../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

אךךך המילים.. המילים... תרגמתי לכם את השיר חבאייבי.. "אני אוהב אותך" במילים פשוטות ורגילות אני מתגעגע אלייך בשפה ארצית [של בני האדם] החיים שלי - זו את ובפשטות מוחלטת זה יהיה - אני אוהב אותך... ברסיס של שירה את תהיי האור שלי, הטוב והשלווה, המרחב בו אני ניזון מהעור שלך - שהוא טוב לב ונתינה... הכוח שמניע אותי מבפנים , כדי להתחיל מחדש, בגופך למצוא את השלווה... אם החיים ירשו לי לחיות לצידך, האשליות שלי תגדלנה, אין לי ספק, ואם אאבד את החיים בשבריר של שנייה, אז שימלאו אותי בך - על מנת שאוכל לאהוב - אחרי שאהבתי - אותך... אל תמלאי [נפשך] בפחדים וספקות, , כי את תהיי האשה שלי, הסתכלי על חזי אני משאיר אותו פתוח, על מנת שתחיי בתוכו... למען שלוותך, יש לך את ידייך, למען חולשתי - את היחידה... ובכלל.. אני רק יודע, שתמיד חיכיתי לך, שתמלאי את חיי [עולמי], באור, העולם הזה, בו מילותייך עושות כעולה על רוחן... הקסם של הרגע הזה, הוא כה חזק ומוחלט ועינייך שהן שלוותי... אם החיים ירשו לי לחיות לצידך, תגדלנה אשליותיי, אין לי ספק, אם אאבד את חיי בשבריר שנייה, אז שימלאו אותי בך, על מנת שאוכל לאהוב - אחרי שאהבתי אותך... אל תמלאי [נפשך] בפחדים וספקות, כי את תהיי האשה שלי, הביטי על חזי, אני משאיר אותו פתוח... על מנת שתחיי בתוכו...

OFF ../images/Emo14.gif

לא רציתי לפתוח שרשור של רגשות אישיים [שנראים יותר כמו רחמים עצמיים, גם כי בימים אלה.. רחמים עצמיים נראים לי כל כך מיותרים.. ואני יושבת ובוכה ולא רוצה שהאחר ירחם עליי , אלא שפעם אחת בחיי אני ארחם על עצמי ואפסיק להאמין לרמאים, כדי שלא אסבול כל כך בחיי... ואני סובלת כל כך שזה כאילו שהנשמה שלי עזבה אותי , ושלחה אותי לאלף וסיתין דאהייה , כי אני לא נותנת לה מנוחה... והדמעות זולגות אל מעבר ונספגות בחולצתי.. ואני כל כך מצטערת.. ואם לא הייתה זו האנשה מגוחכת.. הייתי מבקשת סליחה מהנשמה שלי , ואמרת לה שכל כך קשה לי לשאת את הבדידות , ולכן קורה לי מה שקורה לי.. אבל חיי הם לא שיר של חווה אלברשטיין, וכל האנשה שאצור וכל סליחה שאבקש מעצמי.. לא תעזור.. אלוהים ישמור... כמה עוד דמעות אשמור כאוצר בתיבת אשליותיי... אלוהים.. בבקשה רחם עליי... .......................

אני זה

שארצח אותך ביום מן הימים אולי תחיי את המציאות ותפסיקי להתבכיין גם אני ונראה לי מי שקורא את ההודעה הזאת שלך מרחמים עלייך את לא צריכה לרחם על עצמך ולא שאחרים ירחמו עלייך את צריכה לרחם על כולם גם אם לך יותר קשה תהיי חזקה תהיי חסרת לב רק אל תחיי עם לב שהוא שבור

הטעות הזו נעשתה על מנת לתקן

טעות אחרת .. שהייתה המתנה.. של שלוש שנים לבלתי אפשרי. שלוש שנים של דמעות בבוקר, בצהריים ובערב. שלוש שנים של לראות את הדמות הזו בכל מקום שפניתי... שלוש שנים של נאמנות מוחלטת ל כלום !!! בעצם !! והטעות החדשה נעשתה כולה עם המון תקווה בלב. האשלייה הכי יפה של חיי. שלוש שנים דמעות של דם.. בשביל מה ? כדי ליפול שוב ?! לא תודה. אני מוותרת. שלום ולא להתראות לכל הרמאים שחלפו, והרמאים שבדרך. המכשפה שבי יוצאת לדרך.. כדי לדרוס ולרמוס
ומסכן מי שינסה להתקרב..

די... כלאס...

מיש מומקין אנכ תקון... מת'ל מא תקון.. מיש מומקין אנו.. תפהם .. מת'ל מא תפהם... מיש מומקין.. מוסתחיל .. ואנא ראיחה אנאם.. יא ריית ואנאם...

למעלה