עדכונים מהוילה יום 27- שבת, ה-27.9

u r a n i a

New member
../images/Emo6.gifגילית לי משהו חדש

אגב איך הם יודעים את השעה ? או שהם רק מעריכים ?

מה זה אומר שהכל שם פתוח בגשם? ש..

צבר לא יעשה עוד 90 ברכות ביום? שלא יהיה להם לאן לצאת כי הכל יהיה רטוב? ישעמם רק הבית כל הזמן...מה יעשו בהפקה?

TLV GUY2

New member
על איזה ברכות לראש השנה הם מדברים?

משהו בחדר של האח הגדול לבחור דיירים משהו כזה... מתי זה היה ועל מה מדובר?

תגידו מה שתגידו

נמאס לי משי לחלוטין...
הבן אדם עייף אותי, כבר לא יכולה לסבול אותו
אני בטוחה שהבית יהיה יותר חופשי וכייפי בלעדיו! הוא בכוח מספר לשיפרה...מי כאן זוג...וביעני הוא מכניס לה את מי צריך לפרק פה. דייי..... ההפקה הזו מעצבנת אותי....שהיא לא עושה איתו כלום!!!

ליאורי13

New member
תראי אותו עכשיו, עם הצעיף על הראש

הוא נראה כמו סינבד בגירסה ערבית חחחח

ליאורי13

New member
בקשר למעייף - אשכרה

לא מתייבש לו הפה מרוב דיבורים? בטח שהוא אצל רופא שיניים לא שמים לו את השואב רוק תכלס הכי כיף לרופא שיניים שלו הוא {שי} לא יכול לחפור לו

ליאורי13

New member
עכשיו אני יודעת מאיפה שי מוכר לי

בחופש הגדול הייתי בסיני, עשיתי סיבוב על גמל {שי} הבדואי עשה לו בררררר...........איתלאע ...בררררררר.

טוב תקשיבו

רנין חולה לעצמה על התחת במסווה של הכאילו צנועה! זה כזה שקוף! ג'ני התחילה לפתוח את הפה טיפה שזה עדיין רק אם זה באותה דעה של רנין ואבוי לה אם לא, ורנין אומרת לה איך שיוצאים לאן עושים טיול וזוגות נראה לי שהחבר המרוקאי של ג'ני לא יתלהב מהרעיון... האמת מיום ליום אני מבינה שאני לא אוהבת שם כמעט את כולם חחחח חוץ מיוס כמובן!

בבקשה אלוהים שרנין תפסיק לשיר!!!

לא בעברית ולא בערבית ולא באנגלית! חלאס!!!!!!!! אני לא יכולה לראות רק בגללה, כל הזמן הקול שלה ברקע גם אם היא לא בפריים, שיכבו לה את המיקרופון כבר!!

ממש!! אלוהים !

עשתה לי חור באוזן! גם היא נתפסת לשיר וחופרת איתו שעות..............

bibaso

New member
אכן, רגעים קשים .....

הטרחנביטבוקס האנושי ורנין זה קצת יותר מדי.... נתנחם הזה שלפחות שיפרה לא שרה בספרדית, כי אז הייתי מסוגל לחתוך את הורידים...

למעלה