עונה ../images/Emo27.gif
מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מרחיבה ת'בית כאילו הוא גדול אבל אולי עוד קומה ,עושה שופינג מטורף,קונה 2 מכוניות ,בטוחח ח"ול נותנת לאחים שלי קצת,להורים שלי קצת ועם ישאר לי , זה בחיסכון. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? המון דברים. מהו הצבע האהוב עליך? צבעוני. מה השתיה המועדפת עליך? קוקה קולה [לא דיאט]
וספרינג אפרסק . מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן?
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? קמתי מהמיטה . מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אלך לאכול או לראות טלויזיה. מה השיר האחרון ששמעת? האמת שאין לי מושג כי זה היה אתמול. כמה אחים יש לך?2 בני כמה הם?17,10 אני באמצע. באיזה שעה הלכת לישון אתמול?האמת שלא ממש מאוחר נראה לי באיזה 10 ומשהו כי לא הרגשתי טוב
באיזה שעה קמת היום?10 ו... כמה זוגות נעליים יש לך?
אני לא מתכוונת לספור על איזה צד ישנת בלילה?בטח על הבטן. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער- חום בהיר עיניים -חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? האמת שעוד לא קרו לי דברים היום חח לא מזמן קמתי. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אח שלי והוא מנגן. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?
והשנוא? הכול!@! מה צבע החולצה שלך?לבן מה אכלת בצהרים? עוד לא היה צהריים
יש לך עגילים/קעקועים?
באיזה פורומים אתה כותב? כוכב נולד,מכושפות,טלנובלה בע"מ,האלופה ואורי אומנותי [לפעמים] איזה דיסקים יש לך? אני לא מתכוונת לספור חחחחח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?
האמת שאין לי מושג מה חסר. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?בפורום הזה
לאיזה חוגים אתה הולך? ריקוד - אירובידאנס,היפהופ וכ'ו. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?לישון אני עדו עייפה מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?
לא זוכרת. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב מאמין ברוחות רפאים?
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לא זוכרת
ישנת הלילה עם שמיכה?חלק מהלילה כי היה לי חם.
עשית פעם בנג'י/סנפלינג?
בסופרלנד חחחחחחח איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה? היוםםם .. יש לי עוד הרבה מה לראות חחח אבל בעיקר מכושפות&אבודים
באיזה צבע העכבר שלך? אפור ושחור .