מלונות

shlomi1123

New member
שאלה בקשר למלון

היינו אמורים להיות בטסוקוס והעבירו אותנו לבית דירות שנקרא mare napa מישהו היה בו ויכול לתת קצת פרטים??

Keglevich style

New member
חייבת עזרה דחוףףףףףף

אנחנו שלוש בנות נוסעות למול בשם MARKIA TOURIST APPARTMENTS חיפשנו בכל מקום אפשרי מידע עליו ולא מצאנו אני חייבת משהו לדעת מה יש שם תמונה לפחות משהו קטן פליז תעזרו אני כבר התייאשתי לחפש

עוז 18

New member
מי יודע על מלון מגדלני (magdalini)?

אני כניראה טס לשם הבנתי שזה ממש קרוב למרכז העיר וזה חוסך נסיעות רציתי לדעת פרטים על המלון איך החדרים? סבירים? יש שם מגבות? איך המקלחות? כייף ליהיות שם? יש שם ישראלים? איך הברכה שם? יש שם כספת ומזגן? ואם כן כמה זה עולה? מי שהיה ויודע פרטים ויכול לספר איך שם אני ישמח אם הוא ישאיר פה תגובה

grg20

New member
אין על איה נאפה

יש מישהו שהיה במלון מרנאפה?

ef870

New member
מי היה או מכיר את המלון leros?

כמה שיותר פרטים יותר טובבבבב

matanmnm

New member
מלון אנטאה כלכך טוב???

אני שומע דברים טובים על המלון הזה אני יהיה בו ב-22.08 עד ה29.08 מי שהיה שם שיתן חוות דעת ...:) בנות שנמצאות שם בתאריכים האלה שישאירו איי סי קיו :)

PUTK

New member
mike's appartments

לפני כמה ימים קראתי פה על אחת שאמרה שהמקום גרוע. קצת פירוט בבקשה.. מה כלכך גרוע במלון דירות הזה. תודה:)

ef870

New member
תענווו דחוף ביותרר

מישהו מכיר את המלון LORES? יש מישהו שנוסע לקראת סוף אוגוסט? תודה לעוניםםםםם

נטשה 12

New member
מלון TSSOKOS HOLIDAY

מישהו היה במלון TSSOKOS HOLIDAY אם כן איך הוא?? ומשהו טס מחר???

tukunare

New member
איך מלון מריה?

אני רוצה לטוס שבוע הבא לאיה נאפה עם חברים. כרגע אנחנו כנראה נלך על מלון מריה אפרטמנט. אני מאוד השמח אם מישהו שהיה שם ידע להגיד לי איפה המלון ממוקם בעיר, ביחס למרכז ולים.

I t a M a R 1 1

New member
הייתי שם...חרא תנאים...

אחלה אנשים...אני בהזמדנות יביא תמונות של המלון בעל בית חרא... מים חלשים בבוקר חמים בלילה קרים...אין מנקה אין כלום...מגבות קטנות... מזגן בתשלום...תביא מתאם וכבל מאריך בוא נגיד של מטר וחצי ויהי לך מזגן בחינם!

NoLa

New member
היי גם אני נוסעת לשם

מתי אתה מגיע? אני בין ה 4/8 עד ל 10/8 אז אם זה חופף תיצור קשר 84105924 ICQ ו... אני אצטט את "הפלא השמיני היחיד" שנתן קצת פרטים על מגדליני לפני כמה הודעות "מלון מגדליני הוא באמת 5 דק' מהמועדונים. זה מלון דירות שנראה כמו אכסניית נוער. דיי חם שם עם אפשרות לשלם על מזגן (אני לא לקחתי מזגן כי בתכלס בבוקר ישנים בצהריים בים ובערב יוצאים), המקום נראה כמו שכונה ישנה עם שני מבנים ישנים שמחוברים יחד. הדירה כוללת סלון מטבחון+מקרר חדר שינה ומרפסת קטנה - בסך הכל המלון סבבה הוא לא מגעיל אבל גם לא יותר מדי, הוא נקי נחמד ליד יש מכולת עם מחירים סבירים (ביחס למקום). ממול יש מלון דומה של בריטים (הם לא כ"כ נחמדים) והבריכה משותפת למרות שלא כדאי להכנס אליה כי האחראי שם שונא (ממש!!!) ישראלים והם מגרשים שם כל הזמן את הישראלים בבוטות, עדיף ללכת לים. " מה שאני יודעת זה שמגדליני צמוד למריה שזה אחלה של מלון עם ברכה מעולה.. ולברכות של מלונות אחרים אין בעיה להיכנס משמע.. כל פעם שבא לך בריכה הולכים למריה... אהה וכן מותק אין בכלל בריכה למגדליני ... מגבות תביא מהבית אל תסתכן ו... זהו מקווה שעזרתי

עוז 18

New member
אני גם צת לסגור שם

שמעתי שזה מלון ברמה יעני 4 כוכבים וזה לא כמו כל הבתי דירות בכמה סגרת שם דיל? ןכמה חברה אתם טסים? אני גם רוצה לסגור לשם דיל וגם פחות או יותר לאותו תאריך שאתה טס אתה יכול להביא לי תאתר או את הטלפון של הסוכנות נסיעות? יש לך פה את האתר של אנטאה יש שם תמונות והרבה מידע על המלון תהנה עוז

למעלה