האושפיזין השלישית שלנו - איריס

veredmp

New member
../images/Emo82.gif האושפיזין השלישית שלנו - איריס ../images/Emo82.gif

האושפיזין הבא - האישה והמצלמה - איריס
מה אתם רוצים לדעת על איריס? זה המקום לברר

veredmp

New member
השאלות שלי

1. איריס, מה את חושבת על מירי בוהדנה ועל מירי אלוני? 2. איך זה להיות הצלמת הראשית של הפורום? והאם כשאת רואה את מירי ולא מצלמת אותה לברכה את מרגישה שמשהו חסר לך?
3. איך התחלת לאהוב את מירי? 4. בכמה הופעות היית (אם את בכלל זוכרת) ואיזו היתה הכי מיוחדת בשבילך? 5. איך התחלת לאהוב את צעירי תל אביב, והאם את חושבת שבאמת תצליחו לעשות מפגש עם כל הצעירים ביום מן הימים?

איריס מ

New member
התשובות שלי

1. איריס, מה את חושבת על מירי בוהדנה ועל מירי אלוני? 1. אני חושבת שהן משתלבות יפה בחתימה שלי
2. איך זה להיות הצלמת הראשית של הפורום? והאם כשאת רואה את מירי ולא מצלמת אותה לברכה את מרגישה שמשהו חסר לך? 2. זו הרגשה נהדרת
ועלית עלי, כשאני רואה את מירי ולא מצלמת אותה לברכה מה שלרוב לא קורה ובכל זאת אם קורה אז כן יש הרגשה שמשהו חסר ויודעת לקוות שתמיד יש את הפעם הבאה
3. איך התחלת לאהוב את מירי? 3. זה התחיל כשצפיתי בקליפ שלה "לשם" לראשונה בערוץ 24 ואז התחלתי לתהות מי זו כשאהבתי את הקליפ והמשיך משם כשהגעתי להופעה שלה באשקלון עוד בסבב הראשון עם מכרים ומאז ממשיכה ללכת להופעות שלה ונוכחתי לדעת עד כמה היא מדהימה גם כאישיות וגם כזמרת/שחקנית וכל השאר היסטוריה. 4. בכמה הופעות היית (אם את בכלל זוכרת) ואיזו היתה הכי מיוחדת בשבילך? 4. וואו, מזמן הפסקתי לספור כך שבאמת אני לא ממש זוכרת אבל תמיד אפשר לרפרף בארכיון ולבדוק איפה ומתי הייתי
קשה לומר איזו הופעה הייתה הכי מיוחדת כי כל הופעה יש לה חוויות משלה וכל הופעה היא מיוחדת בפני עצמה. 5. איך התחלת לאהוב את צעירי תל אביב, והאם את חושבת שבאמת תצליחו לעשות מפגש עם כל הצעירים ביום מן הימים? 5. איזו תפנית ורד, מעבר ממירי לצעירי תל אביב ובכל זאת אהיה נחמדה ואענה לך
התחלתי לאהוב את צעירי תל אביב עוד כשצפיתי בילדותי בתכנית "החופש האחרון" משם הכל ומשם יצאו רבים וטובים כדוגמת אורן שבו המוכר מהקליפ של מירי "ממי" שבפני עצמו זמר מצוין, הכל התחיל משם והתגלגל ל"לא כולל שרות" והלאה וגם משם יצאו רבים וטובים כמו: אוהד חיטמן, ניר גבע, אלינור אהרון, טל מוסרי וכו'.

איריס מ

New member
ידעתי שאשכח משהו ../images/Emo9.gif

בקשר לשאלה על האיחוד אז ככה: בינתיים מתקיים איחודון בפייסבוק שרוב הצעירים מסתבר די פעילים שם, כרגע אני לא עד כדי כך אופטימית אבל הכל פתוח ויכול להשתנות ומי יודע אולי עוד יהיה איחוד, אני מודעת שלפחות חלק מהצעירים בעד אם לא עם כולם אז לפחות עם חלקם יום אחד זה יקרה, לא צפוי מתי לעת עתה.

veredmp

New member
את צלמת הסטילס של הפורום, איריס צלמת הוידאו

כל אחת ותפקידה בכוח

hilali1

New member
אני רוצה לשאול אותך על המצלמה:

איזו מצלמה זו
מה את הכי אוהבת לצלם
תני כמה טיפים לצילום טוב..

איריס מ

New member
לגבי המצלמה...

אם את מדברת על מצלמת הוידיאו אז מדובר במצלמת סוני, אני אוהבת לצלם בה כל דבר מעניין אם זה הברכות לימי הולדת או כל אירוע משמח אז סבבה מדי פעם אוהבת לצלם את האחיינים שלי גם במצלמה הזו וגם במצלמת אולימפוס שלי בתמונות שכרגע אני מרגישה שמשהו חסר לי כי היא נמצאת בתיקון
מקווה שאחרי החג היא תגיע אלי לאחר תיקון
כמה טיפים לצילום טוב.. באופן עקרוני לא למדתי צילום אז אשתמש במה שאני יודעת מהידע הכללי שזה אומר: לשמור על יציבות במהלך צילום תמונה או וידיאו, בצילום תמונה חשוב גם אחרי הצילום לחכות מס' שניות כדי שהתמונה תצא ברורה ולא מטושטשת. לגבי צילום וידיאו אם המקום חשוך אז חשוב לעמוד איפה שיש תאורה ואם אין אז פשוט לא לשכוח להדליק את תאורת המצלמה או לכוון את הבהירות של הצילום תלוי בסוג המצלמה וכך יראו את הדמות המצולמת, חשוב גם להגביר את הווליום של המצלמה כך שמה שמצטלם ישמע ברור, למדתי מניסיון לאחר כמה צילומים לא מוצלחים שהיו לי וזהו לדעתי גם כמה שיותר להכיר את המצלמה תוך כדי ניסיונות טרום צילום עדיף כדי שבשעת אמת לצילום תהיי מוכנה. עוד משהו חשוב חשוב תמיד לטעון את הסוללות אם זה של מצלמת הוידיאו או מצלמת התמונות או שיהיו סוללות נוספות בתיק כדי לא להישאר בלי כשרוצים לצלם כי תקלות כפי שנוכחתי לדעת קורות מדי פעם. זהו מקווה שעזרתי, צילום מהנה שיהיה לך

איריס מ

New member
חוץ מהאחיינים שלי והמשפחה או מירי קרן וכו'...

אני גם אוהבת לצלם תמונות נוף וכל דבר שמעניין כמו התמונות שצילמתי בחו"ל

איריס מ

New member
עוד פרט חשוב הזום...

לאט לאט אני נזכרת בעוד דברים אז לגבי הזום... אם רוצים שהתמונה תהיה ברורה ולא מרוחקת אז מן הסתם חשוב לזכור לקרב את הזום כמה שניתן כדי שמה שרוצים למקד יהיה קרוב וכך יראו בעיקר את מה שרוצים לצלם וכך גם ההפך כדי להרחיק, הזום האופטי משחק תפקיד חשוב עדיף להשתמש יותר בזום האופטי מאשר בזום הדיגיטלי.

איריס מ

New member
בכיף ../images/Emo13.gif אני אישית אשמח אם יש לך גם טיפים

בשבילי באותו נושא, בכלל לכל מי שיש טיפים מוזמן להעלות אותם כאן

hilali1

New member
בעיקרון הטיפ הכי טוב שלי - לא לצלם עם פלאש...

בכלל לא. גם לא בלילה. בלילה פשוט לא לצלם. זה עושה אור אחר בתמונה. ובדר"כ לבנאדם יש נקודת אור זוהרת על הפרצוף. ואם ממש חושך אז יש נקודות לבנות והתמונות ממש לא יפות..

ady18

Well-known member
שאלות שלי

)השיר הכי אהוב של מירי?2)השיר של מירי שאת מרגישה שנכתב עליך? )השיר הכי שמח של מירי? )השיר הכי עצוב של מירי? )מאכל אהוב? )חטיף אהוב? )הופעה שהכי נהנת והייתה הכי מיוחדת בשבילך? השיר שאת הכי אוהבת בהופעה הדיסק הראשון או השני?

איריס מ

New member
תשובות...

השיר הכי אהוב של מירי? יש כמה כמו: ילדה שהתבגרה, ככה זה, לשם, שיר תקווה, כמעט כולם ואני יכולה עוד להמשיך אבל כמו שאת מבינה אני לא יכולה להצביע על שיר אחד מסוים. השיר של מירי שאת מרגישה שנכתב עליך? לא יודעת אם מרגישה שנכתבו עלי אבל מזדהה עם "ילדה שהתבגרה", "לשם", "תמונה" מכל שיר בעצם לוקחת משהו אלי. השיר הכי שמח של מירי? מפלס המצב רוח. השיר הכי עצוב של מירי? "כלוב של זהב", "האור יזרח גם בנפרד", "אסופים". מאכל אהוב? צ'יפס. חטיף אהוב? צ'יפס או במבה. הופעה שהכי נהנת והייתה הכי מיוחדת בשבילך? בראש ובראשונה אין הופעה של מירי שבה לא נהנתי, מכל הופעה לקחתי משהו שהיה מיוחד. השיר שאת הכי אוהבת בהופעה? גם כאן יש כמה..."מפלס המצב רוח", "שיר תקווה", "אף אחת", "לשם", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "ככה זה" ואם מירי שרה גם את "ילדה שהתבגרה אז כמובן שגם את זה
הדיסק הראשון או השני? הדיסק הראשון והשני.

השאלות שלי../images/Emo175.gif

קודם שלום לאיריס וחג שמח
איך שמעת על מירי בפעם הראשונה?
איזה שיר את הכי אוהבת מכל אלבום לא רק משני האלבומים שהיא הוציאה אלא גם מאלבומים היא רק שרה שיר או שניים
איזה זמר/ת היית רוצה שמירי תשיר אתם בדואט ואולי הם יכתבו לה שיר לאחד האלבומים? לא חייב מישהו ישראלי אפשר גם לא מהארץ למשל ברברה סטרייסנד
מה היית לוקחת אתך לאי בודד?
אילו עוד זמרים את אוהבת חוץ ממירי?
את אוהבת בעלי חיים? ואם כן אז איזה סוגים והאם את מגדלת חיה משלך
?
כתבת שיש לך אחיינים כמה ובני כמה הם? ואיך זה להיות דודה
אם עכשיו הייתה המגיעה פייה טובה
ואומרת שיש לך שלוש משאלות מה היית מבקשת?
מה את הכי אוהבת לאכול
?
ושאלה אחרונה בהשראת החורף המתקרב אלינו מה את הכי אוהבת לשתות בחורף? שוקו
תה
קפה|קפה או שמה את לא טיפוס של שתייה חמה? זהו שהיה לך אחלה של חג סוכות תהני בו ותמשיכי ללכת להופעות ולאהוב את מירי וכמובן תמשיכי לצלם את מירי

למעלה