מלונות

I t a M a R 1 1

New member
ככה...

תראי המזגן בחדר נמצא בכבל חשמל מקוצר שלא מגיע לתקע עכשיו אם אתה משכיר מזגן ב200 שקל אז הם מביאים לך מאריך לחשמל כל מה שאתה צריך זה מתאמם אירופאי וכבל ארוך ואתה מסודר!! מזגן לא חזק אבל בסדר

GHITK

New member
גם אני הייתי שם

כל מה שהוא אמר נכון, אבל המגבות האלה יש להן שימוש ! הן עוצרות את המים מלהרטיב את כל החדר... חחח להביא מגבות מהארץ ! מזגן בתשלום זה בכל המלונות, מים חלשיםף תפרקו תראש של הברז, הזרם יהיה לכם פי 2.... מים קרים בערב וחמים בבוקר, בכל מלון ככה....אין כסף לדוד.. בעל בית חרא, אבל אם לוחצים עליו הוא עושה כל מה שתרצו .... אם צריך עזרה159570552

TheBeast

New member
../images/Emo82.gifמלונות../images/Emo70.gif

מחפשים חור לדור בו? שרשרו לכאן שאלות בנושא בתי מלון

שאלה דחופה

חברה מישהו יודע משהו על מלון מאוס maos אשמח מאוד אם תעזרו לי

אני הייתי בו שבוע שעבר...

מלון חמש דקות מהסקוור, ורבע שעה מהים... מלון ממש נחמד, יש בו מקרר גז כיור כלים מזגן(בתשלום) מרפסת וכ"ו.. ממש מלון נחמד, ובעל המלון גם ממש בןאדם נחמד נתן לנו כניסה חינם למועדון.

עלה לי...

440$ טיסה, מלון, העברות, ביטוח רפואי+ המבצע של הFULL PARTY של איסתא שכולל מסיבות וכ"ו...

אז ככה.....הדיל שלי

הדיל שאני הולך זה של 99......יש כניסה למסיבה של 99 מקבלים גם נגן אמ פי 3 זה לשבוע משלישי עד שלישי במלון מאוס וזה יוצא לנו 388 דולר או 411 דולר תלוי אם ניהיה 3 או 4.......משתלם???

RVD אביב

New member
שלום אני חבר של אופיר ../images/Emo3.gif

אנחנו נוסעים ב23 לשבוע ורציתי להגיד למנהלים תודה הפורום הזה מאוד עזר לנו בהכנה... אחלה פורום ואנחנו שמחים להעזר בו לפני הטיסה

grassus

New member
מלון אפלנדרה

מישהו שמע, היה, ביקר???????? זה דחוף, תודה!

sPlinTerrrrRr

New member
גם אני צריך לדעת דחוף

פרטים ע המלון הזה...אני נוסע ביום שלישי..מישהו??

באר7עי2

New member
איך הקורפו הוטל ?? מישהו יודע?

קרוב לים?? למרכז של האי ולכל המקומות העיקריים ?? ואיך הוא בכללי ... אם מישהו יודע...

matanmnm

New member
מישהו היה באנטאה?

מישהו שהיה במלון הזה ויכול לספר קצת עליו או מה שאפשר להוציא ממנו הכוונה היא לזה ששמעתי שבמלון אחר הביאו להם כניסה למסיבה וזה אם יש במלון הנחות לפארק מים או דברים אחרים...

L l O N

New member
מישו שמע על מלון קורנליה???

אם כן אז קצת פרטים לא ייזיקו

matanmnm

New member
חברים שלי היו בו שנה שעברה

הם אמרו שהוא אחלה מלון וקרוב לסקוור

למעלה