האושפיזין השלישית שלנו - איריס

איריס מ

New member
עונה...

חג שמח גם לך
איך שמעת על מירי בפעם הראשונה? כפי שכבר ציינתי שמעתי על מירי או יותר נכון ראיתי אותה לראשונה דרך ערוץ 24 כשהיה את הקליפ "לשם", לפני כן בכלל לא שמעתי עליה. איזה שיר את הכי אוהבת מכל אלבום לא רק משני האלבומים שהיא הוציאה אלא גם מאלבומים היא רק שרה שיר או שניים קודם כל אני אוהבת את 2 האלבומים וגם את השירים מ"שלמה ושלמיי" שבהם כידוע היא מבצעת מס' שירים, מעבר לכך אני אוהבת את "ערב חג", "ככה זה" מעבודה עברית, "כלוב של זהב", "האור יזרח גם בנפרד" ואת "תגידי לו" שהיא ביצעה עם אוהד חיטמן למרות שהוא לא מופיע באלבום שלו/ה. איזה זמר/ת היית רוצה שמירי תשיר אתם בדואט ואולי הם יכתבו לה שיר לאחד האלבומים? לא חייב מישהו ישראלי אפשר גם לא מהארץ למשל ברברה סטרייסנד. עם ברברה סטרייסנד זה בהחלט היה יכול להיות מעניין או אפילו לשחק איתה בסרט זו גם אופציה שאני מנחשת שמירי לא תתנגד לה ומלבדה יהיה מעניין לשמוע בדואט את מירי עם דיויד ברוזה אולי או עם אורי זך בעלה יהיה מעניין לשמוע את אורי שר ולא רק כמלווה מעבר לכך שהייתי רוצה שיכתוב לה עוד שירים מלבד שירה שבהחלט זה שיר מרגש. מה היית לוקחת אתך לאי בודד? את הפורום הזה כדי שלא יהיה לי רגע משעמם וככה גם הוא לא יהיה כ"כ בודד, אתם באים איתי? קדימה תתחילו לארוז
אילו עוד זמרים את אוהבת חוץ ממירי? הזמרת שבילדותי אהבתי הייתה עופרה חזה ז"ל שעד היום אני מדי פעם שמה דיסק שלה ומאזינה וכך גם לגבי עוזי חיטמן ז"ל ועדיין לא נתפס שהם אינם. ולהבדיל אני אוהבת גם את דני רובס, אוהד חיטמן, גלי עטרי, קרן פלס, שלמה ארצי, דיויד ברוזה, נורית גלרון, מלבדם אני שומעת הרבה מוזיקה לטינית, מוזיקה לועזית. את אוהבת בעלי חיים? ואם כן אז איזה סוגים והאם את מגדלת חיה משלך? אוהבת, כלבים, חתולים, ארנבות, כיום אני לא מגדלת אף חיה, היו לי פעם צב וארנבת, היו לי מאז ילדותי מלא כלבים כל פעם אחד כן? אולי פעם אחת שניים חח.. היו לי גם חתולים, עכשיו אחיינית שלי מגדלת ארנבת. כתבת שיש לך אחיינים כמה ובני כמה הם? ואיך זה להיות דודה יש לי 12 אחיינים ואחייניות
אני לא אפרט כל אחד ואחת בני כמה הם רק אציין שהכי גדולה היא בת 15 והכי קטנה היא בת שנה פלוס, עם כל אחד ואחת מהם/ן אין רגע משעמם וכך גם עם כולם יחד, להיות דודה שלהם זה פשוט נפלא. אם עכשיו הייתה המגיעה פייה טובה ואומרת שיש לך שלוש משאלות מה היית מבקשת? הייתי מבקשת רק בריאות למשפחתי ולסובבים אותי והיכולת להמשיך ולעזור בכל עת למי שאני יכולה ואת המשאלה השלישית אולי הייתי דווקא מבקשת שיחזירו בשלום את גלעד שליט למשפחתו. מה את הכי אוהבת לאכול? אוכל, כי משהו אחר זה פשוט לא יהיה בריא ולא טעים
ושאלה אחרונה בהשראת החורף המתקרב אלינו מה את הכי אוהבת לשתות בחורף? שוקו תה קפה|קפה או שמה את לא טיפוס של שתייה חמה? מרק ולפעמים גם תה

veredmp

New member
אני מדמיינת את מירי פוגשת את ברברה

צריך להכין לה הרבה כדורים............. אחרת הבחורה תתעלף ולא יהיה לא סרט ולא דואט

איריס מ

New member
../images/Emo6.gif אל תזלזלי, גם כשמדובר בברברה מירי תתגבר

ותהיה מקצועית כפי שרק היא יודעת להיות

veredmp

New member
אני לא מזלזלת, חלילה!

אני רק מזכירה את מילותיה של הגברת זך בעצמה (זה לא ציטוט מדוייק, אבל זוהי רוח הדברים): "אני לא זוכרת שום דבר מההופעה, כי ברגע שהיא עלתה ועד שהיא ירדה פשוט ישבתי ובכיתי" אני בטוחה שאם היתה מצליחה לפגוש אותה אח"כ, כמו שרצתה, הדברים לא היו שונים
לכן כל מה שאני ממליצה, לפני פגישה שכזו, קצת לעזור עם כדורי הרגעה. זה הכל

איריס מ

New member
כל עוד זה לא משפיע לרעה ועושה את המלאכה כראוי

ואם זה מה שיגרום למירי להגשים את חלומה אז אני בעד

pRimaVeriTaVIV

New member
איריס ../images/Emo24.gif

כפרעלייך! טוב, לא עולות לי שאלות כרגע, אבל הייתי חייב להגיד את זה

השאלה שלי

האם תצטרפי למחאה שאני אקים כדי שמיקי ורשאי ינגן עם מירי במופע האקסוטי? זה כולל שביתת רעב

איריס מ

New member
לי יש שאלה הפוכה...

אם מירי תחליט לצאת במופע ללא נגנים היית הולכת להופעה כזו? בכל זאת כתשובה לשאלתך... אם זה כולל שביתת רעב את זה עוד איכשהו אני יכולה לשרוד, אולי זה מה שיעזור לי לדיאטה חח.. אני מצטרפת כל עוד המחאה הזו לא פוגעת במירי ובסובבים אותה או בעצמנו
אגב כפי שידוע מדובר במופע אקוסטי על איזה כלי את ממליצה למיקי לנגן כדי שיצטרף למופע?

אפשר להחליף את אורי על הקלידים

אם הוא ככה מנגן יפה אצל קרן כמו שמיקי אמר בציפורי לילה:" אני לא גיטריסט , אני באסיסט" שינגן על צ'לו שיחליף את מאיה בלזצימן

veredmp

New member
כן, רק שאותי שאלת בעברית ולא בג'יבריש.....

מה שהיא מתכוונת לשאול זה "אם אני רוצה לבוא, גם לי יש כסא מוכן?" *** ורד - המתרגמת הרשמית של אלי

איריס מ

New member
ואני אענה בעברית כדי שכולם יבינו ../images/Emo8.gif תודה ורד

בוודאי, יש כיסא מוכן גם לך וגם למתרגמת

איריס מ

New member
בתור התחלה תגיעי עם המתרגמת כדי שאקלוט את

השפה ואלמד אותה ואח"כ הכל פתוח

viko222

New member
בגלל שאת תמיד עם מצלמה

אז השאלה שלי כמה הכרטיס זיכרון שלך?