יום המשפחה בתפוז אנשים

BRooKE 162

New member
../images/Emo109.gif יום האם הוא רק בחיפה ../images/Emo3.gif

והוא כבר היה מזמן
אז לנו אין יום משפחה XD אבל שיהיה לכולם יום משפחה שמח

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifזה לא כאילו, לכל הארץ../images/Emo6.gif

יום האם רק בחיפה?? ממתי?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifדנה חמדתי, אם את רואה את ההודעה הזאת

אז גם היא חלק מהקמפיין שלי להצטרפותך לפורום- ולא בתור סמויה אז.... תצטרפי לפורום
נ.ב. אני לחצתי בטעות על משהו במיקלדת והעמוד של תפוז כאילו התרחב ועכשיו הפרסומות על ההודעות ולא בצד על הלבן שלהם אז אם מישהי יודעת מה לעשות עם זה פליז תגידו XDD תודיש(=תודה)מראש

screamin pittas

New member
אם עשית את מה שנראה לי שעשית..

אז את צריכה ללחוץ על ctrl ולגלול [?] את הגלגלת של העכבר ואז זה יקטין את זה בחזרה

Yu vi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifתמונות חדשות../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

Yu vi

New member
../images/Emo41.gifטום D:../images/Emo85.gif

אוקיי, זה השלב שהוא צריך להסתפר לפני שיהיה מאוחר מידיי ומקרה השיער הארוך של דאגי ~אבל בתקופה הלא יפה! כי היו לו תקופות יפות!~ יחזור על עצמו.

sweet shir

New member
חח אצל טום זה בחיים לא יקרה.

א. הוא גיי. ב. יש לו שיער חלק. (או שיש לו מחליק.
) ג. הוא גיי.
אגב, למה את לא עונה לי במסן?
נראה לי שהמסן שלי מסנן שובפעם >>" (כלומר, לא שולח הודעות שלי לאחרים.)

sweet shir

New member
+איזה פשוש הוא בתמונה!! 33>

ותודה רבה על התמונות! D: (כי אם אני לא אגיד עכשיו אני אשכח. XD)

Yu vi

New member
אני לא מחוברת למסן 0:../images/Emo85.gif

אני צריכה להתחבר
חחחחחחחח אחריי ששלחתי תהודעה באמת נזכרתי שלטום יש שיער שונה. XD אבל בכל זאת, שלא יגזים כי זה כבר מתחיל להיראות רע... כמו זה
הוא נראה פה ממש נורא!!!! XDDDD כאפה חמודי. ^_^

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח נכון! XD

והוא גם לבוש זוועה.
טוםםםםםם וואט האפנד טווווווום XDDDDD (במנגינה של "אנדרייייייייי וואט האפנד טו אנדריייייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |מתה|)

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

דניאל פרנקוווו וור דיד יו גו גו גו... XD אעעא לא קשור! לאנורא!@ אבל זה לא יוצא לי מהראש!!! XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם חושבים עלזה הסיפור של טים גאן ואנדריי היה מתלבש יפה גם על טום וטים! חהחהח טום וטים! XD |כאפה|

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי אני רוצה את עונה 2

שובפעםםםם!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני נקרעת כאן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD דניאל פראנקו וור דיד יו גווו גווו גוווו XDDDDDDDDDDDDDDDDDD טים גאןןן טים גאןןן XDD |יותר כאפה|

Yu vi

New member
טים גאן טים גאן../images/Emo85.gif

איף אי קולס יור ניים יור דאן, וואט הפנד טו אנדרייייייייייייייי? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי אני במצב כפית. XDDDDDDDDD |מפגר||מפגר2| XDDDDDDDDDDDD ~כאפה~

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמני XDDDDDDD

גאד XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~מתה~ ~כאפה~ שתינו כאפות גאות

למעלה