../images/Emo135.gifאני . [:
שם: מיכל . [: תאריך לידה: 12.9 איזור בארץ: מישור החוף . D; מסנג'ר?D: : אין . מה השעה? 13.19 שומעים משהו ברקע? לא . P = אוהבים שאלונים חופרים? לא כ"כ . D; טוב יאללה לשאלות המעניינות! יאללה . אחים יש? יאפ . כמה? 3 מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים? גדולים . למה?אפשר להשתלט על הקטנים .
מה אתם? הכי קטנה . D = ומה דעתכם על תאומים? אחלה . או שלישיות? נהדר . [; הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם? אממ לאחי יש שלוש ימים אלריי יומולדת ,, זה נחשב ? .
ולא הייתי רוצה . D: למה? כי אז המתנות יהיו יותר קטנות .
מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם? אמממ ,, לא . O; באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו? עשירי . יש חודש אהוב? אמממממ ,, 7 - 8 ?! [; למה? חופפפפש גדול . PPP = איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע? אמממ לא'דעת . [: למה? ככה . O; במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי? אני הולכת עכשיו לפני הלועזי , אבל ביסודי הייתי הולכת לפי העיברי .
זוכרים כמה ימים יש בכל חודש? יש בכל 4 שנים עד תאריך 29 באיזה חודש אחד ,, D: ומממ יש בערך 30 - 32 ימים בכל חודש , לא ? . [; הרוב זה 31 . מה אתם הכי אוהבים לשחק? טאקי . D = במחשב או במציאות? במציאות עם אחי על כאפות וגם עם אחותי .
מה דעתכם על..: על .... ? *קלפים? אחלה . [: *מונופול? לא יודעת לשחק ,, *רמיקוב? מה זה ? .
*המבוך?מגניייייב . *הרמז? ממממ *תפוס ת'פיצה?
טעים . סתם . פעם נראלי שיחקתי בזה ... , זה ממכר . D = *משחקי כדור? אחלה . [: *הדגל? מה זה ? . O; *מחבואים? כיייייייף חיים . D; *תופסת? כנ"ל . ^^ ובכללי על משחקי קופסא? אמממממ ,, O = מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם? אממ תופסת ,, לא בעצם ערבי ערבי איזה צבע .
סתם . [; וכעת? - טאאאאאאקי - ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון? אני חושבת שכן . [: מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם? זה אומר שאני עכשיו מבוגרת ?
אממ הראל סקעת ועוד ועוד . [; עכשיו עדיין אוהבים אותם? בטטטטטטטטטח , אני עדיין ילדה . D: והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר? איזו להקה אני אוהבת עכשיו ? . [: חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד? בטטטטטח , רק מי הם ? .
איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים? הראל .
בטוחים? כן . [: למה? כי יש לו קול מדהייייים , הוא חמוד יש לו אופי מדהייייים ואני אוהבת ת'מוזיקה שהוא עושה . הוא בוחר אחלה שירים . [[[: הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון? לא . ומה בנוגע לספורט, אוהבים? ככה ,, באיזה ספורט אתם עוסקים? לא עוסקת . D: באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר? מה כאילו חוגים וזה .. ? , לא עסקתי . [: אבל ביסודי מאוד אהבתי ספורט ,, עכשיו לא כ"כ . [; אתם אוהדים של קבוצה מסויימת? בטטטטח ,, בית"ר ירושליים . [[: איזה סוג ספורט אתם שונאים? אמממ ריצה ארוכה . |: ואיזה הכי אוהבים? ריצות קצרות , חממות , והמשחק ההוא עם הכדוור ,, נווווו שכחתי איך קוראים לו . אה מחניייייים . [: כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט? 0 חחחחחחחח אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים? ברווווווור . וטכנולוגיה? המ , מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב? איסי , הפורום והשין . [; ובעבר, מהו היה? שהייתי קטנה אז משחקים . D: כמה זמן אתם על המחשב בערך? תלוי . רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו? כככככן , ! באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש? טלוויזיה ... , וכו' . D; הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם? בטח . [; או אולי הטלוויזיה? גם .. , או המיקרוגל? חחחחחחחחחחחחחח ברור . D = או המקרר? בטח , שם יש 70% מהאוכל בבית .
סתם . D: או הטוסטר? ברווווווור , הטוסטים שלי מעולים .
מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים? מאיפה לי ? .
אוהבים חיות? יאפ . [: איזה במיוחד? כלבים . P = יש חיה שנואה? אמממ חרקים . כל הסוגים . [; למה? כי ככה . יש טראומות מחיות? כןןןן , אני מתה מפחד מצירות , דבורות ודבורים .
: אני תמיד צועקת ובורחת וחברות שלי לא .
מגדלים? מה ? , חיות ? . D: כן . [: כמה? 1 ממתי? לפני 10 שנים ככה .. , גידלתם בעבר? כן , היו כל מיני דגים , אוגרים סלבים , פינקים , תוכים וכו' .. , אבל כבר אין . D: אם כן, איזה? אמרתי . ^_______^ מה דעת ההורים על החיות שלכם? הם רוצים להעיף כבר ת'כלבה .
אתם מחשיבים אותם כבני משפחה? בטח חחחחחחחחח רוכבים אולי על חייה מסוימת? לא . XD ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר? מאיפה לי ? . O; ואיזה אתם רוצים להיות? לא רוצה . [: למה? ככה . אוהבים תנועות נוער? אממ לא חח . נוע"ל? לא . הצופים? לא . D: שומ"צ? מה זה ? . XD האיחוד החקלאי? אע ? .
או אולי סיירות? D: באיזה אתם נמצאים? לא נמצאת . באיזה הייתם בעבר? לא הייתי . הולכים לכל הפעולות? לא . D = והטיולים? גם לא . [: