האושפיזין השלישית שלנו - איריס

BRANGELINA

New member
חח המצלמה הסוסה שלך..

יצא לי להכיר את הזום האופטי מקרוב קצת..חחחח אחלה מצלמה ואחלה איריס..חח

ה 22

New member
איריס, משלומך?

אני לא מכירה אותך אז * בת כמה את? * ומהם הדברים שאת אוהבת לעשות?

איריס מ

New member
../images/Emo13.gif

שלומי טוב, נעים להכיר מה שמזכיר לי שמלבד הכינוי ועימך הסליחה איני יודעת את שמך
בת 32. אני אוהבת לשמוע מוזיקה, לטייל, לשחק בכדורסל כשאני בכושר בשביל זה יש לי את האחיינים שלי שבאים מדי פעם ומכניסים אותי לכושר מהבחינה הזו חח.. להיות מול המחשב זה בטח כבר ברור ובין היתר לראות הופעות, הצגות [וואו באמת לא הייתי בהצגה המון זמן], מדי פעם גם סרט טוב בקולנוע, לצלם [זה כבר הוזכר כאן
] ולעזור למי שאפשר במה שאפשר.

איריס.. ../images/Emo8.gif

1. מה הדבר שהכי משמח אותך?
2. האם את טיפוס של קיץ או של חורף?
3. מה הדבר שהכי היית רוצה לעצמך בעתיד הקרוב? (ואני מדגישה- לעצמך).
4. אופטימית או פסימית?

איריס מ

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. מה הדבר שהכי משמח אותך? 1. לראות את האנשים שסביבי מאושרים ובריאים. 2. האם את טיפוס של קיץ או של חורף? 2. אצלי כנראה זה מתחלף לפי העונות אני משתלבת גם בקיץ וגם בחורף
3. מה הדבר שהכי היית רוצה לעצמך בעתיד הקרוב? (ואני מדגישה- לעצמך). 3. בריאות ועם זה יגיע השאר. 4. אופטימית או פסימית? 4. אופטימית.

איריס!!../images/Emo42.gif

איך החיים באשדוד?? המצלמה חזרה מתיקון? עדיין עובדת על הארטיק שווארמה? ואנחנו לא היחידות שחשבנו על זה אז צריך למהר שלא יגנבו לנו את הרעיון
ראית את המשחק כדורגל אתמול?? נראה אם יעלו לי עוד שאלות בהמשך

איריס מ

New member
רביד ../images/Emo13.gif

החיים באשדוד מרתקים עד כדי שעמום כמו החיים ברוב הערים אני משערת
עדיין לא
בע"ה היום. בוודאי, זה נמכר ויש לזה ביקוש מכאן ועד לגן-יבנה
לא ניתן שיגנבו לנו את הרעיון יש זכויות יוצרים
לא ראיתי, מי נגד מי ומי ומי ניצח? מחכה לשאלותייך בהמשך

נבחרת ישראל מול לטביה../images/Emo42.gif

נגמר תיקו 1 למרות שהיה משחק טוב! היינו צריכים לנצח!!

יאללה גמני רוצה לשאול אותך קצת..

את אחת הגולשות היותר מסקרנות פה, אותי לפחות
אם יש שאלות שמביכות אותך או פרטיות מידי.. זה בסדר, תרגישי בנוח לא לענות. 1. מאיפה את בארץ? 2. את נשואה? יש לך ילדים? 3. אם כן^, איך הם מגיבים לזה שיש להם אישה/אמא כזו מאגניבה שהולכת להופעות וגולשת בפורומים?:) 4. בכמה הופעות של מירי היית? 5. לא מזמן היית בספרד, איפה עוד היית בחו'ל? ולאן היית רוצה לטוס שלא טסת? 6. יש מצב שתהפכי את הצילום ליותר מתחביב? 7. האם נוצרו לך בפורום [ובכלל באינטרנט] חברויות אמיתיות?-של פגישות ודיבורים מחוץ לפורום.. אם זה עם מישהו מכאן - עם מי זה? 8. אם היית צריכה להשתתף בתכונית ריאליטי, במה היית בוחרת? 9. את שומעת מוזיקה לועזית? 10. תחנת רדיו אהובה- 11. סרט אהוב- 12. ספר אהוב- 13. מה היית לוקחת לאי בודד? 14. האם היית עוברת לגור בחו'ל או ש"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"? 15. קראתי שכתבת שאת אופטימית. איפה למשל זה בא לידי ביטוי? 16. איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת?:) מקווה שהשאלות ששאלתי בסדר
יום טוב

איריס מ

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. מאיפה את בארץ? 1. אשדוד. 2. את נשואה? יש לך ילדים? 2. לא ולא. 3. אם כן^, איך הם מגיבים לזה שיש להם אישה/אמא כזו מאגניבה שהולכת להופעות וגולשת בפורומים?:) 3. יש את האחיינים ששמחים על כך אפילו אחת מהן זכתה לפגוש את מירי באחד הרגעים. 4. בכמה הופעות של מירי היית? 4. מזמן הפסקתי לספור, הכל נמצא בארכיון את מוזמנת לבדוק לעומק אם תרצי. 5. לא מזמן היית בספרד, איפה עוד היית בחו'ל? ולאן היית רוצה לטוס שלא טסת? 5. הייתי באיטליה ושוויץ, יום אחד בדרזדן שבגרמניה זה היה כשבעצם נסעתי לפראג שבצ'כיה, הייתי גם ברומניה, הייתי רוצה לטוס לארה"ב ואולי גם לאירלנד. 6. יש מצב שתהפכי את הצילום ליותר מתחביב? 6. כרגע זה לא בתכנון, מי יודע אולי גם זה יגיע. 7. האם נוצרו לך בפורום [ובכלל באינטרנט] חברויות אמיתיות?-של פגישות ודיבורים מחוץ לפורום.. אם זה עם מישהו מכאן - עם מי זה? 7. את מתכוונת לזוגיות? לא, יש לי ידידים טובים אבל משהו רומנטי מעולם לא התפתח דרך האינטרנט, אולי לא סיקרנתי אנשים מספיק מהבחינה הזו
8. אם היית צריכה להשתתף בתכונית ריאליטי, במה היית בוחרת? 8. שאלה לא פשוטה, כוכב נולד לא הייתי מנסה אפילו למשל כי אין לי את הכשרון לכך, נולד לרקוד כנ"ל, הגעתי למסקנה אחרי שניסיתי לענות על השאלה הזו שלא הייתי מוכנה להשתתף בתכנית ריאליטי, אני כנראה היחידה שזה לא מעניין אותה במיוחד. 9. את שומעת מוזיקה לועזית? 9. כן, שומעת ואוהבת
10. תחנת רדיו אהובה- 10. פעם האזנתי הרבה לרדיוס, לאחרונה אני מאוד אוהבת להאזין לגלגל"צ. 11. סרט אהוב- 11. מלבד "שלוש אמהות"? חח.. הממ.. "טיטאניק" כמה שעבר זמן מאז ראיתי אותו זה סרט שאף פעם לא נמאס לי לראות ומעבר לכך יש עוד שכרגע לא עולים בראשי. 12. ספר אהוב- 12. אני אוהבת את הספרים של ג'ון גרישם, יש לו ספרים מעניינים. 13. מה היית לוקחת לאי בודד? 13. נדמה לי ששאלו אותי את זה כאן, את מוזמנת לעיין בשרשורים הקודמים. 14. האם היית עוברת לגור בחו'ל או ש"אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת"? 14. אף פעם לא שקלתי לגור בחו"ל, אם הייתי חושבת לנכון שלא משנה היכן בחו"ל היו לי חיים מאושרים יותר או אולי בקטן היה לי יותר טוב אז אולי הייתי שוקלת את האופציה הזו. 15. קראתי שכתבת שאת אופטימית. איפה למשל זה בא לידי ביטוי? 15. זה בא לידי ביטוי בהרבה מצבים אני לא מתיאשת מהר כשקורה משהו לא צפוי או בלתי נמנע שלא תמיד יש לי את האפשרות מה שנקרא להציל את המצב אבל אני רואה את עצמי הרבה פעמים חושבת חיובי ותמיד יודעת שלכל דבר יש פתרון כי אין דבר שאין לו פתרון ואם משהו לא מסתדר אז תמיד יש אלטרנטיבה ואסור אף פעם לאבד תקווה לא משנה במה. 16. איזה טעם של גלידה את הכי אוהבת?:) 16. אני אוהבת כמעט את כל סוגי הטעמים אני מגוונת אם זה מוקה וניל, או תות, או כל מה שיש בו אגוזים אין משהו ספציפי. אבל תכלס, הכל הולך עם וניל

../images/Emo24.gif

תודה שענית על הכל ובפרוט
היה מעניין לקרוא את התשובות. אהבתי את התשובה שלך לגבי האופטימיות, גם אני כזאת...:) קראת/ראית "הסוד"?

למעלה