Here's Another McWeekend

Little McMickey

New member
../images/Emo84.gif../images/Emo48.gifHere's Another McWeekend../images/Emo226.gif../images/Emo210.gif

יאיי אמרתי לעצמי, הדבר האחרון שאני יעשה במחשב לפני שאני הולכת לישון זה לפתוח מקוויקנד
אז הנה
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי יפיופה
:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהכנתי רקעים מהפוטושוט החדש../images/Emo26.gif

עוד יהיו מחר
הראשוןןןןןןן טומייייייייייייי
אני לא עושה מקוויקנד כי אין לי ממש מה לכתוב XD אני לא שומעת כבר מוזיקה ולא ממש יוצא לי לעשות דברים על המחשב עם אנשים וזה... אוף המחשב הזה אוףף

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifit's gettin' hot in here../images/Emo178.gif

יענו בגלל המדורה
XDDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifit's oh so...quite....shhhh../images/Emo9.gif

'סה חמודיםםם וזהו.. מחר עוד אני יעשה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מיכל הם מהממים!../images/Emo99.gif תודה../images/Emo47.gif

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifטנקס בנות../images/Emo9.gif היום רק קמתי

באיזה 7 וחצי מהמיטה
אני יעשה עוד, עוד מעט D:

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifאוו.מיי.גאדדד... הם כלכך סקסייים../images/Emo99.gif

נכון שיש לך חשק עז לעשות לי רקע ממש יפה של האחים ג'ונאס? ~פאפיפייס~

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאין בעיה רק תביאי לי תמונות

ותגידי לי בערך מה את רוצה שיהיה שם.. או באיזה סגנון וזה.. ובמה להשתמש וזה

Simple Girl 175

New member
../images/Emo175.gifיווווו.תודהתודהתודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תעשי באיזה סגנון שאת רוצה, לא אכפת לי.. בכל מקרה את עושה דברים ממש יפים
אני רק רוצה שתעשי רקע אחד עם המילים של השיר הזה
http://artists.letssingit.com/jonas-brothers-lyrics-please-be-mine-3pqg7r6 עם התמונה הזאת
http://img293.imageshack.us/my.php?image=jonasbrotherssv5.jpg ועוד מסך עם התמונות שבקובץ הזה
http://www.sendspace.com/file/d1u9uq תודהתודהתודה

עדידיוש

New member
זאת Shir Jones

מהמממםםםם!!! יוו גמלי יש פיינט שופ חדש [שזה משהו כמו פוטושופ רק שפוטושופ יותר שווה] הלוואי והייתי יצרתית כמווך!! :] מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ OFTR DO YA FALLING IN LOVE כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע אממ CRAZY LOOP-MA MA MA הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי כי השיר שלהם היה ברדיו!!! אלבום שחרשתן עליו: אממ שום אלבופ :S קליפ שעשה לכן את זה: אמממ MA MA MA כי הוא חמווודד תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דרייק וגו'ש כי דרייק כזה חתיך וג'וש חמודי :] משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא רק השבוע
אין לי MTV HITS משהו ששימח:אמממ המסן שלי חזר!!! :} משהו שהעציב: גלעד שליט בשבי ציטוטיה: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: MA MA MA המלצת השבוע: אממ תעשו חיים התמונה הכי יפיופה: אממ אני בתגובה מהירה!

m o r 1 0 2

New member
וואו../images/Emo99.gifהרקעים מדהימים@#%&*../images/Emo168.gif

מאוד אהבתי את של טום

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifואי מדהים מיקי../images/Emo99.gif+שאלה

חחח מאיפה כל התמונות האלה של מקפליי בשדא וזה? חיפשתי חיפשתי ולא ראיתי שהעלתן את זה לפורום...אולי כשהייתי בחו"לOO? האמ..קיצור את יכולה בבקשה להביא לי קישור או משו כזה שממנו לקחת את התמונות האלה ?
... טיינקס
.

../images/Emo77.gifישלי הפתעה קטנה ../images/Emo77.gif

שלווווווווווווווווום :) אני טסתי לאנגליה לשנה בערך , כי אני חצי אנגליה חצי ישראלית האמא ישראלית ובאבא אנגלי נסעתי לאנגליה לשנה והיה איזשהו קליפ שהם צילמו והלכתי לשמה וקיבלתי חתימה ותמונה איתם אבל רק עם דאגי וטום . אני יעלה את התמונה בקרוווב [[[[[ = אני מתתתתתתתתתתה עליהם

אוווף כנסו כוולם !!!!1

אני כותבת מלא הודעות כי אני צריכה עזרה אני רוצה להיות חלק פה , אני מתה על מקפליי בידיוק כמוכם ואני רוצה להשתתף ושאני כותבת הודעות אפחד לא עונה !!1 דבר שני אני צריכה עזרה [ : הייתה לי תקייה עם יותר מ200 תמונות של מקפלי רק 80 של דני 30 של דאגי 72 של טום ו50 של הארי ופירמטו לי תמחשב ושכחתי לעשוות גיבוי !1 [: בבקשה שלחו כמה שיותר שירים \ תמונות שלהם בבקשה !!! אוהבת שנינווווווווווווווווווול XD

למעלה