אם לא היה לכם כוווווח . . . .

rox love BSM

New member
זה אמיתי-היא אמרה בעוד אישזהו מקום

שזה לא הסתדר ביניהם כי הם שונים מדי.

yaelsee

New member
לא... כאילו

התכוונתי, שהמכתב לא נראה כאילו באמת היא רשמה את זה... הוא יותר מדיי... רשמי
לא התכוונתי שכאילו הם יצאו וזה לא הסתדר, אלא למכתב

rox love BSM

New member
../images/Emo124.gifתקפו את מקפליי בברזיל

חח סתם לא באמת תקפו אבל המעריצות שם קצת יותר מדי אובסיביות מקפליי ביקרו בבנין MTV ברזיל ובכניס המעריצות פרסו את המחסומים שהיו והתנפלו על הבנים. הן משכו לדני בשיער וקרעו לו את החולצה-הוא אמר שבחיים הוא לא פחד ממעריצים והוא היה ממש נסער. מישהי נישקה את דאגי והוא ממש כעס. טום והארי גם לא כל כך מרוצים מהמצב,טום אמר שהוא רוצה לחזור הביתה. אבל אחרי כמה זמן שהבנים הרגעו קצת הם אמרו שהם מבינים שהמעריצים האלה לא משקפים את כל המעריצים הברזילאים. קיצר מסכנים,אמרו שדני ממש נראה מבוהל...

Just Shira XD

New member
מה?! איזה מחורפנותתת../images/Emo2.gif

איך הן מעזות למשוך לדנוש בשיער ולקרוע לו את החולצהה?!?!? ולנשק את דאגיי?! (כלבות,אבל דפוקות) גאשש איזה בהמות!
איפה שמעת על זה?

McFly My Life

New member
מסכנים../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

מה זה ?! אני מבינה שהמעריצות שם ממש ממש פרע-אדם.... מסכן דני

sweet shir

New member
מעניין מה היה קורה אם הם היו מגיעים לארץ חחחח

תכלס נראה לי שהם קצת נסחפו, כאילו למה ציפיתם? זה לא המעריצים בבריטניה שרואים אתכם בתור בסופר, זה אנשים שפינטזו עליכם ב4 שנים האחרונות ומן הסתם המשוגעים שבהם יתחרפנו. כאילו אני לא מצדיקה את זה חס ושלום, אבל זה די מפגר מצידם שהם אפילו לא ציפו לדבר כזה בקטנה. ><

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo45.gif חח צודקת..חח כמה בריטי זה מצידם

להיבהל כ"כ..סתם ,לא כאילו זה באמת מלחיץ=\..אבל הם באמת היו צריכים הלכין את עצמם מראש.. ומסכן דוג O_O

sweet shir

New member
זה מלחיץ, אבל להגיד שהם רוצים לחזור הביתה? ><

נסחפו ובגדול חח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאל תגזימי! חח

דווקא בישראל אומרים שהמעריצים ממש טובים ואלה המעריצים הכי טובים שיש
כל אמן שהיה פה אמר את זה אבל אמא'לה איזה היסחפות

purple floyd

New member
אבל כפרוש זה לא משו שקורה כל יום

מותר להם להילחץ. כי עדיין זאת לא התהגות נורמאלית של מעריצים...

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo45.gif חחח הרג אותי שטום רצה לחזור

הביתה אני כמעט בטוחה שבארץ זה גם יהיה ככה

Mcflymylife

New member
יאאאווו !!!

אם מקפליי יבואו לארץ , והם יבוואו !!! בחייים לא נעשה להם משהו כזה . [= שהם לא יפגעו :( אח אח אני על סף דמעות איזה אכזריות יכולות להיות המעריצות

JuSt My LuCk

New member
חחחחחחחחחחחחחחח XDDDD

אני יודעת שזה ממש לא מצחיק והם ממש מסכנים אבל כשקראתי את הקטע על דני פשוט נשפכתי מצחוק XD אבל מסכנים :( אם הם יבואו לישראל(אמן!!!) אני לא רוצה לדעת מה הם יחשבו עלינו....

למעלה