Here's Another McWeekend

McGirl For Life

New member
אומג אנלא מאמינה ששחכתי את

האו.סי3 על טבעי - איזה פרק... זה ממש אכזרי לראות את דין מת כל כך הרבה פעמים =\ ועקרות בית נואשות עוד מעט פרק סיום עונה בשני חלקים!!:O

purple floyd

New member
היו כמה פעמים שהוא מת בצורה ממש מצחיקה XDD

עם השולחן שכזה "אני פשוט צריך לשרוד עד מחר! ~בום~" XDDD או הכלב XDDDDDDDג ~צוחקת הרבה~ טוב דיי.

McGirl For Life

New member
חחח כל כך נכון

אבל זה היה ממש עצוד כשהוא מת ביום רביעי ואז זה היה כאילו אמיתי זהו וסאם ניסה להתעורר ולא הצליח ואז הוא ניהיה אפל כזה וכל כך כאב לי הלב עליו...=\

purple floyd

New member
באמת היה עצוב ביום הרביעי

ואז החצי שנה של איך החיים יהיו אחר כך. אבל הימי שלישי האלה היו מצחיקים איך סמוש קם עצבני והרוטב XDD

purple floyd

New member
כן XDDDDDDDDDDDDג

בא לי לראות את הפרק שוב
אני מתחילה להיזכר בקטעים מצחיקים XDD ~שהם מדברים ביחד שסאם אומר לדין שהוא יודע מה הולך לקרות XDDDDDDDDDDDDDDDD~

Yu vi

New member
אומגד איך אהבתי תפרק הזה!!!111../images/Emo85.gif

היו באמת קטעים כלכךךך קורעים XD אני מתגעגעת לעל טבעי. )-:

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifג'ייסון החתיך הזה../images/Emo99.gif!!!!!!1

חולה עליו אבל על אוזי יותר
במיוחד בתוכנית הראשונה שהוא הופיע בה עם השיער הזה שלו
טווווווד
יפה לו השיער ככה,חבל שהוא הומו.. מבוזבז..

avivoOsh2

New member
קצת באיחור^^"

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמ לא שמעתי ממש כי אני לא במחשב שלי וזה^^" כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Call On Me Metro Station - Kelesy
Metro Station - Control Jason Mraz - Im Yours Bryan Adams - Tonight We Have the Stars You Can Put The Blame On Me - Akon Move Bitch - Ludacris הלהקה המגניבה של השבוע: Metro Station וגם בVarsity Fanclub ישם כמה חתיכים וחאחעח^^ אלבום שחרשתן עליו: לא משו מיוחד:) קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=8T8zKOmF2O4&feature=related כלכך חתיך אני מאוהבת >: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מספר 23 עם ג'ים קארי מואהאהא
דארמה וגרג *-* אנשי התחנה נמלטים עקרות בית נואשות Shark החזאי הטיסה משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלומוש משהו ששימח: אמ הייתי כל השבוע בתלאביב וקניתי מלא דברים וחעח^^ וללכת בקניון עזריאלי יחפים זה הכי סטייל:} היה כזה כייף משהו שהעציב: אני ניהיית יותר שמנה מיום ליום$#@ ציטוטיה: אני שונאת את זה זה כל פעם בורח לי מתנגן בראש / בפלייליסט: טרהלהלה לי טרהלה לה ישלה ציצי מפלדה תמונה

ZivMusic

New member
כמה זמן לא ראיתי נמלטים../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני תקועה בעונה השלישית
ואת סקסיט אז ת ש ת ק י
והתמונה
אומג גאמני רוצה להיות שם
וכבר אמרתי שאת סקסיט ? ^_________^

למעלה