התשובות שלי
1. איריס, מה את חושבת על מירי בוהדנה ועל מירי אלוני? 1. אני חושבת שהן משתלבות יפה בחתימה שלי
2. איך זה להיות הצלמת הראשית של הפורום? והאם כשאת רואה את מירי ולא מצלמת אותה לברכה את מרגישה שמשהו חסר לך? 2. זו הרגשה נהדרת
ועלית עלי, כשאני רואה את מירי ולא מצלמת אותה לברכה מה שלרוב לא קורה ובכל זאת אם קורה אז כן יש הרגשה שמשהו חסר ויודעת לקוות שתמיד יש את הפעם הבאה
3. איך התחלת לאהוב את מירי? 3. זה התחיל כשצפיתי בקליפ שלה "לשם" לראשונה בערוץ 24 ואז התחלתי לתהות מי זו כשאהבתי את הקליפ והמשיך משם כשהגעתי להופעה שלה באשקלון עוד בסבב הראשון עם מכרים ומאז ממשיכה ללכת להופעות שלה ונוכחתי לדעת עד כמה היא מדהימה גם כאישיות וגם כזמרת/שחקנית וכל השאר היסטוריה. 4. בכמה הופעות היית (אם את בכלל זוכרת) ואיזו היתה הכי מיוחדת בשבילך? 4. וואו, מזמן הפסקתי לספור כך שבאמת אני לא ממש זוכרת אבל תמיד אפשר לרפרף בארכיון ולבדוק איפה ומתי הייתי
קשה לומר איזו הופעה הייתה הכי מיוחדת כי כל הופעה יש לה חוויות משלה וכל הופעה היא מיוחדת בפני עצמה. 5. איך התחלת לאהוב את צעירי תל אביב, והאם את חושבת שבאמת תצליחו לעשות מפגש עם כל הצעירים ביום מן הימים? 5. איזו תפנית ורד, מעבר ממירי לצעירי תל אביב ובכל זאת אהיה נחמדה ואענה לך
התחלתי לאהוב את צעירי תל אביב עוד כשצפיתי בילדותי בתכנית "החופש האחרון" משם הכל ומשם יצאו רבים וטובים כדוגמת אורן שבו המוכר מהקליפ של מירי "ממי" שבפני עצמו זמר מצוין, הכל התחיל משם והתגלגל ל"לא כולל שרות" והלאה וגם משם יצאו רבים וטובים כמו: אוהד חיטמן, ניר גבע, אלינור אהרון, טל מוסרי וכו'.