כבר מגיע... הפרק העשירי

purple rain2

New member
../images/Emo80.gif כבר מגיע... הפרק העשירי ../images/Emo80.gif

מתרגשים
צפייה מהנה!

הפרק העשירי-

אממ... היה פרק נחמד, זה רק אני או שגם אתם כ"כ שנאתם את קיניה בפרק הזה? חבל מאוד על כריסטינה, לדעתי העיניים שלה מסגירות את הקרירות... אם היה לה עיניים חומות אולי הייתה נראית חמה יותר.... נאימה דווקא נראתה טוב!! קיילן יצאה גם טוב, אבל כמו שטיירה אמרה- במזל...... קיניה ימח שמה, שתגורש מהטופ מודל! בריטני כ"כ חמודאהההה! אהבתי אותה מאוד! והצטלמה גם לא רע! אהבתי את הנושא של הטבע והאילתור... הבגד הכי יפה שאילתרו זה של קיילן, התמונה הכי יפה זה של נאימה\קיילן. סה"F פרק נחמדו'ש.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

למטה... שבוע הבא עפה בריטני... ולאחר מכן קיניה........

Beautiful SouI

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo95.gif

היא בשלישית הגמר?! וואט דה פאק?! איככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ טיירה טיפשה שהיא השאירה אותה

Beautiful SouI

New member
אם את רוצה לדעת..../images/Emo58.gif../images/Emo95.gif

למטה זה מכיל
היא בשלושת האחרונות

randu

New member
פאקקק,היה פרק שולטטטט!!כנסו...

היה כזה יפה,איך כולן הביעו דעה אחת על השנייה! קיניה: "אני רק רואה לכלוך,לכלוך בתחתון." בת זונה,בגלל שהיא אכלה אותך בלי מלח?!
קיילן שלי, אני מאוהב בך!!
וואי קיילן באמת מבינה,וגם נאימה,המילים והניסוח של המשפט שלהן
,רואים שהן מבינות! בריטני: "תמונה יפה,אני אוהבת אותה,זהו סיימתי!" חחח איזה וירדית
,קשה לך להביע דעה עם אוצר מילים יותר מורחב

SummerNightCity

New member
כבר לא זוכרת מה היה. ../images/Emo6.gif

לא הייתי מרוכזת.
נראה מחר או משהו.
אבל אני זוכרת שקיניה עיצבנה אותי!

katie me

New member
../images/Emo183.gifדעתי על הפרק../images/Emo44.gif

קיניה כזאת כלבה, פשוט לא יאמן! איך היא דחפה את נאימה וקיילן ושתיהן וויתרו לה,היא פשוא ב-ה-מ-ה
. בריטני היתה אהבלה כתמיד, אבל דיי חיבבתי אותה היום, הצחיקה אותי. קיילן מתוקה כתמיד. ונאימה פשוט מדהימה, אני חולה על הבחורה הזאת, אני פשוט מאוהבת בה
, היא יצאה פשוט מלכה
שלא החזירה לקינייה על זה שהיא אמרה שאצלה הפוטנציאל הכי נמוך. ולסיום- כריסטינה. אני דיי חיבבתי אותה והייתי מעדיפה שקיניה תעוף משם, וגם התמונה שלה היתה ממש יפה לפי דעתי וממש חבל שהיא עזבה. אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא, שהבנות יתחילו לשלוף צפרניים וקיניה ובריטני רבות

miss pufi

New member
תגובתי לפרק

נאימה - המדהימה ביותר! אין! הכי חמודה..ומוצלחת! קיילן- מהממת כרגיל!!! קיניה- ארגגג שמישהו יתן לה מכות למעצבנת הזאת!!! בריטני - אין! מצחיקה ברמות! ויפיופה! כריסטינה - יפהה! חבל שלא בעטו בקיניה במקום בה

למעלה