Here's Another McWeekend

McGirl For Life

New member
כנראה שאני באמת ספויילר מהלך...

חח מצאתי היום עוד תמונות של ג'ייסון הוא כזה

just orr

New member
אעאעעע ג'ייסון@#$%^../images/Emo99.gif וטודדדדדד../images/Emo99.gif

חחחחחחח גם אותי הצחיק הציטוט משם XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ג'ייסון וטודדדד אעאע |שלמות ולמות|

טוד ענה לי בפייסבוק וטוד ענה לי בפייסבוק

McGirl For Life

New member
חברה שלי אמרה לי שג'ייסון הומו

ושהוא וטוד היו בכמה חופשות ביחד.... אבל זה לא נכון!!!! כי ג'ייסון אוהב נשים.. הוא אמר את זה בתחילת התוכנית שהוא מקווה שלא יהיו לו רומנים עם הנשים בתוכנית ושזה יבלבל אותו..

Maddie

New member
אבל היא ובובי נפרדו../images/Emo118.gif

הוא טוען שהוא לא שמע ממנה אחרי הצילומים והיא אומרת שהיה לו קשה עם הפרסום. איך בכיתי כשטניה הודחה
פאקקקקקקקק איזה חמודההה היא! היא ידעה שהיא תודח, והיא לא רצתה שחברים שלה יצטרכו לבחור
איזה מתוקהההה מייק כזה שווה

McGirl For Life

New member
זה כל כך מוזר...

נראה לי שאולי היא עשתה את כל התוכנית רק בשביל הפרסום ולא בשביל באמת למצוא אהבה... חראית.. הוא היה כזה מתוק.. אני לא מאמינה שטניה הודחה!!!!!! המירנה הזאת כזאת נחש אני ששונאת אותה..וגם סטפני יש לה שיניים מכסף בכל הלסת התחתונה וזה מכוער....וגם הציצי הענק שלה במידה דאבל די....
מייק השעקסי הזה

Maddie

New member
גם לי נראה ../images/Emo2.gif../images/Emo118.gif

הוא היה כזה חמווווווד
הוא כ"כ נפתח בפניה ואני כזה "פאקקקק עזוב אותתהה יש לה שפתיים דקות כמו של.....דג! איכסהההההה בוא אליי
" הוא כזה מאמייייי והמניאקית הזאת
המירנה הזאתי לא תשאר הרבה זמן שתלך הכלבה הפיליפינית הזאתי [בלי שום קשר לפיליפינים]!!! היא מכוערת! מה הוא מצא בה? עאלק מושכת
סטפני ממש מוזרה
זתומרת היא יפה, אבל ברגע שהיא פותחת את הפה - אלייוסטור! נראה לי זה לא הציצי האמיתי שלה... מייקי
אני מתה על קריסטה גם
לורן קצת מעצבנת... וג'יימס. את טידי אני בכלללל שונאת מאז שהיא עם החדשים - אני אוהבת את ריאן כי הוא מנפנף את סטפני
שוב, מייקי

McGirl For Life

New member
אני כל כך מסכימה עם כל מה שאמרת!!!

גם קריסטה וריאן
וגם סטפני
וגם ג'יימס ולורן
ומייק
וטידי ומירנה
אני גם לא אוהבת את כריס ואארון כאילו כריס עוד איכשהו בסדר אבל אארון הזה ממש צריך לדחוף את הראש לתחת לעוף כמו שלורן אמרה..... ואיזה כיף שראהים עזב!!!!!!! פוייי שנאתי אותו איך הוא חש...>< לטילה באמת יש שפתיים דקות מאוד..
וגם שיניים קטנות וציצי מלאכותי.... ובכלל מה זה השם הזה טילה טקילה?! כאילו WTF? לאח של חברה שלי יש אותה בחברים במייספייס

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifגאד את ספויילר מהלך!

בדיוק הייתי לפני הפרק האחרון בשוט של אהבה......
וגם לא ראיתי שהעיפו את אוזי............ [ככה זה שאין לך זמן ויש לך מקס ><] דווקא חיבבתי את דני....

McGirl For Life

New member
זה הי צפוי שידיחו את אוזי ישר באיחוד...

ולדעתי היא בכלל יצאה טיפשה כשהיא הדיחה את דמיניקו או איך שלא קוראים לו... הוא היה כל כך חמוד
אבל גם בובי מתוק.. לא מתאים לה להיות עם בת-בן ...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif ממש לא צפוי! (בקשר לאוזי)

נראלי שאפילו בכיתי XD

McGirl For Life

New member
ממש אהבתי את אוזי.. כמו את ג'ייסון(טיפה פחות)

אבל זה היה צפוי שהם ידיחו את החזקים והחכמים יותר וישאירו את החלשים יותר... חח יש עכשיו שידור חוזר... פרק 9 מתחיל עוד דקה...

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אין לי יס, ראיתי במחשב ^^

זאת העונה הכי טובה אבר! ועכשיו מצפים לך הפרקים הכי טובים בתולדות הישרדות

McGirl For Life

New member
ראית כבר את כל העונה?

כי קראתי שמחר ידיחו את ג'ייסון אז אין לי מושג איך המשחק יכול להיות טוב בלעדיו =\

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כן סיימתי מזמן

ראיתי מתי שהיא שודרה בארה"ב (פרק פעם בשבוע
) וגם אני חשבתי שמתי שאוזי יודח אז זהו העולם נחרב XD אבל זה לא משנה, כי העונה הזאת פשוט...

למעלה