Fergie7

New member
../images/Emo99.gif

גבוה ממך: מאוד
נמוך ממך: מאוד
יש לו גשר:
מתלבש סטייליסטי:
מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי:
עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:
מרכיב משקפיים:
עוסק בספורט:
מחייך הרבה:
מתקשר רק כדי להגיד היי:
מחמיא לך:
מגלח את הרגליים שלו:
X|
עונד תכשיטים: תלוי איזה. שיער פנים (זקן,שפם):
הכל במידה. מחייך כשאת נכנסנת לחדר:
שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י:
איפור: ממ...תלוי. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
נאמן: ברור. מנגן בגיטרה:
רצוי חשמלית. בתופים: כנ"ל. עדיף גיטרה. שר: מתקבל. שרירים:
רזה מאוד\דקיק: שרירי! מצייר יפה: למי אכפת? למרות שזה יתרון
לא אוכל בשר:
לא רוצה צמחוני! שיער ארוך:
חרמן:

עונה... ../images/Emo13.gif

גבוה ממך: בגובה שלי או גבוה יותר... נמוך ממך: לא כ"כ אבל לא משנה לי יש לו גשר: לא... מתלבש סטייליסטי: לא משנה לי מתלבש בסיגנון רחוב: לא משנה לי... מתלבש גותי: לא משנה לי.. עיניים כחולות: אולי עיניים ירוקות: חובה!!!!!!!!!!!!! עיניים בצבע דבש: נחמד... עיניים חומות: חמוד שותה אלכוהול: שישתה אבל שלא יהיה אלכוהוליסט... :) מרכיב משקפיים: לא משנה לי... עוסק בספורט: לא משנה ליייי מחייך הרבה: חשוב מאוד... :) מתקשר רק כדי להגיד היי: לא! מחמיא לך: כן! מגלח את הרגליים שלו: לא....! עונד תכשיטים: לא משנה לי... שיער פנים (זקן,שפם): לא.... מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן! שיער חום: לא משנה לי... אבל בדר"כ הם חמודים ... שיער שחור: לא משנה לי... שיער בלונדיני: לא משנה לי... שיער ג'ינג'י: לא... איפור: לא! יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן! נאמן:כן! מנגן בגיטרה: לא משנה לי... בתופים: לא משנה לי... שר: אולי.. שרירים: לא משנה לי.. רזה מאוד\דקיק: לא! מצייר יפה: לא משנה לי... לא אוכל בשר: שיאכל מה שהוא רוצה! שיער ארוך: אממ... אולי.. לא לכל אחד זה מתאים.. חרמן: אממ... חחחח....

SummerNightCity

New member
אני מכורה לטריקס. ../images/Emo67.gif

[מה אתם רוצים, כותרת מקורית.
] מדליק אותך בבנים או לא גבוה ממך: בארור. נמוך ממך: ממש לא. יש לו גשר: תלוי. אבל לא ידעתי שלבני 30 פלוס יש עדיין.
מתלבש סטייליסטי: לא. מתלבש בסיגנון רחוב: כאילו ג'ינס וגופיה וזה? אז למה לא.
מתלבש גותי: איכ לא. עיניים כחולות: זה לא הכי משנה לי. עיניים ירוקות: יאס. עיניים בצבע דבש: יאס. עיניים חומות: יאס. שותה אלכוהול: לא. מרכיב משקפיים: לפעמים כן.
עוסק בספורט: זה חשוב, אבל לא הכי יפריע לי אם לא. מחייך הרבה: ברור! אם הוא לא מחייך הוא יכול ללכת לדחוף לעצמו אננס לתחת! מתקשר רק כדי להגיד היי: זה לא מדליק, זה מעצבן. מחמיא לך: ברור! איך אני נשבת [ככה כותבים?] שמחמאים לי.
מגלח את הרגליים שלו: לא לא.
עונד תכשיטים: עדיף שלא. זה לא הכי מושך. שיער פנים (זקן,שפם): זקן, כלומר זיפים, זה אחלה.
מחייך כשאת נכנסנת לחדר: דה! שיער חום: הו כן. שיער שחור: קצת פחות מחום. שיער בלונדיני: לא. אבל זה לא הכי יפריע לי. שיער ג'ינג'י: לא לא לא! איפור: לא.
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: ברור!
נאמן: כן. מנגן בגיטרה: ממש לא. עדיף שלא ינגן בכלום. בתופים: לא. שר: לא. אבל לא כזה אכפת לי. שרירים: כן. אבל גם כאלו עם קרס קטנה.
רזה מאוד\דקיק: לא. כל כך לא. מצייר יפה: לא מדליק ולא לא מדליק. לא אוכל בשר: לא. כאילו זה לא אכפת לי. שיער ארוך: איכ לא. חרמן: דה, נו בנים.

randu

New member
לדחוף לעצמו אננס לתחת!הרגת אותיי../images/Emo6.gif

SummerNightCity

New member
הלוואי ואני הייתי חושבת כך. ]:

פשוט ככה התפריט שלי: ארוחת בוקר- טריקס. ארוחת צהריים- טריקס. וארוחת ערב- שיה איך ידעתם?
טריקס.
זה השתלט עליי.

Fergie7

New member
מממ בעיה.

פעם היה לי אותו סיפור עם כריות. נגמלתי.

MeetLofe

New member
לא קונים

אמא ואבא מביאים מהסופר שלהם אי אפשר להפסיק שיש לך סופר

Fergie7

New member
נו טוב אז תמשיך =]]

האמת גם לי יש בבית...יעעממעמיייי

randu

New member
מה זה טריקס../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

IkMfNiY

New member
נראה משעשע ../images/Emo3.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מדליק אותך בבנים או לא גבוה ממך:
נמוך ממך:
יש לו גשר:
מתלבש סטייליסטי:
מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי:
עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:
מרכיב משקפיים:
, אבל יש כאלו שזה ממש מתאים להם, אז לעיתים כן ^^ עוסק בספורט:
, אה, בעצם תלוי איזה ספורט, כדורגל וכאלו לא P: שחייה וכאלו זה מגניב ^^ מחייך הרבה:
מתקשר רק כדי להגיד היי:
, סתם, נו, לא ברמה של אובססיה P: מחמיא לך:
, נו, ברור
מגלח את הרגליים שלו:
עונד תכשיטים:
, בעצם תלוי איזה :X שיער פנים (זקן,שפם):
, אולי קצת זיפים P: מחייך כשאת נכנסנת לחדר: ברור ש
שיער חום:
שיער שחור:
, סתם, אולי כן :X שיער בלונדיני:
:X שיער ג'ינג'י:
:X איפור:
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: זה לא משנה לי נאמן:
, כמובן P: מנגן בגיטרה:
, הו, אני כה נערה מתבגרת ^^ בתופים:
שר:
, אבל יותר בכיוון של כותב P: שרירים: לא יותר מדי :X רזה מאוד\דקיק: תלוי עד כמה P: מצייר יפה:
לא אוכל בשר:
שיער ארוך:
, סתם, שוב תלוי מי P: חרמן:
יעל

למעלה