מווווווומלצי השבוע

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- תראו אותי- מופע הארנבות של ד"ר קספר משהו אחד שעשה לכם את השבוע- הייתי אתמול בהופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר והיה כל כך מדהים!!! למה נגמר?
משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן בביולוגיה שהיה אתמול ;[ אבל ההופעה הצילה לי את השבוע P: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מחר יומולדת 16!
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. ללירון
מסר לאומה- שמישו ישיג לי הסעה להופעה נוספת של קספר ;[

עונה גם :]

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? בלי לאמר מילה בחידוש של מטרופולין. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-http://www.nfc.co.il/archive/001-D-81751-00.html?tag=15-36-41 כתבה על אחי :] ררר כל כך מרגש :] משהו שהרס לכם את השבוע- היום חמישי התקוע הזה אחרי החופש. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חופש ביומכיפור :] ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מממ לכולם.. מסר לאומה- מב"ר-זה אפשר!! תזכרו שמב"ר זה לנצח... :] תחיל"ש טוב... אוהבת המון, אופיר.

איזה פרה מותק ../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
למעני. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
היהודים - אם כבר
שי גבסו - מישהו גדול שלום חנוך - למה לי לקחת ללב עברי לידר - בובה אחת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תל אביב משעשעת ב4 בבוקר, מומלץ |צוחק| משהו שהרס לכם את השבוע
מתמטיקה, חצ'קון שצמח
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
יום כיפור, הלבן שוטף את הרחובות ואפשר לישון מלאמלאמלא
לכולם
שבוע טוב שיהיה

SponT

New member
עונה...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - שמש , אין לי מושג למה... פשוט נדבקתי לשיר הזה השבוע... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - GreenDay - Wake Me Up When September Ends תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - אמממ אין... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - אמממ השבוע גיליתי שסוליטר זה ממש ממש ממש ממכר, מגניב לאללה! ובדרך אני רוצה להמליץ על הסרט "ממלכת גן עדן" (Kingdom of Heaven) , סרט טוב לאללה!
משהו שהרס לכם את השבוע - מבחן במתמטיקה שנכשלתי בו...
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - יום ההולדת של חברה שלי + חופשששששששש. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. את הפרח שלי אני מקדיש לכל הפורום הזה , מצטער שנעלמתי לכמה ימים... החופש השפיע עלי
מסר לאומה - הכל יהיה בסדר...

•No¥a•

New member
^^

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- תתחנני אליי-אביתר בנאי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- קטע שקרה לי עם חברה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- הממ.. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מסר לאומה-

../images/Emo62.gif שבוע טוב ../images/Emo13.gif

סיגפו. כי הוא נתקע פשוט. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמיד כשאתה בא - אפרת גוש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
זאת! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
סתם, רציתי לנסוע לת"א... לא משו מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע-
החג עצמו. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
אין משהו מיוחד ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו...
לתת מה? מסר לאומה-
Make love, Not war

../images/Emo62.gif אהה... אופס כמה תיקונים

חשבתי שהייתה שאלה על מה אני רוצה לעשות השבוע... אז במקום, אני רוצה להמליץ על הדיסק של אפרת גוש
אחלה דיסק
ובקשר ל
- לכל אנשי הפורום.
תבלו. אה! והתמונה
(היא ממש יפה לדעתי..)

Lovley bla bla

New member
MEEEEEEEEEEEEEE

ליד הגורל.....כי יוצא לי לחרוש עליו מאז שמוש המאמי שלח לי אותו..וכי הוא כזה מיוחד כזה ותתפלאו אבל יש בו הרבה חלקים במתחברים לחיים שילי... מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
damien rice-the blower's daughter עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט "אינסומניה"..סרט טוב !!...(אבל האמת שזה הדבר היחיד שראיתי השבוע אז..................) משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבבבבבבבבבבר....היה לי שבוע בנזונההההההההה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיעבור הצום מהר מהר מהר מהר מהר מהר מהר ושיגיע סוכות סופסוף!! ואני נותת
לכוללללללללללללללללכם כדי שתהי לכולם שנה מצויייינת וגמר חתימה טובה וכי אני פשוט אוהבת אותכם אנשושים...... ועוד
מיוחד למוש ושירוש שאני מכירה קצת יותר מכולם כי אתם פשוט חמודימים
מסר לאומה- ממממממממממממ....קצת קשה לי לחשוב עכשיו אז רק שאני אוהבת אותכם(חפרתי...חחחח) וגמר חתימה טובה!!

למעלה