אם לא היה לכם כוווווח . . . .

Rockin robin

New member
שמעתי שהן גם צעקו להם כל מיני דברים גסים,

כאילו מישהי צעקה לטום שהיא רוצה לחזור איתו הביתה ודברים כאלה. S: וכל המייספייס שלהם מוצף בהתנצלויות מצד הברזילאיות, אבל אני בכלל לא מבינה למה הם נסעו לשם מההתחלה - היו כמה האקרים ברזילאים שפרצו להם כל הזמן למחשבים ולקחו תמונות פרטיות שלהם ופרסמו אותם באינטרנט... \:

sweet shir

New member
כאילו הבריטיות לא מחזיקות שלטי ענק של 'דו מי

דאגי סטייל' ו'איי וואנה הולד יור פויינטר', אפשר לחשוב... והם טסו בגלל שיש שם הרבה מעריצים, למה האקרים צריכים בדיוק לפגוע בזכאות של המעריצים להופעה...?

sweet shir

New member
*שואו מי יור פויינטר. XD

יצרתי סלוגן לשלט חדש חחחחחחחחחחחחחחחחחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקורעXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני סמא סמא מאוד ולא יכול שום דבר לשתות בם בם בם בם בם יוסי בובליל

sweet shir

New member
אל תצחקי על טמטומי! XD

טוב זה צבוע מצידי כי אני תמיד צוחקת עליך, אז תצחקי כמה שבאלך. XDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איןלי מושג מה הקשר אבל

purple floyd

New member
וואנה הולד יו פוינטר XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

והכי קורע זה שהמעריצות שכותבות את זה הן בנות 12!!! XDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאפ. XD

הרגע קלטתי שמה שכתבתי שם בטעות היה עיוות לשיר של הביטלס בכלל חחחחחחחחחחחחחחחח די אני סתומה XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבא לי להרוג מישהו../images/Emo70.gif

מה הן חשות?! מסכן דני הוא בטח ממש מבוהל, מה זה ככה למשוך לו בשיער?! מה שאני הייתי עושה להן! כאילו זה מישהו שהן מעריצות ואוהבות וככה לעשות לו? אלה לא מעריצות... נישקה אותו? בפה יענו?? חחחחחח יאווו דפוקווות.. הם חוצפניות... וואוו בחיים לא שמעתי על כזה דבר.. אשכרה תקיפה.. לא אכפת לי אם הן לא ראו אותן מלא זמן כאילו אפילו בכלל זה ממש לא סיבה להתנהג ככה ולהפחיד אותם.. אני מקווה שהן שמעו את התגובות שלהם ושלא יעשו דבר כזה שוב.. ממש בושה.. אני היתי מתביישת.. [עוד 2 דקות צווווםםם]

adi12313

New member
אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק XD

חחחחחחח דייי יו איזה מסכנים><"

m o r 1 0 2

New member
אני בהלם מוחלט../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

מה נסגר עם המעריצות המטורפות האלו?? מסכנים דני ודאגי....
זה ממש עצוב לשמוע עלזה... איזה בהמות המעריצים
אני בטוחה שבארץ זה לא יקרה

rox love BSM

New member
חחח אני בספק,שטוקיו הוטל באו

המעריצים היו מטורפים וילדים נפגעו! לא נראה לי שבארץ המצב יהיה טוב יותר

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif המעריצות של ט"ה זה זן מטורלל ולא קשו

ר... לי נראה שהמעריצות של מקפליי יותר נורמאליות >_<.

McGirl For Life

New member
דווקא לי נראה שהמעריצות(בעיקר) והמעריצים של

סימפל הכי נורמאליים.. לאדעת למה...><" גם המעריצות של מקפליי בארץ נורמאליות... כאילו מה אנחנו או מישהי מאיתנו הייתה מתנהגת ככה אם הם היום באים?! (מבחינה טכנית זאת שאלה רטורית.. אבל אתן מוזמנות לענות) אני אישית לא הייתי מתחרפנת וקוצפת עלייהם וקורעת חולצות או צורחת כמו היסטרית מתחת לחלון של הבית מלון שלהם.. לגביי מעריציי טוקיו הוטל - עדיף שאני אשתוק

../images/Emo85.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

יכול להיות .. בטוח יש איזה אחת שתיים \: לא הייתי נשארת אדישה לקטע .. אבל לא הייתי תוקפת ! נגיד הייתה לי אפשרות להגיע אליהם [אם הם היו בארץ[הלוואי]] אז נראה לי שהייתי שואלת אם אפשר לחבק אותם .. חח איזה פינטוזים

למעלה