כבר מגיע... הפרק העשירי

Beautiful SouI

New member
קיניה מעצבנת אותי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

שתמות!!!! הקרנץ הזאת!! מתי היא עפה?!

kati666

New member
FFUUCCKK../images/Emo70.gif

כריסטינה
שמישהו יבעט את קיניה משם.עכשיו.היא כזאת bitch@!# איכ.פוי.שמנה.
חוץ מזה, בריטני מלכה
,ממש שיחקה אותה
יצא לה הפוטושוט הכי טוב לדעתי רק חבל שהיה לה קצת חרא על הצואר אם הוא היה עד הציצי זה היה מצוין. והיא התנהגה כ"כ מגניב אצל המעצב ההוא,בחיי. היא סוג של גניס.תמיד אמרתי את זה. ולחשוב שפעם לא אהבתי אותה .___. טוב,סתמו ^^,היא כבר לא זונתית כמו בתחילת העונה.

חרא חרא חרא חרא! מאוכזב!../images/Emo87.gif

כריסטינה הייתה הפייבוריטית שלי!! אוף כל כך אהבתי אותה!!! השופטים לא רואים מה עובר עליה במהלך הצילומים ובדירה אז אין להם זכות להגיד שהיא קפואה..!!! ממש מאוכזב
קיניה תמותי אמן!!! לא סובל אותך!! היא כל כך כלבה!! יוווו!! מקווה שהיא תעוף בפרק הבא!!

כן כן!! שונא אותה!!../images/Emo87.gif

טוב נו בעצם אסור לאחל למישהו למות.. בכל זאת אני כל כךך שונא אותהה!!!! אוחח!!

אין דבר יותר קפוא מכריסטינה! ../images/Emo186.gif

אין לה שום הבעת פנים. והיא משעממת. היא לא עושה משהו מצחיק משהו מעניין משהו פיקנטי. והתמונות שלה לא בשמיים. כאילו מה עשתה קיניה שאתה מאחל לה למות, להיחנק ולעוף בפרק הבא. היא לא זאת שבחרה להעיף את כריסטינה.

היא משעממת?!../images/Emo87.gif

אין לה הבעות פנים?! מ'פתאום! בדירה ובכל המשימות שהיו בפרקים הקודמים היא לא הייתה חייכנית ומצחיקה?! ואת קיניה אני שונא בלי שום קשר שכריסטינה עפה.. קיניה היא כלבה מדרגה 1 מתלהבת, אנוכית ואגואיסטית. שונא אותה.

מה יש לכן נגד קיניה?! אלוהייים

אפשר לחשוב מה היא כבר עשתה. היא ונאימה הכי יפות בעונה הזו. פנים שהן קצת מעבר לעצמות לחיים בולטות.

לא ראית בעצמך בפרק

שהיא הייתה כזאת ביצ'ית? תחרותית יותר מידי! קיילן אמרה שאם קיניה הייתה באה ראשונה לאודישן, היא לא הייתה מפריעה לה.... וגם רואיםםם שהיא נסתה לפגוע בנאימה! עם ההערה על התחתונים! והיא גם הורסת את האמון של טיירה בה, בקשר לאוכל... ועוד מלא.....

אוקיי לאט לאט,

תחרותית? אז מה נראה לך שהיא תוותר? זו תחרות וכל אחד רוצה להיות ראשון ולזכות. הקטע עם קיילן באמת היה לא משהו, כי קיילן הגיעה ראשונה. אז מה, כל אחת לפעמים קצת ביצ'ית, ככה זה בנות, ובכלל בתחרות, כמו שאמרתי, כל אחד רוצה לנצח. אף אחד לא רוצה להישאר פראייר ולשבת בצד. [ודרך אגב,אני מתה על נאימה! היא הפייבוריטית שלי, עדיין היא הייתה צריכה להילחם או לנסוע בנתיים למקום אחר]. לגביי התחתונים, היא אמרה את הדיעה שלה, כל אחת מהבנות העירה משהו רע על נאימה ודווקא אל קיניה כולכם נטפלים. ובקשר לאוכל, חח נו באמת, אף לא יצא לך לקחת עוד מנה ואיכשהו להסתיר את זה? כאילו שלא יבקרו אותך על כמות האוכל שלקחת. זה באמת שטויות. אבל נו ראסמי, על טעם וריח.

Beautiful SouI

New member
יפה?!?!?!?../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

איכככ...
אם היא יפה אני שמנה שוקלת 184937295604 קילו ואני שוקלת 24

רצינית?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

24? שקרנית בריבוע, בחזקת 10! כפול חמישים, ועוד מיליון! 24 זה שלד! שחיפה! אלא אם כן את בת 7,8???

Beautiful SouI

New member
יאללה רוצה להאמין תאמיני../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

לא רוצה אל תאמיני
חושבת עושה לי טובה שתאמיני?! ואחרי זה אתם שואלים למה אני מתעצבנת

../images/Emo46.gifהיייי אני בן!!!! ../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif

ו... טובבבב... נו שוקלת 24... לא שאי אפשר להאמין לזה, פשוט זה סוג של הלם והפתעה בשבילי טוב...? תביני אותי...

אני חושבת שהיא יפה. יש לה פנים

מדהימות. וכמו שאמרתי , יש לה משהו שהוא יותר מסתם בחורה רזה כמו כל הדוגמניות, הכל בפנים שלה כל כך עדין וחלק ופשוט כמו שצריך.

JULI4561

New member
24 ../images/Emo35.gif

טוב או שאת אנורקסית אומ השו - מאמי תפסיקי זה לא בריא אבל קיניה באמת לא יפה

למעלה