מכבי VS מלאגה :: שרשור מרכזי

שומו

New member
יש את אלפונסו סאנצ'ז, אבל הוא לא פקטור.

ואם אני לא טועה הוא גם פצוע.

Carmelo Anthony

New member
כן, גם הוא לא ישחק בחמישי

במכביפאנס כתבו פפה סנשז, או שזה טעות, או שזה כינוי שלא שמענו עליו... :-S

שומו

New member
יש לו עונה יציבה בערך כמו שלגליל יש עונה טובה

וחוץ מזה, אין לו ביצים- אבל זה לא דבר חדש.

שומו

New member
העונה, כמו בעונה שעברה, הוא לא יציב.

שים לב- במחזור ה-1 נגד לה מאנס הוא קלע 18 נקודות, מסר 9 אסיסטים, לקח 6 כדורים חוזרים (5 בהגנה) וסחט 5 עברות, אבל ב-4 המשחקים הבאים הוא קלע 14 נקודות בסה"כ. במחזור ה-6 הוא חזר להפציץ עם 20 נקודות במילאנו נגד ארמאני ג'ינס, אבל ב-2 המשחקים הבאים הוא קלע רק 7 נקודות בממוצע. ב-2 המשחקים האחרונים הוא סבבה לגמרי (10 נקודות ו-9 אסיסטים נגד ריטאס בבית, 12 נקודות באיסטנבול נגד אפס פילסן), ואני בעד לפתוח איתו הערב- אבל הנתונים שהצגתי הם עדות מצוינת לעובדה שיותם פשוט שחקן לא יציב.

יו45

New member
לא יציב במספרים, אבל...

הוא הרכז הטוב במכבי בלי שום תחרות. הוא מרכז את המשחק נפלא, ורואים איך פייזר ובאטיסטה פורחים בדקות שהוא משחק. הוא גם שחקן הגנה טוב , עם יותר מחטיפה למשחק.

שומו

New member
אם קאמינגס הוא המתחרה שלו, ברור שהוא הרכז

הטוב במכבי.

יו45

New member
רוצים להמר על תוצאת המשחק?

או שאתם מפחדים מניחוסים למיניהם?

י ו ת ם ם

New member
הכל תלוי בסנטיאגו, הסנטר הענק והמכוער..

אם הוא ישחק הולך להיות צמוד.. אם לא זה הולך להיות תבוסה..

שומו

New member
שימו לב לבויאן פופוביץ'- אם הבחור לא משחק,

לספרדים אין שום רכז טבעי (דאבור קוס בחוץ, קרלוס קאבזאס וברנארדו רודריג'ז הם SG)

רטורי

New member
קאמינגס- האיש

זה עלול להשמע הזוי ומרחיק לכת, אבל משום מה נראה לי שהבנאדם הולך גם להפציץ.. כתבו את דעתכם בנושא, אשמח להחכים ולשמוע...

יו45

New member
הלוואי

ביום ראשון הוא היה נראה מנותק לגמרי, תצרף את זה לעובדה שמתחילת העונה הוא חושך והסיכויים לא גדולים אבל הלוואי שתצדק וסוף סוף הוא יתחיל לעשות את מה שמצפים ממנו שזה להיות המבוגר האחראי שמוביל את הקבוצה.

Carmelo Anthony

New member
לא...

כל העונה הוא היה בקרשים, ודווקא מול כזאת קבוצה מאורגנת וחכמה הוא יעשה פריצה? אני התלהבתי כשהביאו אותו, אבל מסתבר שהוא לא שווה יותר מדי... הימור שלי: 6 נק' 3 אס'

למעלה