אני D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: וואו כל השירים שלהם XD חרישה מטורפת על הכל ! כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : טוקסיק ><" נו מה אני אעשה ? זה נדבק חזק ואני מאשימה את בנות קן מרכז. הלהקה המגניבה של השבוע: מק'
נירוונה
וביטלס
אלבום שחרשתן עליו : החדש של מק'
קליפ שעשה לכן את זה: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: לא ראיתי כמעט כלום .. חוץ מבוסטון ובטי... משהו שהכעיס אתכם השבוע: השניצל הירוק ><" איכס מה הביאו לנו לאכול שם ! אהה וטל אלון. משהו ששימח: הסמינר
היה מעולה. וגם שחזרתי הייתי צריכה לשלים את כל מק' ! התמונות השירים הכל ! D: משהו שהעציב: שחזרתי מהסמינר
ציטוטיה: וואו יש מלא ... מהפארק: ילדה : "וואי השקיות האלו מזה מחממות" ילד : "וואי מזה קר לי ~מתכסה בשקית~" ירדני צועקת לי מקצה אחד של הבריכה : "ילדה ! מה זה הדבר הזה ?! צאי מהמים" אני : "אני מצילה מותר לי ! וחוץ מזה את הילדה הקטנה ! אהה וגם רק הכפות רגליים שלי במים ! את חושבת שאני אטבע ?" כנראה הבן ואישתו של סיימון מאמריקן אידול אישתו : "בריאן ! גאט אוט פרום דה קלוזיט !" בריאן : "אי אוט, באט אי טייק איט וויט מי" הילדים מהקייטנה ראו הארי פוטר 3 והתחילו להתרוצ בכל המבנה תוך כדי שהם צועקים : "אקספרסו פטרונוס !" מהסמינר, סביר להניח שלא תבינו כלום אבל היה ממש מצחיק, *ילדה : "בא לי מקו-פ-לת ! היי בול חמישה מילים !!" * היינו צריכים להציג את עצמנו שאנחנו אומרים שם, קן ואיזה צע תחתונים. ילד : "קוראים לי ~לא זוכרת~ ואני מרגיש חופשי עם עצמי" OO" * המדריך: "איפה טלי ?" ילד : "לא יודע, היא עוד מעט תחזור" ~אחרי כמה זמן טלי נכנסת~ ילדה : "הנה טלי !" טלי : "איפה טלי ?" ילדה : "הנה טלי !" טלי : "איפה טלי ?" ילדה : "הנה טלי !" טלי : ~הבינה~ "אהה נו באמת, חשבתי שכתבתם אותי איפהשהו" טלי : "איפה המשקפיים שלי ??!" ~הן היו לה על הראש~ היינו צריכים לכתוב למה צריכים לשתול פרחים בשדות תירס להעביר את זה בחוק. ילדה : "הפרחים מייצרים חומר מאוד חשוב, הם מושכים חרקים שתופסים את החומר הזה והולכים לדבר הצהוב הראשון שהם רואים, במקרה זה זה התירס. קוראים לחומר סיטרואן, תדמיינו לכם סיטרואנים מתעופפים באוויר ועוזרים לתירס לגדול" ילד : "איך אדווה עושה ?" כולם : "מו !!!!" המדריך : "~מת מצחוק ובוכה~ נזכרתי איך היא עשתה מו !" ~רמת דיכוי מרמה 2~ המדריכים : "הבאנו לכם אוכל צמחוני !!" ילדים : "איכס מה זה הגזרים האלו ? מה יש בשרי ?" המדריכים : "שניצל ירוק" ~השיר של הקבוצה שלי על משפחת מומין~ "הנה הם באים כן הם באים דובי הפו המופרעים מתוך החדר המלא שמחה עם ליאור קסה והמשפחה משפחת פומין" עוד שירי עידוד "פו לפו-מין !" "להלהלהלהלהלה פו !" "להלהלהלהלהלה מין !" ~שקט~ "קטרבות" והיו עוד מלאמלאמלא אני ואחותי הולכות ובדרך היו שני כלבים ענקיים ומפחידים אני : "עוף מפה שק פישפשים" ~הכלב מתחיל לנבוח~ אני : "לא משנה ! אני העוף" מתנגן בראש / בפלייליסט: וואי דונט קאר ! המלצת השבוע: אל תאכלו שניצל ירוק, זה מגעיל ברמות. התמונה הכי יפיופה