../images/Emo79.gif איז'ו!
שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Avenged Sevenfold - Nightmare!!!
Anastacia - Sick And Tired Bullet For My Valentine - Dignity Enrique Iglesias & Whitny Houston - Could I Have This Kiss Forever Escape the Fate - Bad Blood Kings Of Leon - Sex On Fire The Used - Empty With You Aqua - Dr. Jones Black Lace - Agadoo
Fool's Garden - Lemon Tree Haddaway - What is love Natalie Imbruglia - Torn No Mercy - Please Don't Go Robbie Williams - Eternity Robbie Williams & Nicole Kidman - Something Stupid
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- איך פגשתי את אימא, עספור!!!
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קיבלתי 91 בתנ"ך. אין אני פשוט גאון בהעתקות.
הייתי בים.
נזל לי המוח מללמוד למתכונת מחר.
שבועות מבוזבז.
ציטוטי השבוע? אחי: "אימא אפשר לעשן?" (הוא התכוון בחג עצמו) אימא: "מזו השאלה הזו?!" דורון: "קודם כל תשתה קפה, אח"כ תעשן" אני: "אני הולכת למסעדה" אבא: "מי מזמין, את או חבר שלך?" דמיינו 2 ילדות בנות שנתיים מושלמות בסיטואציה הבאה: עדן נופלת ומקבלת מכה בברך. הודיה: "עדן נפלה, אדום" ~לוקחת את הרגל של עדן ונותנת לה נשיקה~ עדן: "גם הודיה" ~לוקחת את הרגל של הודיה ומנסה לראות איפה יש סימן~ עדן: "אין לה כלום!" ~מעיפה לה את הרגל~ חחחח שמעו רציתי לאכול אותן
חברה שלי בריב עם ההורים והם לא נותנים לה לצאת יותר מדי "אני חושבת שאני רואה את מלאך המוות, שעתי הגיעה.." טוב קיצר לא הייתי בביצפר השבוע לא היה משו מצחיק חח
תכנונים לשבוע הבא? מחר מתכונת בניהול עסקי, בגרות במת', מתכונת בלשון ואולי סופרלנד..
תמונת השבוע? מוזר בלי ג'ימי