הפרק של היום

ליאת 406

New member
הספילר כאן

מיה ומיגה לו ישלימו עד הפרק האחרון של העונה אבל מתי שהם ישלימו הם יתנשקו המטוס

סוכריה16

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo58.gifא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה?!? למהההההה?! מה רק זה וזהו!?!? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פשוט חוצפה!! תזכירו לי לראות לפני העונה השנייה בבקשה!

סוכריה16

New member
ומתי הם יהיו ידידים!? אמיגוס,

או לפחות יריבו, אני אוהבת שהם רבים!! אבל לא עם דמעות...
משום מה לי זכור עונה ראשונה במורדים עם הרבה מיה וממנואל יחדד ולא לחוד!

blondi rebelde

New member
../images/Emo58.gif

שכחתם שעוד מעט יגיע גסטון וכל זה ואז אבא שלה יגלה את זה ומיגל יגיד שהם חברים והם יעמידו פנים שהם חברים? זה יהיו פרקים ממש יפים ומצחיקים!!

shir08

New member
מה?!?!?!

זה לא יכול להיות!!!!!!!!! מז"א עד סוף העונה?!?!? זה לא יכול להיותתתתת זה עוד מלא מלא מלא זמןןןןןן! כל פרק אני מתחננת שיהיה פרק יפהההה כזה עם מיה ומיגלל ועכשיו לא יהיה לי למה לחכות?!
לא יכול להיותתת זה כ"כ יפה לראות אותם יחד!הם זוג כ"כ יפה בסידרה!! אוףףףףףףף

סוכריה16

New member
אבל בעצם (ספ')

לפחות הם ישארו, ויריבו ואנהי פשוט קורעת אותי.. איזה קטעים שרוברטה דיברה אתמול או שלשום לא זוכרת עם מיגל ואז היא באה הציקה לה רבה איתה ואז שהיא ראתה את מיגל השתנתה באופן מצחיק כזה ועשתה "הולה מיאמור" חחחחחח... דיי היא כזו קרועה הכי מצחיקים בסדרה זו היא וג'ואבני לדעתי. אני מקווה שלפחות לריב הם יריבו!וידברו ויהיו הרבה יחד למרות הכל!

O u R u S h

New member
../images/Emo58.gifאמממ .........

יהיו להם הרבה נשיקות והרבה קטעים ביחדדדדד אבל הם לא יהיו חברים עד לפרק האחרון

bigmomentom

New member
../images/Emo58.gifמתי הם ישלימו?

ביום שבת הקרוב בבוקר אני יעלה לך את הסירטון של הפרק האחרון לעונה ואז הדיכאון כבר יעבור לך.

סוכריה16

New member
לא, זה פונצ'ו בוכה../images/Emo7.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך הוא בכה לא פררררררררררררררררררררר למה דייגו לא בוכה!? אהה!? שיבכה קצת.. למה תמיד פונצ'ו צריך לבכות בסרטים?

O u R u S h

New member
חחחחח ידעתי שהתגובה שלך תהיה כזאתת

אני אוהבת ת'הודעות שלךךךךך חחח מואהההה

O u R u S h

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif איזה פרקקק ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה מסכן מיגללללל
ואיזה מסכנה מיהההה
איך מיגל בכההה אני לא מסוגלת לראות בנים בוכים זה ממיס אותי!!!!! אני לא יודעת על מי לרחם יותר
חחחח איזה קול חמוד היה לרוברטה מהבלון חחחחח איזה מותק של מורה מדריאגה שונאת את אסטבןןןן ג'ובאני קורעעעעעעעעעעעעעע תגידו ת'אמת נכון שהסדרה בלי ג'ובאני לא שווה?? הוא תמיד גורם לצחוקקקק חחח איזה תחתונים היו לו...!.!.!.! בגרסה השנייה גידו (ג'ובאני) בכלל לא היה כזה מצחיק... ולא שיחק טוב ת'תפקיד כמו כריסטיאן
ושמתם
שאתמול ירדו על ג'סיקה סימפסון? חחחח

soy rebelde

New member
איזה פרק ../images/Emo10.gif

לא נראה לי שצריך להוסיף בקשר למיה מיגל
ג'ובאני
פשוט ענק!!!!! חח ורוברטה למיגל "למעלה למטה" חח אאוגוסטו ממש אבל ממש מעצבן!! אני מקווה שסלינה תעזוב אותו ומהר!
אסטבן
אהבתי את הביצוע של salvame ושהראו קטעים מהעבר..[אבל למה הכניסו גם את הקטעים של סלינה ואאוגוסטו
]

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאווווווווווווווף../images/Emo7.gif

לא ראיתי...
וכשראיתי ת'תגובות שלכם עוד יותר התבאסתי..
אני מקווה להשלים בערב.. כי אני לא יודעת אם אני אוכל להחזיק ת'עצמי במתח הזה עד יום שישי...

למעלה