שאלון.

נקודונת

New member
../images/Emo164.gifהרצל אמר תות ../images/Emo210.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? קניות?
מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? לעבוד בתחום התיאטרון: שחקנית, תפאורנית או... במאית? מהו הצבע האהוב עליך? ירוק! מה השתיה המועדפת עליך? מיץ תפוזים מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? כמובן שבקולנוע. יודע לנגן? קצת, בפסנתר.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי סרט - "Rent". מומלץ לאוהבי מיוזיקלים בלבד. מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אכתוב פוסט בבלוג על הסרט ואז אעשה תרגילי גמישות. מה השיר האחרון ששמעת? איזשהו שיר מ"Rent". כמה אחים יש לך? אפס. אני בת יחידה. איך קוראים להם? אהמ..
בני כמה הם? אהמ!
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? בעשר, כי היה לי מבחן גדול היום ורציתי לישון כמו שצריך. באיזה שעה קמת היום? שש וחצי, כמו תמיד. כמה זוגות נעליים יש לך? ארבע. על איזה צד ישנת בלילה? ימין? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער - חום-אדמדם (לשעבר צבע אדום), עיניים - ירוקות. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב - 85 בפיזיקה, רע - מבחן במתמטיקה. זה אף פעם לא יכול להיות טוב. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד. אני לבדי. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? כל מה שלומדים במגמה (אני במגמת תיאטרון), ובייחוד משחק ותיאטרון תנועה. והשנוא? פיזיקה, כמובן. מה צבע החולצה שלך? לבן עם כיתוב של "בזוקה". מה אכלת בצהרים? חומוס. יש לך עגילים/קעקועים? שני עגילים באוזן שמאל, ואחד בימין. באיזה פורומים אתה כותב? רק בזה... איזה דיסקים יש לך? הו, הרבה. שניים של גרין דיי, שניים של רד הוט צ'ילי פפרז, שניים של ברי סחרוף, אחד של פינק פלויד, שניים של הביטלס, אחד של אהוד בנאי, שניים של נורה ג'ונס, אחד של אנה ג'ונסון (הו, הבושה), פסקול של צלילי המוזיקה, פסקול של "גבירתי הנאווה", אחד של רונה קינן, אחד של כוורת... וזה עוד לא נגמר, אבל אין לי כח יותר. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אין לי ממש מושג. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? או כאן או בישראבלוג. לאיזה חוגים אתה הולך? פיתוח קול. מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לישון, כמובן. מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? שוויץ!
מאמין ברוחות רפאים? לא. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? שש שנים. ישנת הלילה עם שמיכה? כמובן. עשית פעם בנג'י/סנפלינג? לא. איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה? אני אראה "פרויקט מסלול"... באיזה צבע העכבר שלך? לבן?

JULI4561

New member
כן חח הבנתי את הרעיון אבל לא

ידעתי שככה אומרים את זה חח נחמד ..

Sahar 11

New member
../images/Emo66.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? אבזבז אותו על שופנינג ומה שישאר חו"ל מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? הרבה דברים מהו הצבע האהוב עליך? אדום מה השתיה המועדפת עליך? קולה, אייס תה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? גם וגם יודע לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ישנתי
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? תכף מתחיל טאצ' עליז
מה השיר האחרון ששמעת? sway של הפוסיקאדולז כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? מה זה משנה?
בני כמה הם?21 ואחת 5 אני סנדביץ'
באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אחד ככה באיזה שעה קמת היום? 7:00 כמה זוגות נעליים יש לך? מי סופר? על איזה צד ישנת בלילה? על איזה שאני רוצה מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שחור עיניים חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב-סוף סוף עברתי את המגן בהיסטוריה. רע- קוסמטיקאית הרסה לי את הגבות, אני כבר בוכה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? תקשורת וגם אנגלית כיף והשנוא? תנ"ך מה צבע החולצה שלך? עכשיו? טורקיז מה אכלת בצהרים? אורז יש לך עגילים/קעקועים? עגילים באיזה פורומים אתה כותב? שוב זה? אין לי כוח
איזה דיסקים יש לך? כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? אממ לא יודעת באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? כל מיני לאיזה חוגים אתה הולך? אין חוגים מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לחזור לישון, אבל זה בתי אפשרי
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חומוס באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב מאמין ברוחות רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? ואי לא זוכרת ישנת הלילה עם שמיכה? ברור עשית פעם בנג'י/סנפלינג? אין מצב
איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה? חברים ועכשיו מתחיל טאצ' עליז באיזה צבע העכבר שלך? אפור

Sahar 11

New member
יש לי אובססיה לגבות שלי ../images/Emo3.gif

הן צריכות להיות מושלמות הקוסמטיקאית שלי ילדה עכשיו קצת קשה לי לעכל את זה

SummerNightCity

New member
אתתתתתתתת!

את שומעת הפוסיקאט, למה את לא באה אליי לפורום, את יותר ממוזמנת.

JULI4561

New member
עונה ../images/Emo27.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מרחיבה ת'בית כאילו הוא גדול אבל אולי עוד קומה ,עושה שופינג מטורף,קונה 2 מכוניות ,בטוחח ח"ול נותנת לאחים שלי קצת,להורים שלי קצת ועם ישאר לי , זה בחיסכון. מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? המון דברים. מהו הצבע האהוב עליך? צבעוני. מה השתיה המועדפת עליך? קוקה קולה [לא דיאט]
וספרינג אפרסק . מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? קולנוע יודע לנגן?
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? קמתי מהמיטה . מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? אלך לאכול או לראות טלויזיה. מה השיר האחרון ששמעת? האמת שאין לי מושג כי זה היה אתמול. כמה אחים יש לך?2 בני כמה הם?17,10 אני באמצע. באיזה שעה הלכת לישון אתמול?האמת שלא ממש מאוחר נראה לי באיזה 10 ומשהו כי לא הרגשתי טוב
באיזה שעה קמת היום?10 ו... כמה זוגות נעליים יש לך?
אני לא מתכוונת לספור על איזה צד ישנת בלילה?בטח על הבטן. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער- חום בהיר עיניים -חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? האמת שעוד לא קרו לי דברים היום חח לא מזמן קמתי. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אח שלי והוא מנגן. מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?
והשנוא? הכול!@! מה צבע החולצה שלך?לבן מה אכלת בצהרים? עוד לא היה צהריים
יש לך עגילים/קעקועים?
באיזה פורומים אתה כותב? כוכב נולד,מכושפות,טלנובלה בע"מ,האלופה ואורי אומנותי [לפעמים] איזה דיסקים יש לך? אני לא מתכוונת לספור חחחחח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?
האמת שאין לי מושג מה חסר. באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?בפורום הזה
לאיזה חוגים אתה הולך? ריקוד - אירובידאנס,היפהופ וכ'ו. מה אתה רוצה לעשות עכשיו?לישון אני עדו עייפה מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?
לא זוכרת. באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב מאמין ברוחות רפאים?
מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?לא זוכרת
ישנת הלילה עם שמיכה?חלק מהלילה כי היה לי חם.
עשית פעם בנג'י/סנפלינג?
בסופרלנד חחחחחחח איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה? היוםםם .. יש לי עוד הרבה מה לראות חחח אבל בעיקר מכושפות&אבודים
באיזה צבע העכבר שלך? אפור ושחור .

למעלה