כפרעלייך! ../images/Emo99.gif תעני גם את. ../images/Emo123.gif
מי את\ה? כאילו שאתם לא יודעים.
מהו תאריך לידתך? 11.1 מהמם, לא?
מהו החטא הנורא ביותר, לדעתך? אני.
מהו העונש שצריך לבוא על החטא הזה? להשאיר אותי חופשיה.
יש גן עדן? לא חושבת. יש גהנום? כנ"ל. אם כן, מה הם? מאיפה אני יודעת?! מהו המאכל האהוב עלייך? טריקס.
מהו המאכל השנוא עלייך? כל השאר. מהו המתתק הטוב ביותר? במבה.
מהו ממרח השוקולד הטוב ביותר? נוטלה, למרות שגם הוא לא משהו. מהו השוקולד המוצק הטוב ביותר? שוקולד מריר! איזה אסוציאציה עולה לך לראש כשאת\ה רואה בננה? לא עולה לי.
מה החיה הכי סקסית בענייך? חיה יכולה להיות סקסית? מיהו הגבר הכי מדהים עליי אדמות? בני.
מיהי האישה הכי יפייפיה עליי אדמות? אני. סתם נו.
נראלי שקת'רין זיטה ג'ונס. מהי המילה הכי מצחיקה בשפה העברית? גוש! והכי מכוערת? אותה אחת.
כתבי את המילה הכי ארוכה שאת יכולה לחשוב עליה. אנציקלופדיה? עכשיו תמצאי בה כמה מילים קטנות.ציקלופ! זו סופה.
ויש שם אן.
יש לך בלוג? מדוע ולמה? נותן לך משהו? לא לא לא תודה.
איפה עדיף - תפוז או ישרא? לא לא לא אכפת לי. מנהל\ת בתפוז? של מה? של הפורום הזה במקרה.
וגם של דאנס והאוס, ונולד לרקוד. שחור- צבע או דרך חיים? סתם צבע. אדום זה דרך חיים.
מה הצבע הכי משמעותי בחייך? אדום\בורדו\ ירוק. מהי המצאת המאה מבחינתך? אוטובוסים. מהי המצאת המאה מבחינת העולם? פלאפונים? [וגם מבחינתי בהחלט.
] אם היית חיה, איזה חייה היית? פויה. ]: אם היית טעם, איזה טעם היית? טעים מאוד!
אם היית חפץ, איזה חפץ היית? לא רוצה להיות חפץ.
אם היית צבע, איזה צבע היית? אדום? איך הוכחת לעולם שאת\ה קיימ\ת? עוד לא עשיתי את זה.
על מה בחיים לא תהיה מוכנה לסלוח? שפוגעים בי פעם אחר פעם, ומצפים כאילו לעוד הזדמנות?
על איזה איבר בגופך היית מוכנ\ה לוותר? שום דבר!
למי את\ה נותנת כבוד? לאמא. אם מישהו שלא מכיר אותך היה יכול לראות את ההיסטורי של האקספלורר שלך, מה הוא היה חושב עלייך? מזה אקספלורר?
מה יגיד לך מלאך בשערי גן עדן? (בהנחה שתגיעי לשם) "את בטוחה שאת שייכת לפה?
" תפסי את הספר הקרוב אלייך, תפתחי בעמוד 28, לכי לשורה 5 וכתבתי מה רשום שם. תודה לאל אין פה. ספרים.
מתי פעם אחרונה... צחקת? נראלי שאתמול. אולי אפילו היום.
בכית? אתמול.
קראת? עוד מעט אני הולכת לקרוא את הזכויות למבחן הארור באזרחות.
ראית סרט ממש טוב? אתמול, ים כחול עמוק, אמנם הוא לא אחד הטובים, אבל הוא משעשע אותי ואני אוהבת אותו.
יצאת מהבית? אתמול. ועוד איזה חצי שעה ככה שוב. אני מעדיפ\ה... עיר\כפר? עיר. ברור. ארץ ישראל\חו"ל? לא משנה לי. דייט בבית\דייט בחוץ? בחוץ. חוף ים- בלילה\ביום? גם וגם.
[אבל עדיף ביום]. כן או לא... בליינד דייט? לא. ממש לא.
רוקי? פויה לא! סרטי אימה? כן כן. זה או זה חדר מסודר\מבולגן? מסודר. רק מסודר.
גלידה\קרחון? שניהם.
צפון\דרום? מרכז.
שיחות ארוכות בטלפון\שיחות ארוכות באיי סי קיו? בטלפון, כל כך.
איזה מוזר שזה נגמר, כזה מהר וככה.