עדכונים מהוילה יום 27- שבת, ה-27.9

ליאורי13

New member
מה עכשיו? שי יתחיל לבדוק את האוכל?

כמה ומה אכלו? על זה עכשיו הוא יפתח עליהם מלחמה?!!!!!

babylon4

New member
מה נשבר שם?

הקומקום? המצלמה לא הראתה, רק שמענו את הרעש

droriko

New member
אני שומע הרבה פה שאומרים ששי הוא נוד ומתנשא

דבר ראשון , אני לא חושב ככה. בואו נגיד שי הוא לא אחד שהייתי גמדיר כמגניב , אבל בהחלט אחד שנחמד ליהות בחברתו. דבר שני, אם הוא כזה מתנשא אז איך אתם מסבירים את זה שכל הגברים שם מתים עליו?(כולל ליאון) הרי הם לא צופים בו מהצד דרך המחשב, הם מדברים איתו פנים אל פנים, ואם הוא באמת היה מתנשא עליהם הם כבר היו מרגישים לא?

אובן1

New member
נעים להיות חברתו??

לבנאדם אין שמץ של תרבות דיבור, הוא קוטע ומתפרץ לדברים של אחרים, כל משפט שלו כתגובה למה שאחרים אומרים הוא משפט תיקון שמתחיל במילים "לא, זה לא ככה" או "מה פתאום" גם כשצריך וגם כשלא צריך, הוא חייב להישמע יותר מכולם ולדעת הכל יותר טוב מכולם,הוא לא יודע לקבל ביקורת, שתלטן וקונטרול פריק בצורה קיצונית. מי שחושב שנעים להיות בחברתו ישתלב מצויין במועדון הדאנג'ן בתור סמרטוט רצפה... אף אחד לא מת עליו, צבר טקטיקן תועלתני שעושה את מה שמתאים לו באותו הזמן, שבועיים הוא לא פצה פה כי חשב שזו אסטרטגיה נכונה. ההתחברות לשי משרתת את האינטרסים שלו כרגע ואין לו שום סיבה או רצון להתנגש בו, בחיים האמיתיים הוא לא היה מתקרב אליו, אפשר גם להבין מפליטות פה שהיו לו (בעיקר בשבועיים הראשונים) שהוא די סולד מטיפוסים כמו שי.

droriko

New member
הם כבר שם חודש ימים

ואני לא שמעתי מילה אחת רעה עליו מאחד הגברים (אני בכוונה מדבר על גדרים, כי לא מן הנמנע שיהיה לה יותר חיבור אליו) יותר מזה , יכולת לראות כמה ערן וליאון ובוריס ואשר ויוסי מתלהבים ממנו , זה לא משהו שאפשר לזייף. וכולם אגב אמרו עליו מאחורי אגב שהוא אחלה גבר . צבר ואיתי הם אינטרסנטים צבועים, אז אי אפשר לדעת את מי הם באמת אוהבים בוילה ומי לא.

droriko

New member
חוץ מזה שאיתי סתם חנון

בתיכון אנשים כמו שי היו מתעללים בו

tomerit

New member
כי יש לו כריזמה

והרבה. אנשים נוטים להמשך אחרי אנשים עם כריזמה ולוקח זמן עד שהם קולטים מי האדם באמת- ראה ערך הפוליטיקה שם הדבר הראשון שפוליטיקאי צריך זו כריזמה והיא כל כך חשובה עד שלפעמים לא איכפת לבוחר שהאדם מושחת מן היסוד.

droriko

New member
אבל כריזמה היא לא תכונה רגילה

היא רכיב של כמה תכונות

אף אחד שם לא מת עליו

כולם מפחדים מהבריון...צריך היה לראות רק איך רנין דברה בשקט בשקט על נעמה היום אז להגיד שנעים להיות בחברתו זה כמו שלהגיד שנעים בחברת נחש צפע

למעלה