רון חולדאי בתפוז
אנשים

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gif למישהי יש את השיר

JOHN MAYER- NO ONE הקאבר של אלישיה קיז, ולא בהופעה חיה, ואם כן בהופעה חיה אז באיכות שאפשר לשמוע את השיר ולא רק את הקהל צורח חחח כי זה מה שיש לי עד עכשיו תודה מראש

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo207.gif=]

חזרתי מהמחנ"ק בצופים והיה מה זה כיףףף=]] אני מזה צרודה=] בנינו מקרמה וישנו עליו והיה ממש נוח (זה כמו ערסל שבנוי מחבלים) והנושא של המחנ"ק שלנו היה תנ"ך והיה מדהים ואין לי כח לחפור על זה ואנ אתגעגע למדריכים שלי=[[ (X)רנון אימפריה=]] נ.ב. חשבתי שאני אפספס את הזוכה בתמונות של דני ועכשיו בדיוק שפתחתי ת'פורום היא הייתה למעלהD: אופיר=]

Shir Jones

New member
חח פשוט יש לי חברות שהן בצופים

וגם הן מן הסתם היו במחנ"ק אם את מכירה ילדים משבת רעות,זה מיבנה ^^

סאמוואן

New member
חחח וואי!

גם חברה שלי בדיוק חזרה מהמחנה קיץ שלה הכי צרודה שיש..היא מדריכה שם..

hadarpa

New member
../images/Emo207.gifאני צריכה עזרה בקשה..

חברה שלי מחר טסה ללנדון,ואני רוצה שהיא תקנה לי את הדיסק החדש של מקפליי וכמה סינגלים חדשים.. אז ככה:איך קוראים לדיסק החדש?ואיזה סינגלים היא יכולה לקנות.. תודה

גרבע

New member
../images/Emo105.gifקוראים לו Radio:Active

אבל הוא עוד לא יצא לחנויות ... הוא יצא עם עיתון שאפשר להשיג אותו עדיין ?OO ואני לא יודעת איזה היא יכולה לקנות..אבל בכל מקרה הנה הסינגלים שמקפליי הוציאו- That Girl Obivously Room On The 3rd Floor Ultraviolet/Ballad of Paul K All About You/You've Got a Friend I'll Be OK I Wanna Hold You Please, Please / Don't Stop Me Now Star Girl Sorry's Not Good Enough/Friday Night THE HEART NEVER LIES Baby's Coming Back/Transylvania מקווה שעזרתי..

גרבע

New member
../images/Emo105.gifאוה ועוד משהו -

אם את רוצה הנה הדיוידי שהם הוציאו-שתקנה לך גם XD כי אי אפשר להשיג בארץ את השניים הראשונים Wonderland Motion in the Ocean וה-Greatest Hits

white in Angel

New member
למה אני השגתי בארך את וונדרלנד ואת GH

[אחותי
] אני הורדתי את MITO הוכחה...
ואפילו יש לי את רדיו:אקטיב....[אבל זה ידיד מחו"ל של לי ולאחותי יחד עם הכתבה עם טום] נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה, נהההההההההההההההההההההההההההההההה ~גרי
מהפיג'מות~ ~~מושפעת~~

rox love BSM

New member
את הדיסק היא לא יכולה לקנות

כי הוא יצא עם העיתון לפני שבועיים בערך וזה נגמר כבר. אבל היא יכולה לקנות לך את one for the radio זה הסינגל החדש שלהם. ואמ היא פשוט יכולה לשאול את המוכר איפה האזור של מקפליי ויש שם את כל הסינגלים ואת הדיסקים שייצאו. D:

white in Angel

New member
היי!!!! גם לווסטליף יש מקום שמוכרים רק דברים

שלהם... אבל זה באירלנד....[אני כמעט בטוחה,בדבלין או סליגו] |חושב| אמממ....... *לאזוכרת*

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifהא?מה?איפה?

את יכוהל להסביר לפרט? כי זה די דחוף לי XDD

למעלה