מווווווומלצי השבוע

eladi88

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מכבי רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

eladi88

New member
הכל באשמתך "אלעד ראית את התמונה?"

אבל לא משנה..... נשכח מכל העניין.. יום כיפור עוד מעט...וזה לא מכובד...

Mosh28

New member
שיליי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - ליד הגורל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - עברי לידר - יום טוב עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- road trip היה אותווו בערוץ 2 ופספסתי..אבל באמת סרט אחד הגדולים! משהו שהרס לכם את השבוע- היה לי בנזונה של שבוע:) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חחח רק שיגיע סוכות כבר ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו - ממממ לכולכם שעושים את בית הבובות מי שהם:) מסר לאומה-תעשו חיים בחיים כי מהחיים בחיים לא תצאו חיים

Mosh28

New member
ובהזדמנות

בביי לירון..נתגעגע רצח!
תחזרי אלינו מהר!
וצום קל, וגמר חתימה טובה וכל השטויות שמאחלים ביום כיפור לי הכי חשוב שתיהיה לך שנה בתזונה

Lp Fairy

New member
יאבה דאבה דווו

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? המממ עומד מול ראי... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? פיטר רוט- היא אוהבת...(זה פיטר רוט!) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סרט..שודדי הקאריבים....לראות את ג'וני דפ בתור ג'ק ספארו....רררררר משהו שהרס לכם את השבוע- חזרנו לבית ספר..]= משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יומולדת למישי שמאוד מאוד מאוד חשובה לי... ואתם מוזמנים גם לתת פרח למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. המממ אני לא ממש מכירה את כולכם..אז לכול הפסיכומטריים שיהיה לכם בהצלחה!!! ולכול האנשים שיהיה לכם יום קסום..[= מסר לאומה-זהו היום שתמיד תזכרו כיום שבו כמעט תפסתם את ג'ק ספארו..(סליחה..קפטן ג'ק ספארו...[=)

עורוס

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo97.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) הציורים של יובל... התמכרתי
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) Ironic של אלאניס מוריסט... השבוע הוא הצליח לעורר בי הזדהות [אבל הכל במובן חיובי... הוא הצחיק אותי אפילו
] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עורר בי גיחוך
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הממ.. "חוכמת הבייגלה" של אילן הייטנר... ספר חמוד מאוד
וכמובן ההופעה של ב"ה בנהריה
משהו שהרס לכם את השבוע- כלום... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- המ.. חופש יום כיפור?
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לנויה, שאירחה לי חברה טובה מאוד בהופעה
מסר לאומה- העע!!1 אני יודע לנסוע על אופניים סוף סוף אחרי 14 שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111אחדאחדאחד

שניר1984

New member
אני...

שיר השבוע -אשה כנענית לא של בית הבובות - where is my mind של הפיקסיז מהפרסומת של פוקס התמונה שאהבתי שפורסמה השבוע - תמונה שלי ממירוץ חולון לפני שבוע הגעתי בזמן טוב ובמקום טוב (פורסם ביום שבת באתר איילות) משהו שעשה לי את השבוע - ההופעה של ב"ה באינדיקה, זה שקיצרו לי את השירות בארבעה ימים (קצת אבל הרבה) כל מה שלא עניתי לא היתה לי תשובה

talba3

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם? (אישה כנענית) מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? bad day- daniel powter (כמו כל שבוע הוא עושה לי את השבוע) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם? אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסידרה אפקט הפחד עשתה לי אתמול את הלילה חח מסר לאומה- צום קל וגמר חתימה טובה (אני לא צם) ותיהני באילת :] ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לכולכם ותוספת שנה טובה משהו שהרס לכם את השבוע- יותר נכון את סוף השבוע מבחן בתנ"ך משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שייגמר המבחן בתנ"ך (ועוד בהצלחה) ותיהני באילת :]

must178

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): Lee Ryan - Turn Your Car Around תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>: אין לי כח :p עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר - Carlos Ruiz Zafon - The Shadow Of The Wind משהו שהרס לכם את השבוע: בלאגן בצבא, אין לי כח לפרט :| משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: קשור לכמה עלמות חן |מלאך| ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לך :] מסר לאומה: "גבר זה אחד שלא מתלונן שנרדמת לו היד כשלבחורה שלו נוח בטירוף"

eladi88

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- לא שמעתי יותר מידי מוזיקה בשבוע האחרון...המחשב שלי התקלקל...והיו לי רק את השירים של הMP3 שכבר חרשתי עליהם תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אמממ נעלמה התמונה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסדרה אבודים!!! בת זונה של סדרההההההה משהו שהרס לכם את השבוע- היה משהו כזה...לא זוכר מה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שני...סביבות הצהריים...הסיוט מאחורי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אז ככה....כמה פרחים....לירון...עשי חיים באילת!!
אממממ דני..עשי חיים בדרום אמריקה עם אמא שלך
[את תהיי גם בארגנטינה??] ולאיתי...שכותב עם טעויות כתיב וממציא תירוצים שהוא כותב מהר מידי
מסר לאומה- 3.8.15.16.23.42

אני אתגעגע ../images/Emo10.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- 3 doors down - when i'm gone בעעע זה התבלבל בגלל שיש מס' וגם אנגלית.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- החופש :) בהחלט החופש.. אם לא היה החופש אני חושבת שהייתי משתגעת או משו.. אה! והסתפרתי! אחרי 4 שנים שלא הייתי במספרה!! איך פחדתי חחחחחחח אבל יצא יפה :) משהו שהרס לכם את השבוע- בתכל'ס לא היה משו רציני.. חוץ מהימים של החופש הכל היה מיותר.. ואיףףף אני חולה רצח.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- כלום בערך.. יש מבחנים וזה.. עוד שבוע מיותר.. וגם יום כיפור. אני שונאת את יום כיפור. אבל יש יומולדת ללביא הקבב ביום שני. וברקה במוצ"ש וזהו.. ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. ללירון שנוסעת כפרעליה.. וחיבוקים לכולם מוואההה מסר לאומה- אל תצאו ב-5 לפנות בוקר החוצה עם בגדים קצרים. זה לא בריא בכלל.

למעלה