שאלון.

mmmbam

New member
איזה כיף!!!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

אני בשוונג של מסיבות הפתעה, אז אני מארגנת לך מסיבת פרידה וירטואלית!!! שימי לב------> עם
ו
וכמובן
, ובגלל שאני נחמדה גם אירגנתי
ו
למקרה שתתעלפי מהשוק.
תהני!

Fergie7

New member
../images/Emo6.gif איזה מצחיקה ../images/Emo3.gif

תודה...היה כיף במסיבה.

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo210.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?אמממ הייתי מביאה חלק למשפחה,חלק תורמת ומה שנשאר לי מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?אני כבר גדולה..חחח אבל הייתי רוצה להיות שחקנית
מהו הצבע האהוב עליך?שחור מה השתיה המועדפת עליך?פנטה שוקאטה מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?בבית
יודע לנגן?אממ לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אני בשירות לאומי..אז..עניתי לטלפון..חחח כל שנייה יש כאן טלפונים
מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?יענה לעוד טלפונים
מה השיר האחרון ששמעת?when the stars go blue מהסידרה מגרש ביתי כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם?מיקי שומעון בני כמה הם?מיקי 32 ושמעון 30 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?רבע ל1 באיזה שעה קמת היום?רבע ל6 כמה זוגות נעליים יש לך?אממממ 6 בערך על איזה צד ישנת בלילה?על הבטן מה הצבע של השיער והעיניים שלך?חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?רע-שריות לאומי טוב-אחי וגיסתי באים בערב מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?חחח האחראית שלי בשירות לאומי במחשב... מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?היה..אנגלית והשנוא?מתמטיקה מה צבע החולצה שלך?לבנה מה אכלת בצהרים?עוד לא אכלתי צהריים..חחחח יש לך עגילים/קעקועים?היה..בטבור.. באיזה פורומים אתה כותב?תוכים,אנג'לינה ג'ולי,מגרש ביתי,מכושפות,סמולוויל,סימס,פלייסטיישן,השיר שלנו,נינט,אבריל איזה דיסקים יש לך?רק של אבריל לאבין איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?אמממ אין לי מושג באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?של נינט לאיזה חוגים אתה הולך?שום חוג מה אתה רוצה לעשות עכשיו?ללכת הבייתה
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?טונה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?ארה"ב מאמין ברוחות רפאים?כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?ליפני שבועיים ישנת הלילה עם שמיכה?כן עשית פעם בנג'י/סנפלינג?לאאאא יש לי פחד גבהים איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה?פלישה,השיר שלנו באיזה צבע העכבר שלך?שחור כסוף

אני../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?:גומר חובות עובר בית תורם קצת מקים עסק אולי מה תרצה לעשות כשתהיה גדול?:אני מאמין שזה יהיה או בתחום התקשורת או השאו ביזנס מהו הצבע האהוב עליך?:כתום מה השתיה המועדפת עליך?:תפוזים,מנגו.לימונדה.לימונענע מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע?:בבית יחד עם חברים טובים יודע לנגן?:לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?:הייתי בב''ס מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב?:לא יודע מה השיר האחרון ששמעת?:Bohemian Rhapsody של קווין כמה אחים יש לך?:5 ארבע מהנישואים הראשונים של אבא ואחת מאלו אני הכי קטן איך קוראים להם?: יריב יובל אסי אתי ושירין בני כמה הם?:חחחחח לא יודע חוץ מיריב שהוא בן 33 ושירין שהיא 17 השאר אני קלולס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?:23:15 באיזה שעה קמת היום?:9:15 כמה זוגות נעליים יש לך?:2 על איזה צד ישנת בלילה?:של הקיר מה הצבע של השיער והעיניים שלך?:שער שחור עיניים דבש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?:אני לא מוצא טובמ רק חרא מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?:אני לבד מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר?:היסטוריה ואנגלית והשנוא?:Lמתמטיקה הנדה וחנ''ג מה צבע החולצה שלך?:לבן מה אכלת בצהרים?:לחמניה עם נקניקיה יש לך עגילים/קעקועים?:לא באיזה פורומים אתה כותב?:זה דיסני אמריקן איידול איזה דיסקים יש לך?:ואיי המן בלטינית אייל גולן כל מיני איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?:פורום מוטרדים נפשית או סטרדיי נייט לייב באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה?:תפוז ווואלה לאיזה חוגים אתה הולך?:תאטרון מה אתה רוצה לעשות עכשיו?:לעצום עיניים ולקום חדש מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?:נקניקיה באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)?:ארה''ב או איטליה מאמין ברוחות רפאים?:לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?:שילשום ישנת הלילה עם שמיכה?:כן עשית פעם בנג'י/סנפלינג?:לא איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה?:השיר שלנו חח אמריקן איידול עונה 2 באיזה צבע העכבר שלך?:כסף ושחור

../images/Emo178.gif - אנוכי

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה לא? קודם כל הולכת לעשות קנייה של בגדים ונעליים ושטויות באיזה 10,000 שקל, אח"כ טיסה ענקית, אח"כ מעצבת את אוטו החלומות שלי, אח"כ קונה 3 לופטים: אל-איי, ניו-יורק, ת"א - ואז מתחילה לחיות! רק בילויים רק יציאות רק מסיבות, וכמובן שופינג שופינג ושופינג כל החיים! מה תרצה לעשות כשתהיה גדול? עשירה
מהו הצבע האהוב עליך? לאדעת
מה השתיה המועדפת עליך? דיאט ספרייט! מה עדיף - לראות סרט בבית, או בקולנוע? יש ויש. אוהבת את שניהם. יודע לנגן?
, פסנתר
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ממ סתם ישבתי למטה עם המשפחה מה הדבר הבא שתעשה לאחר שתלך מהמחשב? מקלחת אם יהיה לי כוח ואם לא אז אני סתם אלך לקנות את הג'ינס שרציתי
מה השיר האחרון ששמעת? אני שומעת עכשיו שיר ממש לא מוכר של בן טיילור [שגם הוא ממש לא מוכר] כמה אחים יש לך? דוס
[2
] איך קוראים להם? מכפת
בני כמה הם? יאללה יאללה נו באיזה שעה הלכת לישון אתמול? סביבות 6 באיזה שעה קמת היום? 2 וחצי, וזה נדיר אצלי לישון כלכך מעט שעות כשיש לי אפשרות לישון לנצח! כמה זוגות נעליים יש לך? לאדעת, איזה 6 ככה, אבל אני מאלה שקונים כלמיני נעליים ושוכחים מהם אחרי שבוע ומתמקדים על זוג אחד [כן כן, אתם יכולים להגיד את מילת ה-ח', חרישה
] על איזה צד ישנת בלילה? הפרונט כמובן!!!
מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער בלונד [לא טבעי
] ועיניים חום שכזה דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? בקושי התעוררתי עזבותי באמאשכם
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? החתלתול שלי
וכמובן שהוא ישן - מה יכול חתול לעשות?! מה המקצוע האהוב עלייך בבית ספר? היסטוריה
והשנוא? תנ"ך!!!!!!!!!!!!!!
מקצוע שטני מה צבע החולצה שלך? לבן מה אכלת בצהרים? כבר הזכרתי שבקושי התעוררתי? יש לך עגילים/קעקועים? עגילים בגבה ובטבור, קעקוע בכתף כזה שמתפשט על היד ועל הגב באיזה פורומים אתה כותב? הטופ מודל הבאה, וזהו
איזה דיסקים יש לך? חחח לעשות לכם רשימה של כולם?! איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? שום פורום בעולם, חח ברצינות - יש קיפול מפיות נייר ודובים גאים, מה יכול להיות חסר כבר אחרי פורומים כאלה?! באיזה אתר אתה נמצא הכי הרבה? מסתבר שתפוז כי אני לא ממש גולשת באינטרנט, רק נכנסת פה לפורום לאיזה חוגים אתה הולך? מה חוגים עכשיו
מה אתה רוצה לעשות עכשיו? לנהוג!!!
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חמאת בוטנים וריבה! מממ יאמ
באיזה מדינה היית רוצה לגור (חוץ מישראל)? נו, כמו כולם, ארה"ב
מאמין ברוחות רפאים? חחחח מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? רוצים לשמוע קטע? מעולם לא ישנת הלילה עם שמיכה? דה, גם במדבר בשמש אני ישנה עם שמיכה אי אפשר בלי! עשית פעם בנג'י/סנפלינג? צניחה חופשית, איך זה בשבילכם? איזה תוכניות ראית/תראה היום בטלוויזיה? האלופה
באיזה צבע העכבר שלך? שחור משחור! מה, כבר נגמר?

למעלה