שרשור יום רביעי

rox love BSM

New member
יום הזוי/מעצבן

דחו לי את הגיוס ביום,אבל עדיין לא מוכנים להגיד לי לאן אני מתגייסת (כוסאמאשלהם מה הבעיה להגיד לי לאן?! מה זה ההסתרות האלה @^%#@$) ואז יצאתי עם חברה,והיא ביקשה מחבר שלה שיקפיץ אותנו הביתה. ובאמת שאין לי מושג מי נתן לו רישיון,חשבתי שאני מתה לפחות 50 פעמים בנסיעה של 10 דק'. והסרט...כעקרון אני לא סובלת לראות סרטים שכבר ראיתי,זה סתם מרגיש לי כמו בזבוז זמן. אבל את פרשיוס ראיתי כבר 3 פעמים. הוא סרט באמת חזק. נקווה שמחר יהיה טוב יותר. (ועוד מעט האח הגדול! גו אלירז
)

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח בזמן שחבר של חברה שלי הסיע אותנו

הוא דרס למישהו את הרגלXD אז אני יכולה להזדהות. חחחחחחחחחחחחחחחח סתם אבל הגיע למי שהוא דרס חחחחח אלירז יצא מלחיץ אעש! אבל אני עדיין מתה עליו חח יואו איזה מהמם הוא היה שהוא בכה!
וגואלי ממש עצבן אותי עם זה שהוא לא אמר לכולם שום דבר ושתק. ><" יצא הכי מצחיק בעולם שבסוף הם חסינים חחחח וזה גם פשוט מצחיק שכל מה שתומר אמר על גואל זה בדיוק מה שהוא עושה, וכולם מסתובבים סביבו כמו פתיים ולא קולטים
(סתם הייתי צריכה לפרוקXDDD)

rox love BSM

New member
זהו! כולם כזה "תומר הוא עצמו" "הוא אמיתי"

פחחחחחחחחח. הם לא מבינים שיש לו יתרון עליהם כי למד אותם במשך חודש וחצי. אלירז
. אם אני לא טועה גם סער ריכל על יוסף מה הוא מצטדק פתאום? אני לא יכולה לתאר מה הרגשתי כלפי אלירז שהוא בכה,אשכרה בה לי לחצות את המסך ולחבק אותו חחחח |פתאט| העיקר הוא וגואלוש חסינים. שיעפו את כל השאר ממש לא אכפת לי. :) ולגבי הרכב,זה היה מלחיץ ברמות! איזה סיבובים הוא דפק,נחבט לי הראש בחלון פעמיים! חחחחחח העיקר יצאתי משם חיה. אני לא נוסעת איתם יותר בחיים.

sweet shir

New member
זהו חחחחחחחחחח אני פשוט התגלגלתי מצחוקXD

כולם ריכלו על יוסף חחחח שרה היא בכלל זו שהלכה אחד אחד בכל רחבי הבית ואמרה עליו דברים רעיםXDD חחחחחחח זה מה שקרה לי עם גואל בפרק הקודםXD לגמרי, אבל אכפת לי מאלין. היא פשוט מתוקה. "איכס!" חחחחח כפרעליה. :) חחחחחחחחח וואי, מישהו צריך להוריד אותו מהכביש!! איך הוא עבר טסט בכלל? XDD

rox love BSM

New member
כן באתי לכתוב גם אלין,אבל כבר לחצתי שלח חחח

ואין לי מושג. אני מאד מקווה שישללו לו את הרשיון חחחח

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאלירז אצלי מקום ראשון ../images/Emo23.gif

אבל אני אוהבת גם את תומר

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מבחן בפיזיקה ../images/Emo69.gif

ואם זה לא מספיק, עוד בשעה ראשונה
אבבבבבבבבבל, למזלי ישב לידי המושי (חן
) שסיים את המבחן מהר ואז עשה את שלי XD נאמנאמ, מחר לי וליובל יש שלושה חודשים
אה וכן, היום אני ישבתי על השולחן לתומי וכמובן שלבצפר אין תקציב אז הפלטה של השולחן לא מחוברת לברזלים אז תמיר (המציק), רותם (הגיי) וגלעד (הפשושון) החליטו פשוט להרים אותי וזה היה אחד הדברים המפחידים XD ראו תמונה XD
והסרט כמובן הוא ג'אסט מיי לאק

|אוטוו יום רביעי ../images/Emo3.gif

ממממ היה לי יום דווקא ממש נחמד :) היה לכיתה שלי סיור במוזיאון הפלמ"ח.. (למרות שלמדנו שעה ראשונה מתמטיקה ושעה שניה היה שיעור חופשי ) אז בסיור היה נחמד המדריכה של הקבוצה שלי הייתה ממש נחמדה וזה... בקיצור היה מצחיק כזה
חחחח ובדרך חזרה באוטובוס הילדים מהכיתה שלי שיחקו את המשחק הזה "99" שמי שאומר כל מספר הוא חייב להגיד אחריו 99 ואם הוא לא אומר והחבר שלו אומר לו 99 אז הוא הופך להיות החייל שלו .. אז ילד אחד היה החייל של ילד שני והילד השני אומר לו כזה אם שואלים אותך "למה?" אתה אומר " כי אני הומו.." אז כל הדרך אני כזה "דין... למה?" חחחחח והוא אומר לי "כי אני הומו.." וזה קורעע XDDD ואז חזרתי הביתה בערך ב14:50 , והלכתי לישון עד 20:30
וקמתי ועכשיו אני מכינה ש.ב במתמטיקה
לגבי השאלה : -ג'אסט מיי לאק
- דמדומים

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אמממ, יש כמה^^

סיפור סינדרלה, אני והמזל שלי, הבריחה מלאס וגאס, יום בניו יורק, בקול גדול, יום שישי ה13 האחרון שיצא ועוד:)

MadBerry

New member
../images/Emo33.gifסיפור סינדרלה, יום בנ"י, בקול גדול../images/Emo45.gif

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifרביעיש שלי../images/Emo9.gif

אומנם הוא לא היה מושלם, אבל הוא היה חביב למדי
לאורך כל היום, מהבוקר ואפילו גם די עכשיו. אני מרגישה די זוועה ><" אני מצוננת ולא יכולה לישון, יש לי כאב בטן ורבע תמידי.. אבל נחזור לבצפר
לקחתי ביום שלישי [פעם ראשונה השנה] ספר מספריית בצפר [כי ראיתי שם את הספר הזה שמזן רציתי לקרוא] אז ביליתי את השיעורים באוזן אחת למורה ושתי עיניים לספר
קיבלתי גם חולצות וקפוצונים שענינו למגמה, הם חמודים לא יותר.. הם היו יוצאים הרבה יותר מגניב אם המורה שלנו לתקשורת לא הייתה משתלטת על העיניין והייתה נותנת לנו לעשות אותם כמו שאנחנו היינו רוצים. בסוף היום היה צריך להיות תקשורת אבל המורה שלנו לא באה, אז במקום ללכת.. אני ידיד שלי התחלנו [יותר נכון המשכנו] לערוך את סרט הגמר שלנו. אחרי שחזרתי הביתה ושטויות, חזרתי אליו והמשכנו לערות את הסרט.. לא רק שהיה מצחיק וכיף ברמות [הוווו אני אוהבת עריכה
] אלא שגם הצלחתי לראות לו ששירים של מקפליי זה דבר טוב והוא אפילו רצה להכניס 2 שירים שלהם לסרט 8DD [את OFTR ואת DGAO] אני חזרתי ממנו רק בסביבות 11 בלילה. קיצר, הולך לצאת סרט מצחיק, מגניב ופשוט אדירררר!! [אמ- חפרתי?!]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאוהה! השאלה היומית../images/Emo9.gif

לילה מטורף במוזיאון
וגם החופשה
הם כלכך טובים

למעלה