מווווווומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo80.gifמווווווומלצי השבוע ../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-
ובהזדמנות הזו אני רוצה להגיד לכם שאני נוסעת לאילת ביום ראשון ואני אחזור רק בשבוע הבא. ככה שגם לא ייצא לי להגיד לכם "גמר חתימה טובה" וכאלה. אז אני אומרת מעכשיו. שיהיה צום קל למי שצם. ותבקשו סליחות ממי שצריך ותסלחו למי שצריך. ו..תשמרו על הסדר של הפורום. ו..זהו. שבוע נפלא
לירון.

hadarisan

New member
לירון-----נתגעגע!!!!

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? יציאת חרום-נהדרת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>? לא יצא לי לראות משהו מעניין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לכו למסיבות אבל אל תשבוצ תרקדו עש שיוצאת לכם את השנמה אייי זה משחרר משהו שהרס לכם את השבוע- שאלעדי סאן (אח שלי) חזר לצבא...חבל חבל משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום כיפור יששש ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אמממ פרח לכל מי שעושה פסיכו השובע! בהצלחה מסר לאומה- שחור זה לא צבע זה דרך חיים

dani3p

New member
אני גם ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? אמן שיר השבוע 2? blue skies תמונה? אין משו שעה לי ת'שבוע? שהוא בא אתמול הרס לי ת'שבוע? הפסיכו' הזה.. הוא הרס לי את החיים!! שימות אני מחכה שיקרה השבוע: שייגמר הפסיכו'.. ולנסיעההה פרח? ל.. נאממ.. אלעד.. שהאמין לי וגרם לי לצחוק! חע חע חע מסר לאומה? אל תעשו פסיכו'!!!! שיהיה גמר חתימה טובה (אני לא תומכת בלהגיד "צום קל" כי הצום לא אמור להיות קל.. זה אמור להיות עינוי לגוף) ופסיכו' מוצלח!!!! (פסיכו' מזדרגג!!)

eladi88

New member
מתי האמנתי לך?!

או שאת מתכוונת לסוד שלרן אסור לדעת?

FRD

New member
מביאים לך פרח וככה אתה מגיב???

וזה סוד שרק לי אסור לדעת??

dani3p

New member
מסתבר שאתה לא ידעת במה מדובר..

כנס למסנג'ר אחי הפרסי..

dani3p

New member
רן..!!

לא ידעתי שאתה עוד מבקר בפורום.. לא ראיתי אותך מלא זמן פה..קבל גם פרח!
הוא נקטף הרגע.. טרי מהתנור! או משו.. כזה..

FRD

New member
יא תודה../images/Emo9.gif..קבלי חזרה../images/Emo39.gif

וסתם לא בא לי להגיב. למרות שכתבתי פה לפני איזה יומיים..

dani3p

New member
אני מתכוונת למשו אחר..

לא לסוד שלרן אסור לדעת.. למשו האחר שדיברנו עליו איזה 10 דקות עד שקלטת שעבדתי עליך.. חי חי חי.. אלעדי תמים

dani3p

New member
ארחנטינה נורא יפה בתקופה זו של השנה

כדאי לך לבקר שם.. בארץ מולדתי..
חע חע חעעעעעעעע!!! חחח סליחה. (צחוק תימני שיצא מכלל שליטה)

י ר ד נ י

New member
שבת שלום ../images/Emo151.gif

עונה- מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-שבק"ס-נופל וקם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
לא ההמון נטול האידיאל ינצח, אם כי קומץ האנשים הנאמנים לדגלם. הפועל ת"ל אביב
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "גול". ראיתי אותו אתמול עם חבר שלי וחוץ מזה שהיה כיף איתו הסרט ממש יפה! מרגש לאללה. שווה צפייה! משהו שהרס לכם את השבוע- מוות פתאומי של אבא של ידיד טוב שלנו שהכי לא מגיע לו שיקרה לו דבר כזה, הילד הכי מתוק שיש. שלא נדע עוד צער משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- לא השבוע, שבוע הבא! ברא
ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מה לתת? אממ בכל מקרה אני לא מכירה פה אפחד אז קבלו כולם [אבל מה?] מסר לאומה- מכבי זונה.

למעלה