כבר מגיע... הפרק העשירי

Beautiful SouI

New member
זה תת משקל../images/Emo140.gif../images/Emo95.gif

אני לא רוצה להפוך את השרשור לזה.. כי לא נעים מדר וזה.. אבל זה תת משקל אני פשוט לא אוכלת הרבה וזהו.

קיניה כל כך מכוערת

היא ההוחכה שטופ מודל צריכה להיות לפעמים מוזרה מעוותת ומכוערת העיקר שלא תהיי מסחרית!! יש לה לסת של סוס שלא משתלבת יפה בפרצוף בכלל ועינים כאלה גדולות שלא לדבר על הצבע המכוער של העור שלה... אז למה למה למה היא נשארת?

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif מממממש לא מסכימה ../images/Emo31.gif

היא ממש חיננית, ובטוח בין היפות שנשארו.

JULI4561

New member
איזה פרקקק ואיי רק 4 נשארו !!!!

קיניה - יוו פאקינג ביצ' יאוו פרק הבא היא ובריטני רבות , אני מקווה שבריטני תכנס בה חחח אני לא מאמינה שהיא זכתה בתחרות השבועית .. זה מוזר מידי ! אני חושבת שכריסטינה היתה צריכה ללכת אבל קיניה היתה אמרוה להשאר בשתיים האחרונות כי היא לא מפסקיה לעלות במשקל ועוד משחקת אותה ליד טיירה שהיא תשמור חחח

Blue Aura

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo73.gif

רציתי שקיניה תלך.
מתמודדת חדשה לשנוא.
כריסטינה שלי.
עכשיו אין לי פייבור.
נאימה מתחילה לשעמם אותי משום מה.
איך לקיילן נדפק הראש בתקרה.
איך ג'ניס התחילה לקלל את מרלין(
)
, נו ההוא עם הכלב.
פרק סביר.

IkMfNiY

New member
פרק נחמד ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

איזה מוזר זה שהשופטים לא אמרו כלום על הקטע שנאימה איחרה, הרי בעונות הקודמות תמיד עשו מזה סיפור גדול. קיניה היתה מעצבנת. קיילן היתה צריכה ללכת לפי דעתי, אבל לא משנה P: [למרות שיצאה לה תמונה חמודה] חבל שכריסטינה הלכה. האמת היא שכשהיא ובריטני נשארו אחרונות, קיוויתי שאפחת מהן לא תעוף. אבל לא נורא. בשיפוט שלה, קיניה היתה ילדותית. יעל

אז ככה..

בשיפוט בריטני ממש אכזבה אותי אבל היא פשוט מלכה!!! והיה לה תמונה מדהימההההההההההההההההה נאימה תמונה נוראית!!! ובאמת מוזר שלא הגיבו שאיחרה.. היה לה כל כך מזל שנשארה. קיניה יפה אבל היום היא הייתה זונהה היא לא אמרה דבר טוב אחד בשיפוט וראו את הצורה שהי אאומרת את זה.. אפילו שגם השאר אמרו דברים היא אמרה את זה בצורה כזאת וגם לא יכלה להגיד שומדבר טוב ראו שהיא גם ממציאה דברים כמו עם התחתון לנסות בכוח אני לא מאמין שהבנות אמרו שהיא הכי חזקה.. יוצאות לה לאחרונה פשוט כל תמונה יותר נוראית~!!!! בהתחלה היא הייתה הכי טובה בתמונות שלמות אבל מהמדתלקות בערך פשוט נורא חיבת לעוף שבוע הבא! קיילן מדהימה מפתיעה בגדול כל פעם וכריסטינה אולי לקיניה יותר הגיע אבל אין מה לעשות, אנשים אחרים לא יודעים איך הדוגמניות באמת בחיים וזה לא מעניין אותם!! מה שהם רואים בסט- זה מה שהם מקבלים והיא משעממת על הסט בריטני לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moomita

New member
אוי ואבוי../images/Emo4.gif

כריסטינהההההההההההההה
למהההההההה למההההההה אוף
. מיי פייבוריט.
. לנצח. רק שעכשיו יש לי פייבוריטית חדשה
קיילן אוףאוףאוף איך השאירו את הכלבה המתלהבת המניפולטיבית הזאת (קינה)@#$%#!@$@!@##@!## בע. פשוט נורא.

0DanDuSH0

New member
מה../images/Emo35.gif8../images/Emo70.gif-*זה שלח../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

טוב אז רציתי להגיד שכריסטינה ממש לא הייתה צריכה לעוף
אבל מצד שני אין מישהי שהייתי רוצה שתעוף במקומה
כולן מעולות ומדהימות ומתאימות להיות הטופ מודל הבאה.

NeVeRtheLeSs

New member
חבל שכריסטינה עפה ../images/Emo10.gif !!!

חבל עד שבפרק הזה העיניים שלה בצילום יצאו לא קפואות...!!! דווקא חשבתי שהיא מתחילה להשתפר והעיפו אותה
חחחח מצחיק שקיניה לוקחת עוד מנה ואומרת שיסגרו את הדלת... מה את חושבת שזה לא מצולם ?! בקיצור היא היתה ממש תחרותית אבל תכל'ס רואים שהיא רוצה את זה... קיילן כזאת משעממת... רציתי שהיא תעוף, היא כזאת סתם.... בריטני קצת מגזימה הייתי אומרת, קצת יותר מדי חברותית.... והתמונה של נאימה היתה מדהימה!!!! ממש אהבתי, לא הבנתי למה הם ירדו עליה... גם התסרוקת שלה היתה ממש יפה אני מתחילה לאהוב את נאימה

broken heart1

New member
אווףףףףףףף../images/Emo7.gifקריסטינה עפהה.. ואני

שונאת את קינייה. ראיתי את הפרק אצל חברה יוואווו רציתי לבכותת.. איך שהם כולם אמרו שלקריסטינה יש הבעה קרה יואוו היה לה ת'הבעה הכי רכההה זה היה מעליבבבבבב.... ואני מגישה: אני שונאת את קינייה. קרנפה מכוערת שמנהההההההה פיכסס
אני סיימתי

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifקיילן לשלטון

כולן [כמעט, חוץ מאחת אולי] אמרו שהיא הכי מתאימה להיות הטופ מודל
התמונה של בריטני פשוט מושלמת
הכי טובה
קיניה ממש עיצבנה אותי
אוף היא כזאת דוחפית
אהבתי ממש את הרעיון של הצילומים
פרק מעולהה
ותגידו, זאת רק אני או שמאז שהן הגיעו לאפריקה העונה נעשתה מעניינת?

mika95

New member
../images/Emo210.gifדעתי על פרק....כרגלכככלל

בריטני
- כרגיל מצחיקה,עם תמיד חיוך על הפנים
נאימה
-חמודה כמו תמיד אבל ממש לא מתאים לה לאחר
קילן
- חמודה מדהימה ו-כמו תמיד קצת מגושמת
קיניה
- איזה מגעילה!!! מש מדהים איך היא כול הזמן נדחפה!!!
ברור שהיא רוצה להשאר בגל ל הפעם קודמת אבל לא צריך להגזים... קריסטינה
- חבל שהיא עזבה ואין לי עוד מה לומר מעבר לזה... פרק נחמד

moomita

New member
תגידו נכון שג'ניס וטיירה היו

מדהימותתתתת?
כלומר, טיירה, וואו, איזה איפור, וכשהיא אמרה "וולקאם טו אאור טנזס קאט" אז הייתי מהופנטתתתת
היא נראתה יפה כ"כ ,האיפור! והתמונות שלה מדרום אפריקה! אלוהייית!! ברצינות..!! וג'ניס - אמרה : אל תתעסק איתי שמן גוץ עיוור קירח שמן
קורע ברמות!! חוצמיזה שהתסרוקת שלה הייתה יפה וגם השפתון אואה!~!

MeetLofe

New member
את רצינית?|:

טיירה הייתה נראית גרוע היא בכלל נראית כ"כ גרוע בעונה הזאת ההשמנה לא מחמיאה לה בכלל והשיער מזעזע ובכלל היה כ"כ לא נראית במיטבה למזלינו ב5 היא חוזרת

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif היום ספציפית היא באמת לא

הייתה משהו, אבל דווקא ברוב הפרקים היא מהממת עם השיער ככה. אני אהבתי.

mmmbam

New member
לא ראיתי, כמובן...../images/Emo7.gif../images/Emo20.gif

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (תכפילו ב-549070 בבקשיים)--- אם למישהו יש קישורים לביקורות של הבנות אחת על השנייה, בבקשה תנו לי!!!! *מתחננת* תודה ענקית ענקית מראש!!!

למעלה