טופ 16 - מכבי נגד ריאל מדריד ; משחק 3.

יו45

New member
הערב יש משחק מאוד חשוב בבית שלנו

אולימפיאקוס מארחת את הליטאים. צריך ניצחון יווני, כדי להשאיר את ז`לגיריס מחוץ לתמונה כשאין לה נצחון חוץ.

המצב לא טוב.

26-20 לז`לגיריס בתום הרבע הראשון. אולימפיאקוס קבוצה שנראית כמו הצרות שלי, בחיי.

קאטי22

New member
השופטים נבלות האלה!

אם לא היו השופטים המושחטים האלה בכיף היינו מסיימים ב30 הפרש!!

Thierry Henry

New member
פשוט מרגיז.

מכבי באחת תצוגות הכדורסל הגדולות שראינו העונה ברבע 2 והשופטים פשוט בכוח לוקחים למכבי את המשחק. ניקולה פשוט מדהים וההרכב המהיר של מכבי רץ ל41-28 ואז עוד עבירה לניקולה, שלישית , שמתוכן רק 1 הוא באמת עשה...פשוט מגעיל. לא זוכר מתי זכינו לראות שיפוט ביתי בהיכל..אני מקווה שצביקה יתעורר מהר ויחזור להרכב האיטי יותר שלא יתן לריאל לפתח מישחק. לפחות לשמור על ה13 הפרש.

Thierry Henry

New member
צעדים, כדורים שפוגעים ברגל...

מושגים פשוטים, השופטים לא יודעים מה זה?

Thierry Henry

New member
מחצית : מכבי 50 ריאל 37

13-25 למכבי ברבע השני, רבע פשוט נפלא מבחינת כדורסל, רבע שיכל להיות בקלות 9-30. מכבי נהדרת עד כה, השופטים מנסים לקלקל, כרגע זה לא הולך, מן הסתם הרבע הרביעי הולך להיות מכריע מאוד כי מכבי עם בעיית עבירות לא פשוטה, הנקודה החיובית היום היא שיש לנו רוטציה שמצליחה סוף סוף לייצר נקודות. ביינום עם 13, כספי עם 6 ומשחק פשוט נהדר בשני הצדדים, גם אליהו סוף סוף מקבל דקות ומראה מה הוא יודע. עד כה, ניהול משחק נפלא של צביקה, השחקנים מחזירים. בואו נקווה לחצי שני טוב כמו הראשון, חייבים לנצח!!

טוב זה היה ברור שהשלשות שלהם

יכנסו מתי שהוא. כספי מצויין! וביינום א``א לדעת אם אתה מרוצה או עצבני ממנו.. הוא מאבד ומחזיר בצד שני..

Thierry Henry

New member
שני ברציפות שריאל על 13 נקודות. 13-20

ומכבי בורחת ל50-70! מישחק פשוט גדול של מכבי. אני מאמין שריאל תבוא עכשיו לעשות בלאגן בעיקר כדי לנסות לגרור את מכבי לבלאגן הזה ואולי לקזז את ההפרש. ופה מגיע המבחן הגדול של מכבי, עכשיו לנעוץ את המסמר האחרון בארון של ריאל לפניי שנלך לעוד שבוע מרתק שלא לצורך.

אידי32

New member
ניקולה פשוט אדיר...

אין הוא השחקן הכי חכם באירופה. כמה חכמת משחק יש לבן אדם הזה. מוריס היה פנטסטי כרגיל. ביינום היה ביום קליעה מטורף. בקיצור משחק גדול של מכבי...

Thierry Henry

New member
56 לספסל, 38 לחמישייה - נצחון הרוטציה!

כשיש לך רוטציה עם ביינום, כספי, ניקולה, גארסיה ואליהו, מצבך טוב מאוד והיום צביקה סוף סוף השכיל להשתמש בה בצורה נכונה. אמרתי בפריוויו למשחק שאני מקווה שמה שנזכור מהעונה הזו לא יהיה הפציעה של פייזר. היום מכבי עושה צעד ראשון כדי שבאמת לא זה מה שנזכור. ניקולה נכנס ונותן משחק נהדר, ביינום במשחקים פשוטים כביכול מבחינת התפקיד שלו פורח ומראה בדיוק מה הוא יודע והבולדוגים של צביקה, כספי וגארסיה מרביצים, נותנים הגנה חזקה ומנצלים את המהירות שלהם כדי לגמור את היריבה בצד השני. אני לא זוכר משחק העונה שנוהל בצורה כלכך נכונה וחכמה, אני מקווה שזה צעד ראשון בדרך לסדרה כזו של משחקים. מה שבטוח, אחריי ההפסד של ז'לגיריס אתמול, הנצחון הזה מעבר לעובדה שהיה חשוב גם לפניי זה יכול להפוך למכריע. סוף סוף קצת נחת צהוב...הייתי צריך את המשחק הזה נראה לי יותר ממכבי עצמה. שתהיה שבת שלום וסופ"ש מדהים.

Thierry Henry

New member
קצת מספרים מהמשחק

וויל ביינום קלע מוביל עם 22 נקודות ו5 מ6 לשלוש. לוויל גם היום 5 אסיסטים מול 3 איבודים. טרנס מוריס עם דאבל דאבל שוב, 16 נקודות ו 15 ריבאונדים בתוספת של 2 חסימות ו2 אסיסטים והוא עושה את זה עם 58 אחוז מהשדה. ניקולה עם 77 אחוז מהשדה רושם לעצמו 14 נקודות, כולן מזריקות 2.היו לו גם 5 אסיסטים ו5 עבירות. באטיסטה, 14 נק' גם כן וריבאונד אחד בלבד. עמרי כספי עם 10 נקודות היום ו24 דקות. אחוזים : 67.4% אחוזים למכבי היום מזירקות ל2. 46.6% לשלוש. ו78.9% מהעונשין.

למעלה