מצד רביעי... ZZzzzzzzzzzzz......
K KEEK Member 25/7/11 #33 הוא עדיין בשלב "אני ואני ואני" נקווה שיגיע גם לעיקר וידבר עליה כמו אתמול בלילה.. אבל אני בספק.
K KEEK Member 25/7/11 #36 אני מקווה שיגיד לאתי כל מה שאמר לקרן את זה שהיא "לא רואה ממטר" וכל השאר לבנתיים הוא על הילוך ראשון
ב בוףברכה New member 25/7/11 #87 .......אוטומט..( תריס גלילה.. ......הלך המנגנון...יש טכנאי בפורום??.
ב בוףברכה New member 25/7/11 #37 הוא עושה לה מישחק...מקדים.. ...עד שיגיע לעיקר...היא...תרדם.......... הסתום..הזה.." אתי..אני עשיתי את זה בשבילך.., את מוותרת לעצמך...."..זה מפריע לי.."..זה יכאב לי לראות אותך..מפספסת היזדמנות..
הוא עושה לה מישחק...מקדים.. ...עד שיגיע לעיקר...היא...תרדם.......... הסתום..הזה.." אתי..אני עשיתי את זה בשבילך.., את מוותרת לעצמך...."..זה מפריע לי.."..זה יכאב לי לראות אותך..מפספסת היזדמנות..
D didush100 New member 25/7/11 #41 אצל יוני הקדמה אמצע וסוף=יוני לא מעניין אותו כלום חוץ מהתחת של עצמו. הוא התבלבל וחושב שהוא הפסיכולוג של הבנות
אצל יוני הקדמה אמצע וסוף=יוני לא מעניין אותו כלום חוץ מהתחת של עצמו. הוא התבלבל וחושב שהוא הפסיכולוג של הבנות
N noaxxx New member 25/7/11 #53 אפשר לעשות תחרות בפורום, מי שורד הכי הרבה ושיסכם לכולם במשפט או שניים את כל הנאום
D didush100 New member 25/7/11 #32 אוי נו לא קלטתם את יוני עדיין? הוא כולו פקה פקה וחולה על עצמו תכף הוא יתחיל לפאר את עצמו ובלבל ת'שכל כמו בכל שיחה
אוי נו לא קלטתם את יוני עדיין? הוא כולו פקה פקה וחולה על עצמו תכף הוא יתחיל לפאר את עצמו ובלבל ת'שכל כמו בכל שיחה