מלונות

matanmnm

New member
ארקיע...

סגרנו בארקיע ב420 דולר לא נראה לי שנשארו מקומות אבל תתקשר תברר... אנחנו טסים 8 חברה www.arkia.co.il

וייי איזה יקר

אני כבר הייתי וחזרתי אבל אני סגרתי בארקיע על 380 דולר שזה שבע לילות שמונה ימים עם ה-mp3 וכרטיס כניסה חינם למסיבה באייס...

עוז 18

New member
איפה סגרת?

וכמה חברה אתם טסים? כי הבנתי שאם זה 4 אנשים בחדר המחיר יורד

matanmnm

New member
אנחנו 4 בחדר

אין מה לעשות המחירים עלו למי שנזכר מאוחר :\

הרבה דברים:

ה"מלון" הזה הוא בעצם שני בניינים נפרדים שרחוקים (!!!) אחד מהשני מרחק של כמה דקות הליכה (שזה המון). רק באחד הביניינים יש בריכה וקבלה ושמים את כל הישראלים בבניין השני, כך שאם משהו לא בסדר בחדר או שהם צריכים שתבוא המנקה הם צריכים ללכת רחוב שלם לצורך העניין. וכמובן שללכת רחוב שלם בשביל בריכה שאמורה להיות לך מתחת לחדר זה דיי מבאס. באופן כללי היחס לישראלים שם הוא פשוט מגעיל ואני לא רואה למה אנחנו צריכים לפרנס כאלה חארות. נכנסתי גם לאחד החדרים וגם היה לא משהו לדעתי, והבניין עצמו - הסביבה שלו ממש מלוכלכת ומוזנחת.

באר שבע

New member
המלון מצויין. יש שלושה בריכות וכנרא

ה ישימו אותכם ב"רובע היהודי",אפשר להחליף כל שלושה ימים מגבות והמזגן עולה 210 ש"ח לשבוע. והוא מאוד קרוב לסקוור (נראה לי הכי קרוב..אתה עולה בגבעה שליד הכנסייה וישר מגיע.

באר שבע

New member
את הבריטים הם שמים בהתחלה,את הישראל

ים באמצע ליד השחורים (וגם אירים יש שם קצת) ואת הסקנדינביות הם שמים למעלה. בכל מקום כזה יש בריכה אבל אצל הישראלים אין בר.

matanmnm

New member
איזה חארות

אני ממש מקווה שכל האנטישמיות לא תהרוס את הטיול...

GHITK

New member
אני הייתי

אם אתה צריך משהו אני באי סי 159570552

עוז 18

New member
סבבה

נשמע לי פסדר פחות או יותר ויש אתר אם כמה תמונות על המקום אבל בכל זאת מי שיודע יותר פרטים והיה שם שישאיר פה תגובה

1אניטוש

New member
הייתי מלון לידו..

אני הייתי ב maos ונכנסתי למגדליני גם..ומה שמבאס במקום זה שאים בריכה אבל מותר לכם ללכת לבריכה של maos אבל חוץ מזה המלון נראה דיי בסדר. וממקום במרכז.. ככה שתהנו לכם בנאפה תעשו חיים משוגעים כי זה אחת החוויות הכי שוות!!!

למעלה