משחקים ושאלונים

נוופריי

New member
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היא בת 12 [[ : חחחחחחחחחחחח ולא קוראים ככה לשיר .

נוופריי

New member
תאכל את הכובע-רינת בר

עכשיו תאכל את הכובע ,,, עכשיו תאכל את הכובע, אמן ותחנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקו D:

נוופריי

New member
בחוף של פרוטוגל-אייל גולן .../images/Emo99.gif

אני אצלה אורחח שובב הלילה זה חשוהבב עכשיו אני יודעעע שמצאתיי אאהבבה:]

עכשיו מעונן-אביב גפן

רוצים שינוי?כן! רוצים שינוי?כן! מאוחר מידי...אנחנו דור מזוין....

משעמם לי.]; שאלון נורא נורא קצר! :)

שם: תאריך לידה: איזור בארץ: מסנג'ר?D: : מה השעה? שומעים משהו ברקע? אוהבים שאלונים חופרים? ^^' טוב יאללה לשאלות המעניינות! אחים יש? כמה? מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים? למה? מה אתם? ומה דעתכם על תאומים? או שלישיות? הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם? למה? מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם? באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו? יש חודש אהוב? למה? איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע? למה?O: במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי? זוכרים כמה ימים יש בכל חודש? מה אתם הכי אוהבים לשחק? במחשב או במציאות?XD מה דעתכם על.. *קלפים? *מונופול? *רמיקוב? *המבוך? *הרמז? *תפוס ת'פיצה? *משחקי כדור? *הדגל? *מחבואים? *תופסת? ובכללי על משחקי קופסא? מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם? וכעת? ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון? מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם? עכשיו עדיין אוהבים אותם? והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר? חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד? איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים? בטוחים? למה? הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון? ומה בנוגע לספורט, אוהבים? באיזה ספורט אתם עוסקים? באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר? אתם אוהדים של קבוצה מסויימת? איזה סוג ספורט אתם שונאים? ואיזה הכי אוהבים? כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט? אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים? וטכנולוגיה? מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב? ובעבר, מהו היה? כמה זמן אתם על המחשב בערך? רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו? באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש? הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם? או אולי הטלוויזיה? או המיקרוגל? או המקרר? או הטוסטר? מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים? אוהבים חיות? איזה במיוחד? יש חיה שנואה? למה? יש טראומות מחיות? מגדלים? כמה? ממתי? גידלתם בעבר? אם כן, איזה? מה דעת ההורים על החיות שלכם? אתם מחשיבים אותם כבני משפחה? רוכבים אולי על חייה מסוימת? ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר? ואיזה אתם רוצים להיות? למה? אוהבים תנועות נוער? נוע"ל? הצופים? שומ"צ? האיחוד החקלאי? או אולי סיירות? באיזה אתם נמצאים? באיזה הייתם בעבר? הולכים לכל הפעולות? והטיולים? מקווה שלא היה חופר מידי. :)

ME. :)

שם:רותם תאריך לידה:25.2 מתקרב!אהאהא^^" איזור בארץ:צפון מסנג'ר?D: :חח אינלי כוח לכתוב><^ מה השעה?12:35 שומעים משהו ברקע?Shiny Toy Guns - Don't Cry Out אוהבים שאלונים חופרים? ^^'כן!!:) טוב יאללה לשאלות המעניינות!קדימה!D: אחים יש?כן כמה?3 מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים?גדולים. למה?ככה.<: מה אתם?באמצע. ומה דעתכם על תאומים?נחמד מאוד.;] או שלישיות?כנ"ל.^^" הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם?ממש לא. למה?כי היו חוגגים גם לו\לה ביחד איתיD: וזה ממש לא כיף. מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם?כן באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו?חודש 8 O: מזה השאלה הזאת!?!?! שום חודש.D: אה כן בעצם אנחנו באוקטובר;] יש חודש אהוב?פברואר.
;) למה?נחשו.O_O איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע?פברואר.:] למה?O: כי בא לי להיות כבר בת 16. במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי? לועזי,לצערי. זוכרים כמה ימים יש בכל חודש?לא. אבל בודקות לפי האצבעות..D: מה אתם הכי אוהבים לשחק?מונופול. במחשב או במציאות?XD במציאות;] מה דעתכם על.. *קלפים?COOL!!!! :] *מונופול?
אוהבת+ *רמיקוב?זה נורא כיף:] *המבוך?מזה?! *הרמז?מזה?! *תפוס ת'פיצה?חח מפגר אך מעביר את הזמן:D *משחקי כדור?לא ולא. *הדגל?מזה? *מחבואים?כיף<: *תופסת?כיף מאודמאוד!<: ובכללי על משחקי קופסא?מעביר זמן בטירוף!;] מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם?מונופול. ופיקולינוD: וכעת?מונופול,וטאקי.
ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון? לא יודעת מה יהיה בעתיד הכל יכול לקרות><" מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם?"ילדותכם"עד לפני שנה אהבתי את הגיימבויז:| חח..<: עכשיו עדיין אוהבים אותם?לא! והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר?תאמת ממש לא חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד?לא יודעת. אני מאמינה שכן;] איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים?אביב גפן בטוחים?ב-100000000000000000000000 אחוזים!:D למה?כי הוא גאון מוזיקה. הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון?כן ומה בנוגע לספורט, אוהבים?כן באיזה ספורט אתם עוסקים?ריקודD: באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר?ריקוד<: אתם אוהדים של קבוצה מסויימת?מכבי ת"א אף פעם לא תצעדי לבד
-כדורסל. איזה סוג ספורט אתם שונאים?כלום.. ואיזה הכי אוהבים?כדורסל זה ממש אחלה!;] כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט?פעמיים בשבוע. אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים?כן וטכנולוגיה?כן מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב?אימיילים,מסנג'ר,אייסיקיו,פורום. ובעבר, מהו היה?אותו הדבר. כמה זמן אתם על המחשב בערך?בסהכ כל יום זה בערך 5-6 שעות אבל לא רצוף. אבל זה גם תלוי, לא כל יום זה ככה;] רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו?לא. באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש?פלאפון. טלוויזיה. הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם?אכן!;] או אולי הטלוויזיה?גם או המיקרוגל?לא:| או המקרר?לא><" או הטוסטר?לאD: מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים?טלוויזיה,מחשב ופלא.
אוהבים חיות?כן. איזה במיוחד?כלב יש חיה שנואה?חתולים~;_; הם דוחים ומפחידים. למה?כי הם מגעולים כאלה><" יש טראומות מחיות?כן!באתי לפתוח את הפח זבל,פתאום קפצה לי חתולה!;; וגם עברתי כזה ברחוב, פתאום מאיזה עץ החתולה נפלה לריצפה,כמעט עליי!!!!!!!!! ;_; חתולה זונה. מגדלים?כן כמה?3-כלבה,תוכי,דגים. ממתי?הכלבה חודשיים בערך,תוכי גם,ודגים מלא זמןD: גידלתם בעבר?לא. אם כן, איזה?- מה דעת ההורים על החיות שלכם?אין להם דעה בנושא:D אתם מחשיבים אותם כבני משפחה?רק את הכלבה;] רוכבים אולי על חייה מסוימת?לא. ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר?עורב:D מאיפה לי. ואיזה אתם רוצים להיות?שוםכלום. למה?כי ככה. אוהבים תנועות נוער?כן. נוע"ל?יאק.><" הצופים?כן!!!!!!!11
אח כמה אני אוהבת אףחד לא יבין;] שומ"צ?לא><^ האיחוד החקלאי?וואטדהפאק?!D: או אולי סיירות? לא!
באיזה אתם נמצאים?צופים
. באיזה הייתם בעבר?שומכלום. הולכים לכל הפעולות?לרובם;] והטיולים?כן!

../images/Emo135.gifאני . [:

שם: מיכל . [: תאריך לידה: 12.9 איזור בארץ: מישור החוף . D; מסנג'ר?D: : אין . מה השעה? 13.19 שומעים משהו ברקע? לא . P = אוהבים שאלונים חופרים? לא כ"כ . D; טוב יאללה לשאלות המעניינות! יאללה . אחים יש? יאפ . כמה? 3 מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים? גדולים . למה?אפשר להשתלט על הקטנים .
מה אתם? הכי קטנה . D = ומה דעתכם על תאומים? אחלה . או שלישיות? נהדר . [; הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם? אממ לאחי יש שלוש ימים אלריי יומולדת ,, זה נחשב ? .
ולא הייתי רוצה . D: למה? כי אז המתנות יהיו יותר קטנות .
מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם? אמממ ,, לא . O; באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו? עשירי . יש חודש אהוב? אמממממ ,, 7 - 8 ?! [; למה? חופפפפש גדול . PPP = איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע? אמממ לא'דעת . [: למה? ככה . O; במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי? אני הולכת עכשיו לפני הלועזי , אבל ביסודי הייתי הולכת לפי העיברי . :) זוכרים כמה ימים יש בכל חודש? יש בכל 4 שנים עד תאריך 29 באיזה חודש אחד ,, D: ומממ יש בערך 30 - 32 ימים בכל חודש , לא ? . [; הרוב זה 31 . מה אתם הכי אוהבים לשחק? טאקי . D = במחשב או במציאות? במציאות עם אחי על כאפות וגם עם אחותי .
מה דעתכם על..: על .... ? *קלפים? אחלה . [: *מונופול? לא יודעת לשחק ,, *רמיקוב? מה זה ? .
*המבוך?מגניייייב . *הרמז? ממממ *תפוס ת'פיצה?
טעים . סתם . פעם נראלי שיחקתי בזה ... , זה ממכר . D = *משחקי כדור? אחלה . [: *הדגל? מה זה ? . O; *מחבואים? כיייייייף חיים . D; *תופסת? כנ"ל . ^^ ובכללי על משחקי קופסא? אמממממ ,, O = מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם? אממ תופסת ,, לא בעצם ערבי ערבי איזה צבע .
סתם . [; וכעת? - טאאאאאאקי - ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון? אני חושבת שכן . [: מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם? זה אומר שאני עכשיו מבוגרת ?
אממ הראל סקעת ועוד ועוד . [; עכשיו עדיין אוהבים אותם? בטטטטטטטטטח , אני עדיין ילדה . D: והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר? איזו להקה אני אוהבת עכשיו ? . [: חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד? בטטטטטח , רק מי הם ? .
איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים? הראל .
בטוחים? כן . [: למה? כי יש לו קול מדהייייים , הוא חמוד יש לו אופי מדהייייים ואני אוהבת ת'מוזיקה שהוא עושה . הוא בוחר אחלה שירים . [[[: הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון? לא . ומה בנוגע לספורט, אוהבים? ככה ,, באיזה ספורט אתם עוסקים? לא עוסקת . D: באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר? מה כאילו חוגים וזה .. ? , לא עסקתי . [: אבל ביסודי מאוד אהבתי ספורט ,, עכשיו לא כ"כ . [; אתם אוהדים של קבוצה מסויימת? בטטטטח ,, בית"ר ירושליים . [[: איזה סוג ספורט אתם שונאים? אמממ ריצה ארוכה . |: ואיזה הכי אוהבים? ריצות קצרות , חממות , והמשחק ההוא עם הכדוור ,, נווווו שכחתי איך קוראים לו . אה מחניייייים . [: כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט? 0 חחחחחחחח אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים? ברווווווור . וטכנולוגיה? המ , מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב? איסי , הפורום והשין . [; ובעבר, מהו היה? שהייתי קטנה אז משחקים . D: כמה זמן אתם על המחשב בערך? תלוי . רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו? כככככן , ! באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש? טלוויזיה ... , וכו' . D; הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם? בטח . [; או אולי הטלוויזיה? גם .. , או המיקרוגל? חחחחחחחחחחחחחח ברור . D = או המקרר? בטח , שם יש 70% מהאוכל בבית .
סתם . D: או הטוסטר? ברווווווור , הטוסטים שלי מעולים . :) מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים? מאיפה לי ? .
אוהבים חיות? יאפ . [: איזה במיוחד? כלבים . P = יש חיה שנואה? אמממ חרקים . כל הסוגים . [; למה? כי ככה . יש טראומות מחיות? כןןןן , אני מתה מפחד מצירות , דבורות ודבורים . |||: אני תמיד צועקת ובורחת וחברות שלי לא .
מגדלים? מה ? , חיות ? . D: כן . [: כמה? 1 ממתי? לפני 10 שנים ככה .. , גידלתם בעבר? כן , היו כל מיני דגים , אוגרים סלבים , פינקים , תוכים וכו' .. , אבל כבר אין . D: אם כן, איזה? אמרתי . ^_______^ מה דעת ההורים על החיות שלכם? הם רוצים להעיף כבר ת'כלבה .
אתם מחשיבים אותם כבני משפחה? בטח חחחחחחחחח רוכבים אולי על חייה מסוימת? לא . XD ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר? מאיפה לי ? . O; ואיזה אתם רוצים להיות? לא רוצה . [: למה? ככה . אוהבים תנועות נוער? אממ לא חח . נוע"ל? לא . הצופים? לא . D: שומ"צ? מה זה ? . XD האיחוד החקלאי? אע ? .
או אולי סיירות? D: באיזה אתם נמצאים? לא נמצאת . באיזה הייתם בעבר? לא הייתי . הולכים לכל הפעולות? לא . D = והטיולים? גם לא . [:

נוופריי

New member
עווווווווונה.

שם:נופר תאריך לידה:26.8 איזור בארץ:צצפפפונית . מסנג'ר?D: :לא מה השעה?2.15 שומעים משהו ברקע?אכן .שיר של שראל אין ליכוח ליבדוק ... אוהבים שאלונים חופרים? ^^'נחמד כזה טוב יאללה לשאלות המעניינות!שוטו אחים יש?יש כוסמו כמה?עוד 2 . מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים?הגדדולים למה?גיק מה אתם?הדובדבן שבקצפת:] ומה דעתכם על תאומים?אווווו מעניין או שלישיות?אחד פגום תמיד יש את זה הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם?ממש לא למה?ככה מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם?כןן 3 [ : באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו?10 יש חודש אהוב?8 7 .. חופש גדול +יומולדת :] למה?^^" איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע?שיתחיל שוב הקייץ למה?O:כי באלי במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי?מספרים זוכרים כמה ימים יש בכל חודש?30 31 או 29 . מה אתם הכי אוהבים לשחק?ליאו פלדה במחשב או במציאות?XDבמחשב מה דעתכם על.. *קלפים?לא *מונופול?נחמד בכיפור מעביר יופי את ה זמן *רמיקוב?חחחח כנ'ל *המבוך?לכו *הרמז?לכו *תפוס ת'פיצה?משחק דביליי נעלמו לי כל הפיצות נישאר רק המחבט *משחקי כדור?כדורגל *הדגל?שו *מחבואים?אוהבת *תופסת?צבעייים ובכללי על משחקי קופסא?ל א מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם?חחחחחח להרביץ לילדים וכעת?כלום ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון?בטוח מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם?שמעתי כל מינילא זוכרת עכשיו עדיין אוהבים אותם?שקט והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר?כן חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד?ככככככככן איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים?אייל גולן יניב נסימי בטוחים?כה למה?ככה הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון?כן , מזרחית ודיכאון פעם היה רק מזרחית ומה בנוגע לספורט, אוהבים?לא באיזה ספורט אתם עוסקים?יש לי פתור מספורט :DDDDD באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר?חחח שחייה לילית חחח סתם אתם אוהדים של קבוצה מסויימת?כןןןןןןןןןןןןןןן מכבבבבבבבבבבבבבבי חיפה (:) איזה סוג ספורט אתם שונאים?טניס , בחיים אני לא יבין זה ארוך ואיזה הכי אוהבים?כדורגל [ : כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט?לא עושה אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים?ברור וטכנולוגיה?אלא מה מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב?מסנג'ר ובעבר, מהו היה?איסיקיו כמה זמן אתם על המחשב בערך?5שעות רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו?כן באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש?מחשב ופלאפון הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם?אכן כן ידייידי לכל התחומים או אולי הטלוויזיה?גם או המיקרוגל?גגגגגגגגם או המקרר?גםםםםם או הטוסטר?חחחחחח שלי אישית:] מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים?מחשב אוהבים חיות?ל-א איזה במיוחד?ל-א יש חיה שנואה?כןןןןןןןןןןןחתולות למה?אייייייייכ יש טראומות מחיות?כןןן מגדלים?אני?? המשפחה , שונאת כמה?1 . ממתי?כל הזמן היה לנו, היא כבר פה מאז כיתה ד' .. גידלתם בעבר?כן כלב אם כן, איזה?כלבבבבבב מה דעת ההורים על החיות שלכם?אמא שונאת . אבא מת עליה , אוהב אותה יותר ממני D= אתם מחשיבים אותם כבני משפחה?ממש לא רוכבים אולי על חייה מסוימת?על אחותי:] ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר?חחחחחחחחחחח סוסת יער לא יודעת ואיזה אתם רוצים להיות?לא רוצה למה?ככה אוהבים תנועות נוער?חח לא נוע"ל?מה.? הצופים?חחח D= שומ"צ?DDDDDDDD= האיחוד החקלאי?DDDDD= או אולי סיירות?לא [: באיזה אתם נמצאים?מה עם השומר הצעיר ??? באיזה הייתם בעבר?שומר הצעיר רק כי אמרווו שיהיה נחמד בסוף ישבנו שם והיה רקוב הולכים לכל הפעולות?לא והטיולים?לא ביי

באלי ../images/Emo9.gif

שם: הדר תאריך לידה: 5.12.1994 איזור בארץ: אזור קטן וחמוד
מסנג'ר?D: : יש אבל לא תקבלו
מה השעה? 14:56 שומעים משהו ברקע?
אוהבים שאלונים חופרים? ^^' חח נחמד
טוב יאללה לשאלות המעניינות! ייאללללה
אחים יש? אהא
כמה? עוד 2 מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים? אמצע שליטה למה?כי אני כזאת מה אתם? אמצע . ומה דעתכם על תאומים? נחמד או שלישיות? לא נחמד הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם? לא תודה למה?ככה מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם? לא זכור באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו? 10 יש חודש אהוב? 12 למה? כי זה החודש שנולדתי בו
איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע? 12 למה?O: כי זה היומולדת שלי
במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי? עברי
זוכרים כמה ימים יש בכל חודש?
מה אתם הכי אוהבים לשחק? אמ במחשב או במציאות?XD מחשב מה דעתכם על.. *קלפים? אפשר להחתך מזה *מונופול? נחמד *רמיקוב? לא מכירה *המבוך? לא מכירה *הרמז? משחק חשיבה מעניין
*תפוס ת'פיצה? יש לכם פיצה ולא הבאתם לי |?
*משחקי כדור? כייייייייייייייייייף
*הדגל? אמ , נחמד *מחבואים?
*תופסת? אני אפעם לא ניצחתי בזה
ובכללי על משחקי קופסא? מעביר תזמן
מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם? חיי שרה נראלי
וכעת? אין ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון? לא נראלי מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם? שרית חדד + אייל גולן עכשיו עדיין אוהבים אותם? ככה ככה והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר? הם לא היו בעבר חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד? לא איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים? אומנים שישארו עד סוף הימים
בטוחים? אהא למה? ככה הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון? קצת ומה בנוגע לספורט, אוהבים?כן באיזה ספורט אתם עוסקים?לא עוסקת באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר? לא עסקתי אתם אוהדים של קבוצה מסויימת? ללא איזה סוג ספורט אתם שונאים? אין ספציפי ואיזה הכי אוהבים? אתלטיקה כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט? לא עושה אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים? יאפ וטכנולוגיה? לא ממש מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב? אינטרנט ובעבר, מהו היה? אינטרנט כמה זמן אתם על המחשב בערך? הרבה רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו? כן
באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש? מערכת סטריאו הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם? לא או אולי הטלוויזיה? לא או המיקרוגל? כן או המקרר? בהחחלללט! |חיבוק או הטוסטר?ככה ככה מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים? אמ אוהבים חיות? כן איזה במיוחד? אוגרים יש חיה שנואה?
למה? הוא מזיל ריר יש טראומות מחיות? בערך מגדלים? לא כמה? עבור ממתי? נקסט גידלתם בעבר? כן
אם כן, איזה? כלבה , אוגרים מה דעת ההורים על החיות שלכם? הם הביאו לי אותם
אתם מחשיבים אותם כבני משפחה? החשבתי רוכבים אולי על חייה מסוימת? הלוואי
ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר? לא מאמינה ואיזה אתם רוצים להיות?לא רוצה למה? כיי .. לא באלי אוהבים תנועות נוער? ללאא נוע"ל?
הצופים?
שומ"צ? הבא האיחוד החקלאי? עבור או אולי סיירות? נקסט באיזה אתם נמצאים? חחח ללא באיזה הייתם בעבר? לא הייתי הולכים לכל הפעולות?
והטיולים?
זהו ?

../images/Emo210.gif בטח קצר , 2 שאלות D: ,

שם: אוראליק תאריך לידה: איזור בארץ: מרכז :) מסנג'ר?D: : לא . מה השעה? : 17:11 שומעים משהו ברקע? כן . אוהבים שאלונים חופרים? ^^ לא ממש D: טוב יאללה לשאלות המעניינות! חחח אוקע . אחים יש? אחיות :) כמה? 5 כולל . מה עדיף, להיות הגדולים או הקטנים? גדוליםם (:) למה? כי הם לא עושים כלום , או שגם הקטנים D: מה אתם? השניה :] ומה דעתכם על תאומים? הכי חמוווד :) . או שלישיות? חחחחח ההכככיי . הייתם רוצים אח שנולד בתאריך שלכם? לאאאא ! למה? כי אח"כ היינו צריכים לחגוג באותו יום וזה יום מיוחד של אחדמאיתנו , אני סובלת D: מכירים מישהו שנולד בתאריך שלכם? ככן D: באיזה חודש אתם נמצאים עכשיו? אוקטובר :) יש חודש אהוב? אה הא למה? כי זה החודש שבו נולדתי
איזה חודש אתם הכי רוצים שיגיע? לא . למה?O: עעמממה D: במה אתם יותר מתמצאים, לועזי או עברי? גם וגם , זוכרים כמה ימים יש בכל חודש? לא ממש D: מה אתם הכי אוהבים לשחק? במחשב או במציאות?XD חחחח
מה דעתכם על.. *קלפים? קלים D: *מונופול? משחק חופר
*רמיקוב? לא מכירה:] *המבוך? מסובך . *הרמז? לאאא DD = ^^ *תפוס ת'פיצה? חחחחחחחחח לאכווול D: *משחקי כדור? כייףףף הכי בים D: *הדגל? כלום . *מחבואים? חחחחחח משחק מצחחייייק DDD = *תופסת? משחקק הכיי חוופר בעווולםם !! ובכללי על משחקי קופסא? כלום . D: מה היה המשחק האהוב עליכם בילדותכם? מחבווואייים D: וכעת? שום משחק D: , אם כבר תופסת מחבואים :D ומה בנוגע למוזיקה, תמיד תאהבו את אותו הסגנון? לא נראה לי . מהן היו הלהקות/אמנים שאהבתם בילדותכם? בילדותי ?! , אני כרגע ילדה D ; . ואם כבר אז גיים בויז , רן דנקר D: זאק אפרון , ונסה הדג'נס , אשלי טייסדייל . וכו' עכשיו עדיין אוהבים אותם? את רן רק בגלל שהוא חתיך XD ואת הכוכבים מהיי סקול מיוזיקל . והלהקות שאתם אוהבים עכשיו, חשבתם שתאהבו בעבר? הא ?! O ; חושבים שתאהבו אותם גם בעתיד? אולי . איזה אמנים תאהבו עד סוף הימים? לא יודעת , אולי ישתנה לי הסגנון מוזיקה שלי מי יודע . :] בטוחים? 100 % למה? ככה :) הסגנון שלך במוזיקה השתנה בזמן האחרון? אאמממ יחסית כן :] ומה בנוגע לספורט, אוהבים? ככככןן באיזה ספורט אתם עוסקים? כפיפות בטן , בספורט שקשור לירכיים / שוקיים :] באיזה סוגי ספורט עסקתם בעבר? כלום . אתם אוהדים של קבוצה מסויימת? לללא . איזה סוג ספורט אתם שונאים? אלה שעושים שרירים D: , יענו שכיבות שמיכה DD ; ואיזה הכי אוהבים? כפיפות בטן , ספורט שקשור לירכיים / שוקיים . כמה פעמים בשבוע אתם עושים ספורט? בד"כ כל יום D: אה ו.. המחשב. אוהבים מחשבים? כככן עד מאוד :] וטכנולוגיה? לא משנה לי ממנה :) מהו השימוש העיקרי שלכם במחשב? אייסי . ובעבר, מהו היה? אייסי :] כמה זמן אתם על המחשב בערך? לא סופרת שעות . רוצים להפחית את זמן שהותכם עליו? לא . באיזה עוד סוגי טכנולוגיה אתם מרבים להשתמש? מאיפה לי D: הפלאפון הוא ידידו הטוב של האדם? אכן כך :) או אולי הטלוויזיה? גם :] או המיקרוגל? לא D: או המקרר? חחחחחחח או הטוסטר? טוווסטר
D= מהי ההמצאה הטכנולוגית שאתם הכי הכי אוהבים? מחשב & טלויזיה :] אוהבים חיות? קצת . איזה במיוחד? כלבב ודג :] יש חיה שנואה? ככן למה? ככיי יש חיות שהן מגעייילות . יש טראומות מחיות? לא D: מגדלים? הייתי כמה? לא זוכרת ממתי? מזמן גידלתם בעבר? כן אם כן, איזה? דגים מה דעת ההורים על החיות שלכם? שונאים חוץ מדג D: אתם מחשיבים אותם כבני משפחה? ברור . D: רוכבים אולי על חייה מסוימת? הייתי . ואם הייתם מאמינים בגלגול נשמות.. איזה חיה אתם הייתם בעבר? לא מאמינה :)) ואיזה אתם רוצים להיות? לא רוצה :D למה? ככה :) . אוהבים תנועות נוער? צופים כיף . נוע"ל? שו ? O: הצופים? אחותי הייתה S = בא לי גם :] שומ"צ? מה זה ? :D האיחוד החקלאי? לא מכירה D: או אולי סיירות? כנל ^^ באיזה אתם נמצאים? לא הייתי באפחד D: באיזה הייתם בעבר? לא היייתיייייי הולכים לכל הפעולות? דדדיי ללחפוור :S והטיולים? אוווח S: לא עונה . שאלון חופר D=

נוופריי

New member
שאלון , נחמד כזה:)

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? גר עם ההורים/לבד/עם שותף? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? ניסית להתאבד פעם? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: להקה אהובה: איזה כיתה את: הבנאדם הכי יפה שראית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? איפה היית רוצה לגור בארץ? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שהיית רוצה לכתוב אותו: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

נוופריי

New member
עונה-*קרדיט לפורום שאלונים וסקרים*שכחתי:]

מהו שמך המלא?נופר,,,, תאריך לידה:26.8 מקום מגורים:צפונית כמה אחים/אחיות?אח ואחות גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:58.:S. גובה:מטר 70. מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?התחלתי ,,והזנחתי. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אייל גולן יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כן , באף , בעזרת ה' יהיה בטבור בסוף החורף[ : התנסת בעבר בסמים? איזה?לא, באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אף פעם לא הייתי ניסית להתאבד פעם?כן. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כל הזמן D= העדפה מינית:גבר:] כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף פעם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?הייתי ? עדיין , ביולוגיה , מכטרוניקה , מדעי הטכנולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אבא של שירן [; ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?חח , D= אבא של שירן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקה. מה מתנגן עכשיו?ב.מ.וו שחורה חושי ומאושר-אתניקס עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4 .. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מאדיה פליר , מסנג'ר , איסיקיו , בורינג [ : ישנת טוב אתמול?כןן תישן טוב הלילה?נקווה . מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קנאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להביא הרבה ילדים .:] איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת''א. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול . אכלת?לפני שעה וחצי. התנשקת?אממ ,,,, בלחי אתמול ,חחח בפה לפני חודשים התאהבת?עכשיו נשבר לך הלב?עכשיו צחקת?לפני שעתים בכית?בלילה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?פלייץ.?אני אוהבת אותך :] מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היום ,,.. חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?אתמול . שתית משקה אלכוהולי?לא שותה ,... אסור לי .^בעיות רפואיות^עוד חודשים יהיה מותר בעזרת ה' השתכרת?לפני שנה.. שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי D= היית במועדון?בסוכות לבשת חצאית?לא לובשת חצאיות קנית בגד?שנהשעברה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?תמיד הקדישו לך שיר?לפני יומיים שיפרו לך את המצברוח?עכשיו :)אבי אבי :] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחי. חשבת עליו?עליו:] התקשרת אליו?אתמול בלילה לדילב . התקשר אלייך?דילב . פגע בך?הוא , היא . שימח אותך?אבי , דילב, חן פפליץ [ : היום: באיזו שעה התעוררת?13.47 מה/מי העיר אותך.?בטח הטלפון . מה היה הדבר הראשון שאמרת?בורא עולם אני אוהבת אותך:) מה היה הדבר הראשון ששמעת?שיר , לא זוכרת איזה מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?ביסלי:] איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הוא , מה איתו D: מיקום כרגע:חדר. להקה אהובה:אין איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:איזה אחת בשואומי ~כאפה~ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:"את ממש מתנהגת כמו זונה תפסיקי" [ : האמת כואבת . את חושבת שאת יפה?נממ , את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?הכי לא את חושבת שאת קרצייה?חחח לפעמים D: את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?אממ +- . בזבזנית או חסכנית?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?ת''א/טירה[ : יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אממ איזה צלצול יש לך?"את מחרר שלי את כל העולם שליי" הקול הכי יפה ששמעת?אאאאאאאאאאאלעד [: באמת אבל . איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלי ושל אחותי ושומר מסך?אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אממ , מצטער שהתאהבת בנערה הזאת אמרו עליה שהיא רעה ואין לה רגשות..... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):^^ ' מזכיר לך את הילדות:המון .. גורם לך לבכות:חחח רוב השירים =[ גורם לך לצחוק:חחחחחחחחחחחחח D= שירים של רוני D: גורם לך לרצות לרקוד:שירים של איל , מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:רעל באהבה . שהיית רוצה לכתוב אותו:מה?.:S שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מזרחית . שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:שש לא רוצה שמסכם את שנות הנעורים שלך:מזרחית ודיכאון .. כל השירים ,התחלתי לישמוע יניב נסימי :]] מלך ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:דיכאון . שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אני זוכר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:הרבהה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:הרבה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:- האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כה אם כן, כמה זמן?חודשים ניסיתם להתחיל איתו?חחח לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כה התנשקתם איתו?כה האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אה=הא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אהבה חד צדדית מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?כבוד , טיפשי?! ממש לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הכל לטובה[ : האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם?אממ , זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם?פיי האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן , לא . יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כןן ...

למעלה