טופ 16 - מכבי נגד ריאל מדריד ; משחק 3.

איפה ראית האשמות ?!

סה``כ הוא הראשון לקפוץ על כל הפסד כמה שצביקה הוא לא מאמן וכו`.. ורציתי לשמוע את חוות דעתו על הניצחון. זה הכל.

כל הכבוד לו על המשחק.

וכנראה שוויציץ עושה את ההבדל. וכמו שכתב כתב ספורט ``צביקה הוא אותו צביקה הישן עם חסרונותיו הידועות``. יש למכבי סגל מצוין! ולהצליח זה פחות בעיה כרגע. השאלה היא ``מאני טיים``. אם נפגש מול הרוסים בהצלבה ונעבור אותם אני יוריד את הכובע (ועדיין יצעק שפיני הכי מתאים).

מסכים מאוד בעניין המאני טיים!!!

וכמובן מאוד נהנתי אתמול...מצפה כבר לשבוע הבא!!! שבת שלום לכולם...

a d i d a s 2 1

New member
משחק קבוצתי גדול אתמול

ניקולה (גאון!) אחד מכבי אחרת.. כולם נראים טוב יותר. היה משחק גדול אתמול של קבוצה שלמה (למעט קאמינגס...וכל מילה נוספת מיותרת). אין ספק שאתמול מכבי סתמה מצוין את ה"חור" של פייזר. הבעיה במכבי היא שלא כל משחק מגיע איזה לידר. יותם חייב לקחת את המושכות מקאמינגס... גארסיה, כספי וויל נתנו משחק נהדר. כמובן ניקולה וטרנס. מוריס נשם לרווחה פתאום ושוב הוכיח את מה שכבר הובן מזמן. גארסיה בקצב מהיר לומד כיצד להתיחס למשחק, מעבר להיותו מר הגנה... שרק ימשיכו ככה!

קאטי22

New member
../images/Emo70.gif

שופט אתה הולך למות היום! מכרת ת'משחק אתה אדום, אתה בדרךך... לג-ה-נ-ו-ם!!! ותודה לשופטים שהזכירו לנו שיש גם שופטים במשחק!

אך אם לליאור אליהו היה רבע מהאומץ

של כספי וחצי מהיכולת של מוריס, הוא היה אחד החזקים בסגל, אליהו הוא שחקן הרבה יותר מוכשר מאשר לוקח ריבואונדים ושחקן שחי מבישולים, שרף חייב לשייף אותו ומהר, מה שווה כל הגובה אם הוא לא מנוצל?

Carmelo Anthony

New member
מה כולכם שכחתם פתאום את ביינום?

האיש שכולכם נהנתם כל כך להשמיץ ולהרוג, החזיר לכם בראש, אני עוד זוכר איך כשהפורום רק קם כולכם שנאתם את ביינום ורק אני הגנתי עליו, אז אמרתי לכם שהוא עוד יתפוצץ, הפיצוץ בעיצומו....

Thierry Henry

New member
כל הכבוד

ממש נביא אתה...אחריי עונה זוועתית הוא סוף סוף נתן משחק אחד טוב. ומה עם המשכיות? שביינום יהיה ככה עד סוף העונה ואז נדבר.

Carmelo Anthony

New member
המשכיות?

מאז המעצר שלו הוא מראה שיפור אדיר, פתאום יש לו הקרבה ונשמה, אבל עם כל השנאה שלכם כלפיו אתם כנראה לא רואים את זה.

שומו

New member
אני לא שונא את ביינום, אני פשוט לא אוהב את

סגנון המשחק שלו וחושב שסגנון כזה לא מתאים למכבי, לקבוצה אירופאית בכירה או לאחת ששואפת להיות כזו. וחוץ מזה, אני לעולם לא אשכח ולא אסלח לו על העונה שעברה. כבר אמרתי זאת בעבר ואומר זאת שוב- מבחינתי, הוא אשם לכישלון העונה שעברה לא פחות מבופורד, יאסאייטיס, יירטין, פליקס הובלות והספחת.

Carmelo Anthony

New member
כרגע הסגנון שלו מביא הרבה דברים

טובים למכבי, הוא למד לייעל את הסגנון היוצא-דופן לטובת מכבי, הוא היחיד ששובר הגנות לוחצות וחשוב מאד להתצלחת העונה הזאת, עונה שעברה הוא היה צריך להסתגל לסגנון של אירופה וספאחיה שאשם בכישלון הרבה יותר ממנו, עכשיו לדעתי הוא אחד השחקנים הטובים במכבי, והוא עוד יתרום הרבה אם יישאר עוד.

ביינום שחקן חכם אבל משוגע קצת

לפעמים משחק לטובתו ולפעמים לרעתו, שימו לב אתמול, ביינום לקח אסטרטגיה של כניסה לקו שכולם בריבאונד והוא מושך את הזמן בהתקפות, סוחט את הזמן וזה שיחק לטובתינו! כי בד``כ שאנחנו מובילים ב10+ הקבוצה היריבה מתחילה במתפרצות והתקנה היחידה שלנו היא להוציא התקפות מסודרות ולסחוט את הזמן עד הסוף, תחשבו על זה! איזה סיבה יש למכבי אחרי 15 הפרש ללכת על מתפרצות במקום להוציא התקפה מסודרת ולהרויח עוד כמה שניות של חסד. אני ראיתי ונוכחתי שבכל המשחקים שמכבי פתחה הפרש דו ספרתי, היריבה הלכה על מתפרצות חזקות וזה השתלם להם, צריך לייאש אותם

ilovenewyork

New member
ביינום חסר את הפוקוס לשחק טוב 40 דקות

בגלל זה הוא כאן ולא ב NBA הביטחון שלו נופל מהר מדי כח וכשרון לא חסרים לו אבל אם היה לו אופי וקור רוח הוא היה איזה רכז שלישי בקבוצת NBA

יו45

New member
אין לי בעיה לפרגן לו על המשחק אתמול

האמת ששוב לא ראיתי את המשחק אבל הבנתי שהוא שיחק טוב וזה יפה. הבעיה היא ששחקן שנותן 5 משחקי נפל ומשחק אחד טוב הוא לא שחקן טוב. המסקנה שכן יצאה מהמשחק אתמול זה שכל אלו שקברו את ניקולה לפני הזמן עשו טעות פטאלית. בסופו של דבר מכבי תלויה באיש הזה ולא יעזור כלום. אם הוא יהיה בכושר טוב יהיה פיינל פור. אם לא, לא.

Carmelo Anthony

New member
אתה לא יכול להתעלם מהשיפור של ביינום

אם היית רואה את המשחק אתמול גם היית רואה כמה נשמה הוא משקיע במשחק, כמו הרגע שהוא צלל לפרקט כמו קמיקאזה כדי לחטוף כדור ואכן הצליח איכשהוא להוציא את הכדור הזה ומסר אותו לוויצ'יץ', אבל וויצ'יץ' לא הצליח להחליט אם להחזיר לביינום או ללכת לסל ועשה משיכה.

יו45

New member
איזה שיפור?

את שני משחקי היורוליג האחרונים לא ראיתי מסיבות שונות ומשונות , את השאר ראיתי וברוב המשחקים הוא עושה יותר נזק מתועלת.

Carmelo Anthony

New member
אבל הוא מקריב נשמה

ובאמת רוצה להצליח, וזה כבר סולל לו את הדרך להצלחה, פוטנציאל הרי יש לו, על זה כולם מסכימים.

שימי1984

New member
אחרי משחק ענק של מכבי אפשר לדבר על הצלבה..

מכבי ניצחה ב-19 הפרש את ריאל מדריד אחרי קריסה במשחק בקובנה שגם שם ההפרש היה 19 וזה אומר שהפרש הסלים קוזז. בשבוע הבא יש את אולימפייקוס בהיכל נוקיה שבמשחק הזה צריכים השחקנים להתעלות על עצמם יותר מהמשחק שהיה נגד ריאל, ולשחק יותר מהר ולשגע את השחקנים היוונים, כי אם נפסיד נגדם כנראה שנצטרך להסתמך על קבוצות אחרות בטבלה.

למעלה