../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif למישהי יש את השיר
JOHN MAYER- NO ONE הקאבר של אלישיה קיז, ולא בהופעה חיה, ואם כן בהופעה חיה אז באיכות שאפשר לשמוע את השיר ולא רק את הקהל צורח חחח כי זה מה שיש לי עד עכשיו תודה מראש
חזרתי מהמחנ"ק בצופים והיה מה זה כיףףף=]] אני מזה צרודה=] בנינו מקרמה וישנו עליו והיה ממש נוח (זה כמו ערסל שבנוי מחבלים) והנושא של המחנ"ק שלנו היה תנ"ך והיה מדהים ואין לי כח לחפור על זה ואנ אתגעגע למדריכים שלי=[[ (X)רנון אימפריה=]] נ.ב. חשבתי שאני אפספס את הזוכה בתמונות של דני ועכשיו בדיוק שפתחתי ת'פורום היא הייתה למעלהD: אופיר=]
חברה שלי מחר טסה ללנדון,ואני רוצה שהיא תקנה לי את הדיסק החדש של מקפליי וכמה סינגלים חדשים.. אז ככה:איך קוראים לדיסק החדש?ואיזה סינגלים היא יכולה לקנות.. תודה
אבל הוא עוד לא יצא לחנויות ... הוא יצא עם עיתון שאפשר להשיג אותו עדיין ?OO ואני לא יודעת איזה היא יכולה לקנות..אבל בכל מקרה הנה הסינגלים שמקפליי הוציאו- That Girl Obivously Room On The 3rd Floor Ultraviolet/Ballad of Paul K All About You/You've Got a Friend I'll Be OK I Wanna Hold You Please, Please / Don't Stop Me Now Star Girl Sorry's Not Good Enough/Friday Night THE HEART NEVER LIES Baby's Coming Back/Transylvania מקווה שעזרתי..
כי הוא יצא עם העיתון לפני שבועיים בערך וזה נגמר כבר. אבל היא יכולה לקנות לך את one for the radio זה הסינגל החדש שלהם. ואמ היא פשוט יכולה לשאול את המוכר איפה האזור של מקפליי ויש שם את כל הסינגלים ואת הדיסקים שייצאו. D: