IkMfNiY

New member
אהה, בעצם ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

מה הכוונה בלבוש רחוב ולבוש סטייליטי?
יעל

SummerNightCity

New member
גם אני לא הכי הבנתי. ../images/Emo67.gif

אבל נראלי ש- רחוב- כזה מתלבש זרוק, ג'ינס וגופיה [ועם משקפיי שמש אז זה הכי
בעולם] סטייליסטי- נו, שהוא בערך כמוך, ילך עם מותגים, הכל יהיה אצלו מגוהץ וישר, יתאים צבעים הכי שבעולם, יהיה עם כובע, ויהיה מגניב כזה. טוב, נראלי.

IkMfNiY

New member
אה, אז לא :X ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

ז"א, אני לא אוהבת סטלייסטים, זה איכסה, אבל לבוש אלגנטי, חליפות כאלו של בני 30 זה מגניב ^^ ג'ינס וגופיה לגיל שלנו כמובן ^^ יעל

Plaztyk

New member
../images/Emo48.gif

מדליק אותך בבנים או לא גבוה ממך:
נמוך ממך:
יש לו גשר:
מתלבש סטייליסטי:
מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי: לא מוגזם מידי עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש: אולי עיניים חומות: אולי שותה אלכוהול:
מרכיב משקפיים: אולי עוסק בספורט:
מחייך הרבה:
מתקשר רק כדי להגיד היי:
מחמיא לך: לפעמים מגלח את הרגליים שלו:
עונד תכשיטים: תלוי איזה שיער פנים (זקן,שפם):
מחייך כשאת נכנסנת לחדר:
שיער חום: אולי שיער שחור:
שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י:
איפור:
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כשצריך נאמן:
מנגן בגיטרה:
בתופים:
שר:
שרירים:
רזה מאוד\דקיק:
מצייר יפה:
לא אוכל בשר:
שיער ארוך:
חרמן: כשצריך

Beautiful SouI

New member
עונה../images/Emo55.gif../images/Emo95.gif

גבוה ממך:
נמוך ממך:
יש לו גשר:
מתלבש סטייליסטי:
מתלבש בסיגנון רחוב:
מתלבש גותי:
עיניים כחולות:
עיניים ירוקות:
עיניים בצבע דבש:
עיניים חומות:
שותה אלכוהול:
מרכיב משקפיים:לא אכפת לי
עוסק בספורט:
מחייך הרבה:
מתקשר רק כדי להגיד היי:
מחמיא לך:
מגלח את הרגליים שלו:
עונד תכשיטים:תלוי איזה. שיער פנים (זקן,שפם):
מחייך כשאת נכנסת לחדר:
שיער חום:
שיער שחור:
שיער בלונדיני:
שיער ג'ינג'י:
איפור:
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון:
נאמן:
מנגן בגיטרה:
בתופים:
[מושיקו
] שר:
שרירים:
רזה מאוד\דקיק:
מצייר יפה:
לא אוכל בשר:
שיער ארוך:
חרמן:

נקודונת

New member
הא? ../images/Emo99.gif

גבוה ממך:
כן. נמוך ממך: האמת, לא מאוד משנה לי, אבל עדיף שיהיה גבוה... יש לו גשר:
לא (אבל אם הוא ממש חמוד אני מוכנה להתעלם..) מתלבש סטייליסטי: לא ממש משנה לי. מתלבש בסיגנון רחוב: מה זה סגנון רחוב? היפ-הופ כזה? לא, זה פויה
מתלבש גותי: נו, שיהיה. לא כזה נורא אבל לא כוס מיץ התפוזים שלי. עיניים כחולות: כן, מודה..
עיניים ירוקות: פחות משנה לי. עיניים בצבע דבש: כנ"ל. עיניים חומות: כנ"ל. שותה אלכוהול: לא משנה בכלל...
מרכיב משקפיים: לא ממש...
עוסק בספורט: לא משנה לי. מחייך הרבה: כן!
מתקשר רק כדי להגיד היי: כן, למה לא. חמוד. מחמיא לך: כן
מגלח את הרגליים שלו: לא, ממש לא. עונד תכשיטים:
לא שיער פנים (זקן,שפם): לא משנה כל כך. מחייך כשאת נכנסנת לחדר:
כן! שיער חום: לא אכפת לי.. שיער שחור: לא אכפת לי.. שיער בלונדיני: לא אכפת לי.. שיער ג'ינג'י: נחשו מה? לא אכפת לי.. איפור: אוי, ממש לא!
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן! כל כך כל כך כן!!!
נאמן: בהחלט. מנגן בגיטרה: למה לא? בתופים: כנ"ל. שר: אה, לא ממש. שרירים: לא יודעת. אולי. רזה מאוד\דקיק: לא... מצייר יפה: למה לא? לא אוכל בשר: בהחלט! שיער ארוך: הו, כן! חרמן: ממש לא. אני יודעת שיצאתי כזאת שלא אכפת לה, אבל באמת שהכי חשוב לי שהוא יהיה נחמד, שיהיה לי כייף איתו, שהוא יצחיק אותי ושיאהב אותי... פחות משנה לי מה צבע השיער או העיניים שלו..
לא נורא.

ReuT C

New member
../images/Emo188.gifעונהההה

מדליק אותך בבנים או לא גבוה ממך:כן נמוך ממך: לא (וזה רק כי אני גמדה) יש לו גשר: לא מתלבש סטייליסטי: לא מתלבש בסיגנון רחוב: כן מתלבש גותי: לא עיניים כחולות: כן עיניים ירוקות: לא עיניים בצבע דבש: לא עיניים חומות: לא שותה אלכוהול: תלוי כמה מרכיב משקפיים:לא יודעת לא מפריע לי עוסק בספורט: כן מחייך הרבה: כן מתקשר רק כדי להגיד היי: כן מחמיא לך: כן מגלח את הרגליים שלו: לא עונד תכשיטים: תלוי באיזה רמה שיער פנים (זקן,שפם): זקן קטן כזה מחייך כשאת נכנסנת לחדר: כן שיער חום: כן שיער שחור: כן שיער בלונדיני: כן שיער ג'ינג'י: לא איפור: לא יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: כן נאמן: כן מנגן בגיטרה:כן בתופים: לא שר: כן שרירים: כן רזה מאוד\דקיק: לא מצייר יפה: כן לא אוכל בשר: לא שיער ארוך: לא חרמן:תלוי כמה

moomita

New member
עונהעונהעונה../images/Emo210.gif../images/Emo21.gif../images/Emo205.gif

גבוה ממך: כןן
נמוך ממך:
לא מצטערת מאוד.. יש לו גשר: תלוי. אבל זה מראה ילדותי קצת ואני לא מחפשת ילדים קטנים שנראים כמו בילבי. מתלבש סטייליסטי:
כן מאוד, אבל לא בסגנון פרחי כזה, נגיד פומה או אדידס או לבוש ספורטיבי כזה
בחוץ. ולבוש רחוב זה אחלה דבר דווקא. מתלבש בסגנון רחוב: אמרתי לפני רגע לא
עיניים כחולות: כל עיניים בהירות זה מהפנט
עיניים ירוקות: תלוי, אם בהיר או לא
סתאאם. כן. עיניים בצבע דבש: פגז
. מגלח את הרגליים שלו :
כאלו.. ממש לא? (אם אתה שעיר אז שעווה מותק) עונד תכשיטים: בגבול הסביר, כן. אחד לא יותר. הרבה.. זה ערס!! s-: שיער פנים: בלי!!!! בלעכס. איכס. בליכס. מחייך כשאת נכנסת לחדר: אם אני מחבבת אותו סבבה. אם לא זה סתם מעיק s-:. שיער חום: פצצ. שיער שחור: משעמם אבל נסבל. שיער בלונדיני:
- מסכם את הרגשתי בעניין
. שיער ג'ינג'י: מתה על שיער ג'ינג'י. רק שלרוב הג'ינג'יים יש פרצוף מוזר (שיער פנים לבקני וחיוור) איפור: :-s . אוי לא . יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון: רצוי
נאמן: חשוב! |v||v||v| מנגן בגיטרה: סקסי
בתופים: סבב. שר: ממ.. חוץ מאופרה, סקסי
רזה מאוד\דקיק: אין לי בעיה עם זה. מצייר יפה: לא מעניין
לא אוכל בשר: מה 'כפת לי?
שיער ארוך: יאפפ חרמן: מניחה שהוא כן, שיהיה לו בכיף

moomita

New member
שכחתי כמה דברים

מרכיב משקפיים: לא. משום מה נראה לי לא יפה לבן. עוסק בספורט: כדורגל
כדורסל
. טניס שחייה כל אלה גם סבב
מחייך הרבה: לא. עדיף שהוא יראה מתוסכל. ברור שכן
מתקשר רק כדי להגיד היי. כל עוד הוא מתקשר אני עבד לרגליו !! (חח .. סתם הגזמתי.. אבל זה יהיה נורא חמוד מצידו
)

OhBaby

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo163.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif#נצל"ש#../images/Emo98.gif

OhBaby

New member
תפוזבל../images/Emo122.gif

חג שמח מקומונת ג'ניס דיקנסון!

Sahar 11

New member
../images/Emo187.gifעוד שאלון ../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

כדי שדר[
] לא תרגיש שרדום כאן תענו
מי את\ה? מהו תאריך לידתך? מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? יש גן עדן? יש גהנום? אם כן, מה הם? מהו המאכל האהוב עלייך? מהו המאכל השנוא עלייך? מהו המתתק הטוב ביותר? מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מה החיה הכי סקסית בענייך? מיהו הגבר הכי מדהים עליי אדמות? מיהי האישה הכי יפייפיה עליי אדמות? מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? והכי מכוערת? כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? איפה עדיף - תפוז או ישרא? מנהל\ת בתפוז? של מה? שחור- צבע או דרך חיים? מה הצבע הכי משמעותי בחייך? מהי המצאת המאה מבחינתך? מהי המצאת המאה מבחינת העולם? אם היית חיה, איזה חייה היית? אם היית טעם, איזה טעם היית? אם היית חפץ, איזה חפץ היית? אם היית צבע, איזה צבע היית? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? למי את\ה נותנת כבוד? אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. מתי פעם אחרונה... צחקת? בכית? קראת? ראית סרט ממש טוב? יצאת מהבית? אני מעדיפ\ה... עיר\כפר? ארץ ישראל\חו"ל? דייט בבית\דייט בחוץ? חוף ים- בלילה\ביום? כן או לא... בליינד דייט? רוקי? סרטי אימה? זה או זה חדר מסודר\מבולגן? גלידה\קרחון? צפון\דרום? שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו?

Plaztyk

New member
../images/Emo41.gif

מי את\ה? אני אייריס. או יוקי. מהו תאריך לידתך? 3.9 מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? חמדנות מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? אממ.. לא יודעת יש גן עדן? עוד לא בדקתי יש גהנום? כנ"ל מהו המאכל האהוב עלייך? המבורגר.. פיצה.. ג'אנק מהו המאכל השנוא עלייך? אממ..ירקות מהו המתתק הטוב ביותר? שוקולד מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? עם הפרות הקטנות! של עלית! מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? עלית איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? קטיה! מה החיה הכי סקסית בענייך? חתול מיהו הגבר הכי מדהים עליי אדמות? ג'וני דפ/וויל ואלו/בילי מרטין/דון הנרי מיהי האישה הכי יפייפיה עליי אדמות? אנג'לינה ג'ולי/יוליה/מוריגן מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? אין לי שמץ XD והכי מכוערת? גם אין לי שמץ כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אקספוזיציה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אקס יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? כן. כי משעמם לי ואני צריכה להכניס לאנשו את הזבל שלי. איפה עדיף - תפוז או ישרא? ישרא מנהל\ת בתפוז? של מה? של כלומדבר שחור- צבע או דרך חיים? צבע כמו כל הצבעים מה הצבע הכי משמעותי בחייך? קשה לי לומר.. אני מניחה שגוון של אפור/לבן מהי המצאת המאה מבחינתך? מצלמה מהי המצאת המאה מבחינת העולם? טלויזיה אם היית חיה, איזה חייה היית?חתול אם היית טעם, איזה טעם היית? חמוץ אם היית חפץ, איזה חפץ היית? מחט אם היית צבע, איזה צבע היית? אפרפר איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? אממ... נולדתי ואמרתי מיאו על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? האצבע הקטנה ברגל למי את\ה נותנת כבוד? לאנשים שאני אוהבת אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? שאני משועממת שנמצאת רוב חיי בחיפושי בלוגים מלאי אקשן בישרא. מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) וואי את מכוערת תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. המילה point מופיעה שם P: מתי פעם אחרונה... צחקת? היום בכית? לא זוכרת קראת? היום ראית סרט ממש טוב? לא זוכרת יצאת מהבית? היום אני מעדיפ\ה... עיר\כפר? עיר ארץ ישראל\חו"ל? חול דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה\ביום? לילה כן או לא... בליינד דייט? לא ממש רוקי? כן סרטי אימה? כן זה או זה חדר מסודר\מבולגן? מסודר גלידה\קרחון? גלידה צפון\דרום? צפון שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? טלפון

SummerNightCity

New member
כפרעלייך! ../images/Emo99.gif תעני גם את. ../images/Emo123.gif

מי את\ה? כאילו שאתם לא יודעים.
מהו תאריך לידתך? 11.1 מהמם, לא?
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? אני.
מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? להשאיר אותי חופשיה.
יש גן עדן? לא חושבת. יש גהנום? כנ"ל. אם כן, מה הם? מאיפה אני יודעת?! מהו המאכל האהוב עלייך? טריקס.
מהו המאכל השנוא עלייך? כל השאר. מהו המתתק הטוב ביותר? במבה.
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה, למרות שגם הוא לא משהו. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? שוקולד מריר! איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? לא עולה לי.
מה החיה הכי סקסית בענייך? חיה יכולה להיות סקסית? מיהו הגבר הכי מדהים עליי אדמות? בני.
מיהי האישה הכי יפייפיה עליי אדמות? אני. סתם נו.
נראלי שקת'רין זיטה ג'ונס. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העברית? גוש! והכי מכוערת? אותה אחת.
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה? עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.ציקלופ! זו סופה.
ויש שם אן.
יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא לא לא תודה.
איפה עדיף - תפוז או ישרא? לא לא לא אכפת לי. מנהל\ת בתפוז? של מה? של הפורום הזה במקרה.
וגם של דאנס והאוס, ונולד לרקוד. שחור- צבע או דרך חיים? סתם צבע. אדום זה דרך חיים.
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אדום\בורדו\ ירוק. מהי המצאת המאה מבחינתך? אוטובוסים. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? פלאפונים? [וגם מבחינתי בהחלט.
] אם היית חיה, איזה חייה היית? פויה. ]: אם היית טעם, איזה טעם היית? טעים מאוד!
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? לא רוצה להיות חפץ.
אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? עוד לא עשיתי את זה.
על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? שפוגעים בי פעם אחר פעם, ומצפים כאילו לעוד הזדמנות?
על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? שום דבר!
למי את\ה נותנת כבוד? לאמא. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? מזה אקספלורר?
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) "את בטוחה שאת שייכת לפה?
" תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. תודה לאל אין פה. ספרים.
מתי פעם אחרונה... צחקת? נראלי שאתמול. אולי אפילו היום.
בכית? אתמול.
קראת? עוד מעט אני הולכת לקרוא את הזכויות למבחן הארור באזרחות.
ראית סרט ממש טוב? אתמול, ים כחול עמוק, אמנם הוא לא אחד הטובים, אבל הוא משעשע אותי ואני אוהבת אותו.
יצאת מהבית? אתמול. ועוד איזה חצי שעה ככה שוב. אני מעדיפ\ה... עיר\כפר? עיר. ברור. ארץ ישראל\חו"ל? לא משנה לי. דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ. חוף ים- בלילה\ביום? גם וגם.
[אבל עדיף ביום]. כן או לא... בליינד דייט? לא. ממש לא.
רוקי? פויה לא! סרטי אימה? כן כן. זה או זה חדר מסודר\מבולגן? מסודר. רק מסודר.
גלידה\קרחון? שניהם.
צפון\דרום? מרכז.
שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? בטלפון, כל כך.
איזה מוזר שזה נגמר, כזה מהר וככה.

Sahar 11

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif

מי את\ה? just a girl מהו תאריך לידתך? 10.4 מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? לבגוד מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? לבגוטד בחזרה
יש גן עדן? אולי יש גהנום? אולי אם כן, מה הם? מה הם מה? מהו המאכל האהוב עלייך? כל סוגי אוכל איטלקי וארומה
מהו המאכל השנוא עלייך? מאכלי בשר מהו המתתק הטוב ביותר? במבה וביסלי פלאפל מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? השחר מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? קינדר בוונו, מקופלת לבנה [מה, אי אפשר אחד
] איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? מותר להגיד?
מה החיה הכי סקסית בענייך?
מיהו הגבר הכי מדהים עליי אדמות? מישהי מיב'
וג'ני דפ
מיהי האישה הכי יפייפיה עליי אדמות? בר רפאלי מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העיברית? קקה והכי מכוערת? אותה אחת כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות. אני, קיפוד, קל, קול יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו?
איפה עדיף - תפוז או ישרא? מה? מנהל\ת בתפוז? של מה? לא שחור- צבע או דרך חיים? צבע מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אדום ובורדו מהי המצאת המאה מבחינתך? אוכל מהי המצאת המאה מבחינת העולם? גם(?) אם היית חיה, איזה חייה היית? שפן לבן אם היית טעם, איזה טעם היית? שוקולד לבן
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? חפף יפה בטוח
אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? עדיין לא
על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? בגידה על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? אם אני אוותר אני אראה מוזרה
למי את\ה נותנת כבוד? אמא אבא אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? מזה? מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) you are going back to hell תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם."אמרי את האמת" קאטרינה
ספר חובה מתי פעם אחרונה... צחקת? היום בבית ספר בכית? שבוע שעבר קראת? היום ראית סרט ממש טוב? לפני חודש ככה... שאיפות, גוני
יצאת מהבית? לפני שעה וחצי אני מעדיפ\ה... עיר\כפר? עיר ארץ ישראל\חו"ל? אם חו"ל אז רק ארה"ב דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ חוף ים- בלילה\ביום? ביום, מפחדת בלילה כן או לא... בליינד דייט?
רוקי?
סרטי אימה? אין שום בעיה זה או זה חדר מסודר\מבולגן? מסודר [חבל שאין זה ככה
] גלידה\קרחון? קרחון צפון\דרום? דרום שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? בטלפון נראה ארוך אבל נגמר מהר
סתם משהו
איזה תחת שקסיי
[דר, מותר לי לשים תמונה כזו נכון?
]

למעלה