie Imbruglia - Torn No Mercy - Please Don't Go Robbie Williams - Eternity Robbie Williams & Nicole Kidman - Something Stupid אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- איך פגשתי את אימא, עספור!!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 91 בתנ"ך. אין אני פשוט גאון בהעתקות.
הייתי בים.
נזל לי המוח מללמוד למתכונת מחר.
שבועות מבוזבז. ציטוטי השבוע? אחי: "אימא אפשר לעשן?" (הוא התכוון בחג עצמו) אימא: "מזו השאלה הזו?!" דורון: "קודם כל תשתה קפה, אח"כ תעשן" אני: "אני הולכת למסעדה" אבא: "מי מזמין, את או חבר שלך?" דמיינו 2 ילדות בנות שנתיים מושלמות בסיטואציה הבאה: עדן נופלת ומקבלת מכה בברך. הודיה: "עדן נפלה, אדום" ~לוקחת את הרגל של עדן ונותנת לה נשיקה~ עדן: "גם הודיה" ~לוקחת את הרגל של הודיה ומנסה לראות איפה יש סימן~ עדן: "אין לה כלום!" ~מעיפה לה את הרגל~ חחחח שמעו רציתי לאכול אותן
חברה שלי בריב עם ההורים והם לא נותנים לה לצאת יותר מדי "אני חושבת שאני רואה את מלאך המוות, שעתי הגיעה.." טוב קיצר לא הייתי בביצפר השבוע לא היה משו מצחיק חח תכנונים לשבוע הבא? מחר מתכונת בניהול עסקי, בגרות במת', מתכונת בלשון ואולי סופרלנד.. תמונת השבוע? מוזר בלי ג'ימי

ואי איזו תמונה יפה../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

ולגמרי מוזר בלי ג'ימי
תחשבי איך זה נראה להם... והציטוטים חחחח זה ענבל אמרה?

NoAmItA ChAn

New member
היה לי מוזר שהם רק ארבעה ולא חמישה

ואז כזה... כן.. שיהיה לך בהצלחה בהכל 3> איזה שאלון במתמטיקה את עושה? D: ואומג, מי אלה הבנות האלה! XDDDDDDDD איזה חמודות!

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif תודה רבה ../images/Emo23.gif

אני עושה 001
אלו בנות דוד שלי
בהצלחה גם לך3>

Because Of May

New member
באמת מוזר... ../images/Emo109.gif

אבל, איך אומרים, דה שואו מאסט גו און... S:. בהצלחה בהכל... ותהני בסופרלנד!
. אה, ו- עספור סדרה גאונית
.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif מאסט גו און אבל שתדעי שהם חשבו

להתפרק, ככה שנראלי שזה האלבום האחרון
גם לך בהצלחה, תודה

Wrath Within

New member
Feels like fire, I'm so in love with you..../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? וואי יש מלאאאאאאאאאאאאאא. אציין רק אחד: Hotel California של Eagles וגם בגירסא של Bob Marley
אמן/אלבום השבוע?
אין מישו ספציפי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? "שודדי הקאריביים - סוף העולם" סוף סוף ראיתי תסרט הזה עד הסוף
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חג?
סתם דברים שסוף סוף הבנתי...
ציטוטי השבוע? מעספור: 1) ניוטון: "כמו סוס טברייני." 2) ניוטון: "אתה איש קר, קצר." קצר: "עדיף לך שאני לא אתחמם."
תכנונים לשבוע הבא?
לסגור שבת
נראה, יהיה טוב.
תמונת השבוע?

STEMINEM

New member
איפה אתתתתתתתתתת ?????......

כל היום אני חושב עלייך איפה את מדמיין שאת איתי עדיין כל הזמן אני חושב שיש בך משהו שאין באף אחת אחרת XP

Wrath Within

New member
מה אתה עושה ער ב3 וחצי בלילה?|:../images/Emo11.gif

ואתמול דווקא הייתי במסנ' בערב\לילה...

למעלה