הפרק של היום

shir08

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

בונאה אתם לא מאמינים!! שמיה וסלינה וויקו שרו את השיר והראו קטעים של מיה ומיגה ביחד הייתה לי צמרמורת בכללללל הגוףףףף חבל לכם על הזמן!!! זה היה כ"כ כ"כ כ"כ עצובבבבבבב
למההההההההההההה????????? למה דוורא עכשיו?!עזבו עכשיו,למה בכלל?! ההם עוד לא הספיקו להיות ביחד!(לפני כמה פרקים הם חגגו שבוע חח) אז למה??? אוףףףףף זה כ"כ עצוב!!בא לי לבכותתתתתתתתת

סוכריה16

New member
נכון! כל מה שקורה להם זה לא פרררר

הם כל כך אוהבים והם כאלו יפים יחדדד.... אוףףף! לפחות פרידה יפה אבל גם זה לאאא!

ilana blumin

New member
איזה פרק עצוב!!!! פונצ'ו בכה וגם

אני!! אני לא יכולה לראות אותו בוכה נישבר לי ה
הוא בוכה בצורה כול כך משכנעת...... איך? איך? איך מיה יכלה לעשות ליצור השמיימי הזה את זה??????? עדיין לא התאוששתי מהפרק
כול כך רציתי לנחם אותו!!!!

bigmomentom

New member
מילות ניחומים לפורום שבאבל

טוב ברור לכם שאחרי כל נפילה צריכה לבוא גם עליה. והיא הולכת לבוא בפרקים הקרובים בגדול עם הצטרפותו של גסטון לסדרה. מהר מאוד תגלו שאין על מיה ומיגל כשהם רבים (והריבים בד"כ מובילים גם להרבה נשיקות). פונצ'ו מרים לאנהי להנחתות והיא פשוט קורעת. אין עליה, היא פשוט השחקנית הקומית הכי מוצלחת שניתקלתי בה בשנים האחרונות. אז תתכוננו להישפך ממנה (וגם קצת מפונצ'ו...). אני אומרת לכם, 2 השחקנים המוכשרים האלה הם פשוט שילוב קטלני מנצח.

סוכריה16

New member
נכון אנהי מצחיקה, אבל היא לא רק

קומית היא גם טרגית.. ראית 406? שמה היא בכתה מלאאאאאאא... ולא ממש הצחיקה.. אבל זה משהו בה בעצם שגורם לאנשים לצחוק.. האי הכי מצחיקה שיש, אבל חוץ מזה היא משחקת הכי טוב שיש, אין.. אין שחקן טוב יותר ממנה. ופונצ'ו, אין לי מילים, כל פעם הוא משכנע אותי שהוא פשוט הכי טוב שיש. ונכון, שילוב יחד זה משוו קטלני ולא רוצה שגסטון הזה יגיע.. אבל אם זה מוביל אצת מיה וממיגל לריבים, קנאות, נשיקות וכ"ו וכ"ו וואל קום!

למעלה