רון חולדאי בתפוז
אנשים

adiozery101

New member
מקויקנד ../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה/אומן/ית המגניב/ה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

adiozery101

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo69.gifבטעותת ...

גאגג עברה השעה שליייייי

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gifהצעה

טיפונת מתייבש פה.... אז עלה לי רעיון!!(חח סתאם גנבתי אותו מהפורום הרשמי של לי בירן..XDDD) בואו נעשה מחר לילה לבן
נישאר ערות כל הלילה (או עד שנירדם..) ונשתעמם ביחד...
נפתח שירשור חדש רק למחר בלילה ומי שרוצה יכולה לחשוב על כמה משחקים נחמדים לא משהו גדול או חידות או משהו ויהיה נחמד...
או שסתם נחפור אחת לשניה כי גם ככה אין מה לעשות
מי שבעד שתשרשר
+ משעמם לי תחת ואין לי למי לחפור את תוסיפו אותי למסן - [email protected]

סאמוואן

New member
../images/Emo45.gifאני דווקא בעד

כאילו בעיקרון אני בעד אם אני לא יוצאת מחר עם חברים שלי...כי אז אני לא אהיה פה...אבל אם לא אז סחטיין זה דווקא יכול להיות נחמד... אגב,מאיזה פורום של ליבי גנבת את זה?? זה שיש באתר של כוכב נולד?..או שפתחו לו פורום בתפוז??

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo207.gif שבתי. ../images/Emo82.gif

אחרי ארבעה ימים באילת + יומולדת (
) שלא נראלי שהספיקו ><" חח היה ממש כייף! DDD:
חפירה
היה חם בטירוףף כמובן ומלון הכי מזעזע שאתן יכולות לתאר לעצמכן מוקף בערסים מכל מקום, היו לנו מסיבות חוף שכללו חבורת ספרדים חתיכים שרקדו אחד עם השני
ולבשו בוקסרי בובספוג, עשיתי אבובים, סירת מנוע ומצנח מים! וגם את העיגול הזה בטיילת וקבלתי דיל מטורף של פעמיים+DVD בגלל היומולדת, כל הטיילת איחלה לי מזל טוב, קניתי אלכוהול בצורה חוקית, לא נתנו לנו להיכנס למועדון, ערסים פרצו לנו לחדר, היינו על יאכטה, ראינו דולפינים, שחינו קרוב לגבול ירדן, קניתי את JML (הדיסק)
, היינו בווליום בדרכים וזייפנו רינגטון, היינו ב"קיץ בטוח" של הצבא, ניצלנו כל מקום שהיה בו מזגן, אכלנו פיצה מגעילה, הרסנו את החדר, התחלנו עם המנקה חדרים, אכלנו כל דבר קר, קשקשו עליי עם מסקרה, היינו בבריכה ובים, התבצעה עסקת סמים במלון בדיוק לפני שבאנו ואח"כ נכנס לנו שוטר לחדר לתצפת מהחלון שלנו וכל הזמן היו משטרות במלון ובזבזתי המונהמון כסף
אם מישהי שמה לב להעדרי/התגעגעה אני שמחה
אני אעלה תמונות במקוויקנד ותודה של השרשור יומולדת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אכן נהניתי ברמות. מומלץ! תודה../images/Emo9.gif

למעלה