משחקים ושאלונים

lililulu

New member
עונה [:

מהו שמך המלא? עמית תאריך לידה: 9.9.92 מקום מגורים: יקנעם כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום משקל: לא יודעת גובה: כנ"ל מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פיטר רוט יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם ב...לא קבוע ולא רוצה להתחיל קבוע העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני עוד חושבת על זה... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע ופסיכולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנ"ל...אין לי תוכניות לעתיד
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו? היום יומולדת - ברי ואינפקטד עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלאייר והתיקייה של המוזיקה ישנת טוב אתמול? לא...הלכתי לישון באיזה 5 וקמתי ב10 והייתי עייפה נורא נורא נורא תישן טוב הלילה? כן, אני חושבת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד אני רוצה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות ופוזה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארגנטינה/ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חזרתי לפני שעה...ויצאתי באיזה 6 אכלת? באיזה 8 התנשקת? מזמן........במסיבה של סיום ט' התאהבת? זה לא התאהבות שחבל על הזמן...אבל לפני איזה חודש הבנתי שיש לי מישהו חדש בראש... נשבר לך הלב? בכיתה ז' נראה לי... צחקת? היום בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יום שישי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יום שישי חיבקת מישהו/י? היום עישנת? שלשום שתית משקה אלכוהולי? יום ראשון שבוע שעבר השתכרת? אף פעם...אני יודעת לעצור את עצמי דקה לפני שכבת עם מישהו/י? --- היית במועדון? מזמן בסוכות לבשת חצאית? פ'ח קנית בגד? לפני איזה חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שאלה טובה הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום ראשון מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? אחות שלי התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? אחות שלי פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? ידיד שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי מה/מי העיר אותך? השכן מלמטה צעק בטלפון והעיר אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לכלבה שלי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אבל למה אתה צועק?! אני מבין אותך תן לי את המספר שלו" וכל מיני כאלה מהשכן מה היה השיר הראשון ששמעת? סרט הודי ב24 מה אכלת? כריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת מיקום כרגע: בית להקה אהובה: לא יודעת יש הרבה איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: אורן כדורי/בראד פיט הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא יודעת את חושבת שאת קנאית? כל אחד קנאי לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא יודעת את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? של התקווה 6 הקול הכי יפה ששמעת? מה זאת השאלה הזאת?! לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מה שיש תמיד בווינדווס ושומר מסך? גם של ה-XP מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: הוא לא היה ממש בן זוג אבל יומולדת של ברי ואינפקטד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שיר לא מוכר...שכתבו במיוחד בשביל הבנאדם המסויים הזה מזכיר לך את הילדות: הופה הייD: גורם לך לבכות: וואי...אממ...נראה לי דון חואן...סתם כי יש לי מלא זכרונות מה תקופה ששמעתי ת'שיר הזה... גורם לך לצחוק: כל הילדים קופצים רוקדים גורם לך לרצות לרקוד: The Way She Moves מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא חשוב... שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר בעיפרון שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: בכניסה לחופה את "אח של סלים" שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: פה קבור הכלבD; איזה בדיחה ישנה שמסכם את שנות הנעורים שלך: הם עוד לא הסתיימו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירים של הביטלס וסרט הודי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אל תכעסי זה לא אסון...אדיר חחח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים של התקווה 6 שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מכה אפורה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודעת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? איזה 3 חודשים ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? משהו כזה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שתקו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני עוד מנסה להסביר לעצמי... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה לי ממש לא מזמן...חשבתי "יאללה עבר נגמר חבל אבל המשכנו הלאה" האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? --- והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? אני שונאת את המילה אקס האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן, נורא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא

ME;]

מהו שמך המלא?רותם אסייג תאריך לידה:25.2 מקום מגורים:צפון כמה אחים/אחיות?3 גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים צבע עיניים?חום צבע שיער?חום-שחור משקל: גובה: מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?הליקס,סיידליפ,וכמה לובים רגילים. היה בעבר סמיילי. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא מדברים על זה באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת ניסית להתאבד פעם?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? הייתי מעשנת,לא קבוע אבל בכ"ז. וזה שיט, זה ככ הורס את הגוף. לא נוגעת בזה יותר. חוצמזה 95% ממי שמעשן זה פוזה..כי זה "מגניב" אז יאללה בואו נעשן נהיה מקובלים. העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף-אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?מסובך אבל כן- בערך. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין-מחול,ביולוגיה,תקשורת. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?אז נתפשר.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זבלנית. מה מתנגן עכשיו?אתה פה חסר לי-אביב גפן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?הדוא"ל בוואלה, והפורום.. אה והווינאמפ. ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?לא יודעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:מזה חשוב. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בבוקר אכלת?לפני כמה דקות התנשקת?חודשיים+ התאהבת?עכשיו.. נשבר לך הלב?\: צחקת?מקודם בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לפני שניה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לפני שנייה^^ חיבקת מישהו/י?בבוקר עישנת?לפני חודש משהו כזה. לא נוגעת בזה יותר, בחיים. שתית משקה אלכוהולי?אתמול ב-5 בבוקר ם: השתכרת?לפני יומיים או שלושה אצל חברה.. שכבת עם מישהו/י?אףפעם היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?לא לובשת קנית בגד?אתמול או לפני יומיים אינלי כוח להיזכר.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?נו לפני שנייה לנעמה הקדישו לך שיר?לא יודעת שיפרו לך את המצברוח?נעמה
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא חשבת עליו?לידור התקשרת אליו?נעמה התקשר אלייך?אבירם פגע בך?מאי שימח אותך?מור ולילך היום: באיזו שעה התעוררת?7 ומשהו מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?מה השעה?.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הכלבה שלי מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת משהו באמפי מה אכלת?כריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אם נספיק להגיע חח מיקום כרגע:חדר להקה אהובה:היהודים איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:יש כמה.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:"מאיפה קנית את זה? .. הא. זה מזעזע. אבל ממש:| "חח מה לעשות אני כנה.. את חושבת שאת יפה?לא יודעת את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?בדרך כלל כן .. בזבזנית או חסכנית?בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?נעמה,דורין,אמא,אבירם. איזה צלצול יש לך?של הקספרים!;] הקול הכי יפה ששמעת?וואו של המלצר בחתונה חח איזה קול.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?סתם של הווינדוס אין לי כוח לזה ושומר מסך?כלום מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:תגידי מה נהיה:D מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):לא יודעת מזכיר לך את הילדות:"על המדרגות יושבת רינה..ומקלפת קלמנטינה..טוקטוקטוק בדלת טפו על הגברת,תוציא את המחברת אני סופרת....."
יש לזה המשך אני לא זוכרת גורם לך לבכות:השירים של אביב גורם לך לצחוק:סרט הודי השיר הדפוק הזה><"הוא דפוק מאודמאוד אבל מצחיק>; גורם לך לרצות לרקוד:אינלי כוח לכתוב הוא באנגלית מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:מכה אפורה שהיית רוצה לכתוב אותו:אין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך:לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו:אהוד בנאי-מהרי נא שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:השירים של שייגעצ;] שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא יודעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:נו זה של go go dolls משהו כזה, מאיזה סרט יפה כזה .. ומישהו לרוץ איתו..מתוך הסרט מישהו לרוץ איתו:D האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?[?!] בטח.. והוא, אוהב אתכם?אני מקווה כמה זמן אתם יחד?אין תאריך מוגדר איך הכרתם?אני מכירה אותו בערך 6 שנים+ מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מה גרם לכם לבחור דווקא בו?ככה אתם רבים?לא האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא הספקנו אפילו.. אתם פוחדים לאבד אותו?מאוד אקסים: כמה אקסים יש לכם?לא יודעת 5-6 לא יותר האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא ניסיתי.. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן!

MaStuLa76

New member
שאלון זנותי .

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? מתי הפעם האחרונה שבכיתם? בגלל מה זה היה? אתם מאמינים שבכי משחרר? בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב? מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? אתם בוכים בסרטים? איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? סובלים מחרדת בחינות? חרדה חברתית? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? פוחדים מהחושך? פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? אתם פוחדים להיות לבד בבית? אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? לקחתם פעם כדורי הרגעה? מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? אתם נוטים להתעצבן מהר? עם מי התפייסתם לאחרונה? ועם מי רבתם? מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? רקדתם פעם משמחה? בכיתם פעם מרב אושר? מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אתם צוחקים הרבה? אתם אנשים מצחיקים? מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? מי האחרון ששימחתם ואיך? סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? ילדים זה שמחה? שימחה או שמחה? החורף משמח אתכם? עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?

MaStuLa76

New member
עונה זזזזזזזז

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?בא מכאב - דניאל סלומון מתי הפעם האחרונה שבכיתם?לפני שעה בגלל מה זה היה?אחותי המעצבנת \: אתם מאמינים שבכי משחרר?כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?שירים איזה צבע הכי מביע עצב?אפור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?לא משנה שומעים שירים מלנכוליים?כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כן אתם בוכים בסרטים?תלוי איזה,בדר"כ לא איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?לא זוכרת אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מפחיד עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?6 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?התאבדות - אביב גפן סובלים מחרדת בחינות?לא חרדה חברתית?לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן פוחדים מהחושך?לא כ"כ פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?כןןןןן מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?ניראה לי שעברתי דרך הפארק שהיה שם רצח,וגם שחזרתי לבד לבית מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?צועקתD; נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?מדליקה את האור אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא פוחדת , אבל זו תחושה של בדידות אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?בדר"כ לא איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?השדים של איימלי יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)?כלבים נובחיםD; יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים?^^ לקחתם פעם כדורי הרגעה?לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?מסתובבת איזה שעה סביב עצמי עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?0 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?"לא נורא,הכל לטובה,לא נורא לא נורא" זה כן נורא כוס אמקD; על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?לא יודעת יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?כן כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?בדר"כ מוציאה איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?קורעת דפים חח כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?היוםD= הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?את נירית!!!!!!! כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מכעיס אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן אתם נוטים להתעצבן מהר?כן עם מי התפייסתם לאחרונה?אמ..לא יודעת לא זוכרת ועם מי רבתם?איזה 3 אנשים חח מי שרב בעיה שלו , כמו שחברה שלי חן אומרת "לא משנה מה קורה שירה אנשים שמכירים אותך קשה להם בלעדייך" מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?הווו לפני כמה שנים טובות עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?9 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?יום טוב,הכוס הכחולה - עברי לידר רקדתם פעם משמחה?כן בכיתם פעם מרב אושר?לא מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?הוא אתם צוחקים הרבה?כן אתם אנשים מצחיקים?כן מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?מגניבD; מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?לא סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כןD; סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?שעברי לידר יופיע לי במיטהD; מי האחרון ששימח אתכם ואיך?עינב,הצחיקה אותי מי האחרון ששימחתם ואיך?לא יודעת מתי אני משמחתD; סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?בנאלי ילדים זה שמחה?כן שימחה או שמחה?שמחהD; החורף משמח אתכם?ככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןן|חורף||חורף|
עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?4 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?עצב..

../images/Emo135.gifעונה . [:

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? אני זוכר של איציק שימלי . מתי הפעם האחרונה שבכיתם? וואללה מלא זמן לא ררבתי מכות עם אחותי .
אבל שאני רואה טלוויזיה נגיד פתאום אני מרגישה מש'ו מדגדג ואני רואה שייצא לי דימעה . D: בגלל מה זה היה? הטלוויזיה . XD אתם מאמינים שבכי משחרר? יאפ . :) בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? אממממ ,, זה לא אמור לעזור ,, כן ? . זה בשביל הכיף כזה . D = איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? נראלי שאני שותקת . איזה צבע הכי מביע עצב? שחור [ ? ] . מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? אמממ מה שקרה לשכן שלי בתחילת החופש ,, :'( שומעים שירים מלנכוליים? מה זה ? .
שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? לא עד כדי כך .. , תלוי . אתם בוכים בסרטים? אני עוצרת את עצמי .
איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אממ לבנתיים לא זוכרת . אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? לא'דעת . O; מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? מעציב . עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 1 .
פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? אין דבר כזה . D; סובלים מחרדת בחינות? לא . O = חרדה חברתית? לא . קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? לא . O; פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? אממ יש מצב . פוחדים מהחושך? לא . פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? לא . מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? המ , אה שאני קולטת צירה \ דבורה אני מתה מפחד גם אם היא קילומטר ממני . D = מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? צועקים עד השמיים ובחזרה . D = נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? חוזרים לישון ,, מי יגיע לקומה שביעית ? . XD אתם פוחדים להיות לבד בבית? ממש לא , ! זה הכי כיייייף . (:) אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? ממ לא ממש לבד , נגיד כשאוחר וצריך להוריד את הכלבה שלי אז אני ואחותי מורידות אבל יש פה ושם מכונניות . איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? לפני שילשום ראיתי איזה סרט עם תנין ענקי שבולע אנשים , ובכל סרט פעולה אני במתח ,, אם הוא ימות או לא למרות שאני כמעט בטוחה שלא . D = יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? אלוהים . יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? מממממ צירות ודבורים נחשב ? . D: לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא . אני בקושי יודעת לבלוע כדור חחח מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? מממ מנסים להירגע . D; עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 1 . [:
כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע? המילצול הוא בשבילי [ ? ] .
על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?לא נזכרת במש'ו עכשיו , אבל בטוח יש . [: יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? חחחחחחחחחחחחחח לא . כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?לפעמים כן לפעמים לא . איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? אין דבר כזה . כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? לא . D: הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? אותך . [; כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס . כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס . |: אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? לא כדי להירגע , כדי להשתגע . [: התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? ממ לא . D = אתם נוטים להתעצבן מהר? לא כ"כ מהר , כאילו תלוי . [; עם מי התפייסתם לאחרונה? אמממ ,, ועם מי רבתם? המ , מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? חחחחחח שעבדתי על חברה שלי שיצאנו אני וחברות שלי וניסנו לתפוס אותה בטלפון ולא הצלחנו אז יצאנו לבד והיא כולה התעצבנה ואז בסוף רבנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 1 .
שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? ואו יש המוווון . רקדתם פעם משמחה? אני לא טובה בלירקוד . D = בכיתם פעם מרב אושר? אממ נראלי שכן . P = מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? הראל . אתם צוחקים הרבה? כן , מלא . גם משטויות ומהשטויות של מאור .
סתם זה לא שטויות ,, יש לו יציאות .
אתם אנשים מצחיקים? לא כ"כ . D = מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? לפעמים רומשים חחח כי אין מה להגיד אבל לפעמים באמת צוחקים גם מול המחשב . D = שאני באמת צוחקת זה יהיה חחח ארוך . (:) מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? תלוי איזה צחוק יש למישהו הזה . [; סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן .
סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? אה הא . בטח . D; מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? מממממ מסתכלים בתמונה של הראל \ מאור .. , [; מי האחרון ששימח אתכם ואיך? אממממ ,, מי האחרון ששימחתם ואיך? נאאאאאמ ,, סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח חחחח D; ילדים זה שמחה? לא . סתם . XD שימחה או שמחה? שמחה !!! מעצבן אותי עם ה - י' . |: החורף משמח אתכם? בערך . :) עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 7 . איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה . תודה לאל . [[:

ותני לי את הכוח....לאהוב אותך

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?מרד הדמעות,קרן אור,לבכות לך.. רוב השירים של אביב הם די מלנכוליים. ועצובים. אז,השירים של אביב. מתי הפעם האחרונה שבכיתם?אתמול בגלל מה זה היה?מזה משנה><" אתם מאמינים שבכי משחרר?כן בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים?בוכה[?]ו..מן אדישות כזאת:| איזה צבע הכי מביע עצב?שחור ואפור. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר?מה שעשו לילדה אחת:\ שומעים שירים מלנכוליים?כן שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כן אתם בוכים בסרטים?לא איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם?וואי לא זוכרת את השם אבל הוא היה לא מזמן ביס. אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?לא מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מעציב. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?באמצע. פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם?מזרחית.שירים מפחידים. סובלים מחרדת בחינות?לא חרדה חברתית?לא קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית?לא פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם?כן פוחדים מהחושך?כן פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור?כן מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם?שבני סלע היה חופשי. מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם?צועקת חח.. נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים?צורחת אתם פוחדים להיות לבד בבית?לא אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים?כן איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות?המסור,הצלצול,בית השעווה,הסרט הזה על צ'אקי, הצעקה..כל אלה. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? אין יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? מלטאות:| לקחתם פעם כדורי הרגעה?כן מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ?נושמת ונושפת.. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10?0 כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?"לשחרר את יגאל עמיר.." על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?אנשים שחושבים שיגאל עמיר צריך לקבל חנינה:\ יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?לא ככ כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?בבטן.. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?לא יודעת כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?לא הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?גם וגם כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב.. אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?לא,ההפך אני צריכה במצב הזה רק שקטים התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן אתם נוטים להתעצבן מהר?כן עם מי התפייסתם לאחרונה?נוי.. ועם מי רבתם?מישהי מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם?היה..אין לי כוח לכתוב עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10?5 שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?תאמת אני לא יודעת אבל עושה אותי אופטימית זה שיר תקווה.. רקדתם פעם משמחה?כן בכיתם פעם מרב אושר?כן מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?הוא,המשפחה ,נעמה..חברות. אתם צוחקים הרבה?כן אתם אנשים מצחיקים?לא מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?אחלה מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?תלוי סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כן סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?לשחק עם ג'סיקה;] מי האחרון ששימח אתכם ואיך?נועם ולא חשוב מי האחרון ששימחתם ואיך?נעמה ולא חשוב סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי?משמח ילדים זה שמחה?כן שימחה או שמחה?שמחה החורף משמח אתכם?מאוד עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 4 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? זה תלוי. לפעמים יש תקופות רק של עצב, ולפעמים רק של שמחה ואושר.

../images/Emo105.gifחובה לענות :]

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם? my immortal מתי הפעם האחרונה שבכיתם? אתמול.. בגלל מה זה היה? אהבה אתם מאמינים שבכי משחרר? ברור. בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד? כן. איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? התנהגות.. איזה צבע הכי מביע עצב? שחור אפור. מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? לא זוכרת. שומעים שירים מלנכוליים? מה זה ? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש? ברור. אתם בוכים בסרטים? כן חחח
איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? וואי מלא מלא כמעט כל סרט מעציב אותי חח אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים? כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד? גם וגם באותו מידה. עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10? 8 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? מלחיץ? :\ סובלים מחרדת בחינות? לא ממש חרדה חברתית? לא יודעת קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? ניראה לי שכן פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? כן פוחדים מהחושך? כן חח
פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? כן, ברור מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? לא זוכרת נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? מביאה את אחותי לישון איתי [דבר שהיא מאוד מאוד רוצה D: ] אתם פוחדים להיות לבד בבית? לא S: אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? אם חייב אז כן איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? הטינה , הצעקה , המסור , בית השעווה, הצלצול, שיחה שלא נענתה , מים אפלים. יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? מוות. לקחתם פעם כדורי הרגעה? לא מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? לוקחת אויר וחושבת רק על דברים טובים , חיוביים. עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? 3. כעס על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע? דעה שבאה מקנאה. יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם? אמא שלי D: כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים? תלוי. איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים? יושבת וחושבת איך לפתור את זה כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו? לא ניראה לי חח הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו? ברור כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מעציב. כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב? מכעיס. אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע? ממש לא. מוסיקה שקטה ! התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר? כן חח אתם נוטים להתעצבן מהר? לא עם מי התפייסתם לאחרונה? חברה שלי. ועם מי רבתם? אף אחד. מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? היו כמה. עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? 3. שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם? שירים שמחים כמו "כמה את יפה כל כך יפה ..." :] רקדתם פעם משמחה? ברווור חחחח בכיתם פעם מרב אושר? כן. אני מאחלת את זה לכל מי שאני אוהבת. מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר? אהבה 3> אתם צוחקים הרבה? כן. אתם אנשים מצחיקים? כן חח מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'? התבטאות וירטואלית
מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק? כן וואי מאוד. סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה? כן חח סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה? כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם? להזמין חברה הביתה ? מי האחרון ששימח אתכם ואיך? לא רוצה להגיד
מי האחרון ששימחתם ואיך? שמחתי את אחותי. כי בזמן האחרון התנהגתי אליה מגעיל. אז כתבתי לה מכתב כזה
איזה אחות לתפארת אני אה? סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? משמח. ילדים זה שמחה? ברור :] שימחה או שמחה? שמחה. החורף משמח אתכם? לא ממש. עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10? 6 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ? שמחה וקצת עצב.

נוופריי

New member
"אני עושה לך טוב ... כולללי אוהב.........."

עצב איזה שיר הכי מעציב אתכם?רעל באהבה. מתי הפעם האחרונה שבכיתם?אתמול בלילה בגלל מה זה היה?= אתם מאמינים שבכי משחרר?כה בכיתם פעם למרות שזה לא עזר במיוחד?כןןן איך אתם מבטאים את זה כשאתם עצובים? איזה צבע הכי מביע עצב?שחור מה הדבר האחרון שגרם לכם ממש להצטער על משהו שקרה למישהו אחר? שומעים שירים מלנכוליים? שיר עצוב יכול להעציב אתכם ממש?כןןן אתם בוכים בסרטיםיש מצב איזה סרט או סיפור אתם זוכרים שממש העציב אתכם? אתם יכולים לעבור ממצב של עצב לשמחה ממש מהר לפעמים?כן מוות יותר מעציב או יותר מפחיד?מעציב .מפחיד לדעת שיכול להיות שמחר אני לא יהיה פה עד כמה אתם עצובים עכשיו מ1 עד 10?4 פחד איזה שיר ממש מלחיץ אתכם? סובלים מחרדת בחינות? חרדה חברתית? קרה לכם פעם שנתקפתם בחרדה מבלי שהיתה לזה שום סיבה ממשית? פחדתם פעם לאבד משהו (לא מישהו!) שהיה ממש יקר לכם? פוחדים מהחושך? פחד מתבטא אצלכם לעתים גם בקור? מתי היתה הפעם האחרונה שממש פחדתם? מה אתם עושים כשמשהו נורא מבהיל אתכם? נדמה לכם שראיתם דמות בחלון, בלילה, מה אתם עושים? אתם פוחדים להיות לבד בבית? אתם הולכים לבד ברחוב בלילה כשאין הרבה אנשים? איזה סרט הכי מפחיד יצא לכם לראות? יש איזה מישהו שמפחיד אתכם מאוד (ברצינות!)? יש לכם איזה פחד שאתם מבינים שהוא לא לגיטימי אבל עדיין פוחדים? לקחתם פעם כדורי הרגעה? מה אתם עושים כדי להרגע כשאתם בלחץ? עד כמה אתם פוחדים עכשיו מ1 עד 10? *שאלות טיפשיות* כעס איזו אימרה הכי מכעיס אתכם לשמוע?קינאה על איזו דעה הכי מכעיס אתכם לשמוע?שערבים זה עם טוב .. בעעעע להרוג אותם . יש מישהו במשפחה שממש מעצבן אתכם?כן כשאתם כועסים אתם שומרים בבטן או מוציאים?לפעמים ולפעמים איך אתם מתמודדים מול עצבים היסטריים?שומרים ובוכים כשאין אפחד כעסתם פעם כל כך עד שהפנים שלכם ממש האדימו?לא יודעת הרגשתם פעם שאתם רוצים להרוג מישהו?כן כשמישהו מאכזב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב , כשמישהו מעליב אתכם זה יותר מכעיס או מעציב?מעציב אוהבים לשמוע מוזיקה רועשת כדי להרגע?כן התעצבנתם פעם על שאלות שמישהו שאל בשאלון שחיבר?כן אתם נוטים להתעצבן מהר?כה עם מי התפייסתם לאחרונה?הרבה ועם מי רבתם?הרבה מה הריב הכי מטופש שהיה לכם אי פעם? עד כמה אתם כועסים עכשיו מ1 עד 10? שמחה איזה שיר הכי משמח אתכם?כוכבי מרום רקדתם פעם משמחה?כן בכיתם פעם מרב אושר?כה מה יכול לגרום לכם להכי הרבה אושר?אירועים , דברים משמחים אתם צוחקים הרבה?כה אתם אנשים מצחיקים?כה מה דעתכם על הצחוק הוירטואלי 'חחחחחחחחח'?נחמד חחחחחחחחחחחחחחח מצחיק אתכם לשמוע מישהו צוחק?כה סיפרתם פעם בדיחה ואף אחד לא הבין אותה?כןן כולם טיפשיםD: סיפרו לכם פעם בדיחה ולא הבנתם מה מצחיק בה?כן מה אתם עושים שיכול ממש לשמח אתכם?לירקוד מוזיקה מי האחרון ששימח אתכם ואיך?אתמול כולם מי האחרון ששימחתם ואיך?שקט סופים טובים בסרטים זה משמח או בנאלי? ילדים זה שמחה?כןןןןןןןןןןןןןן שימחה או שמחה?שימחה החורף משמח אתכם?כן עד כמה אתם שמחים עכשיו מ1 עד 10?6 איזה רגש מבין הרגשות לעיל ממלא אתכם בדר"כ?שימחה

MaStuLa76

New member
שאלון ארוך כמו שרוך של ברוך D;

. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? 3. איזה סוג? 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? 5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? 8. צבע מועדף? 9. נעליים לקיץ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות? 11. ימני\ת או שמאלי\ת? 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? 14. החיים, שחור או לבן? 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן? 16. את\ה שר\ה במקלחת? 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? 20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? 21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? 22. יש לך 11 אצבעות? 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: 24. מיקי מאוס או באגס באני? 25. באיזה צבע החדר שלך? 26. החדר שלך הוא רק שלך? 27. מי עיצב אותו? 28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? 31. מה המקצוע האהוב עליך? 32. מה המקצוע השנוא עליך? 33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום? 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק? 35. M&M או ביצת קינדר? 36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?: 37. כמה זה 1+1? 38. מה החג האהוב עלייך?: 39. מה החג השנוא עליך?: 40. בת\בן כמה את\ה? . 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? 42. איפה את\ה רוצה לגור? 43. לאן את\ה רוצה לטוס? 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?: 46. האם Pine-sol מריח טוב?: 47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך? 48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת? 49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות? 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? 51. עברת טיפול שורש? 52. שחור לבן או צבע? 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת? 54. איפה היד שלך עכשיו? 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? 56. אוקיי או או.קיי? 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?: 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? 61. מה הספר האהוב עלייך? 62. מתי קראת אותו? 63. סלמון או בורי? 64. סרטן או לובסטר?: 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?: 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: 67. תאר\י את היום הכי טוב בחיים שלך?: 68. מטאטא או מגב? 69. מה המילה האהובה עלייך?: 70. חינם! 71. מה השם המלא שלך?: 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?: 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?: 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?: 75. קסטות או דיסקים?: 76. למה? 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? 78. איך את\ה פותח\ת את המעטפות שלך: 79. את\ה משועממ\ת כרגע?. 80. את\ה אוהבת בצלים? 81. איך היית קורא\ת ללהקה שלך, ? 82. לבשת פעם שמלה? 83. מתי? 84. צפרדעים או קרפדות?: 85. את\ה מאמינ\ה בלהביע משאלה בשעה 11:11? 86. 8 או 3?: 87. כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? 88. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 89. את\ה אוהב\ת אותי? 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנ\ה? 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? 92. את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון? 93. האם את\ה צופה בסופרבול בבית? 94. את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלוויס? 95. אז איך תקרא\י לו? 96. מה עם הבת שלך? 97. תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך: 98. את\ה קורא\ת צהובונים? 99. את\ה קורא\ת עיתונים? 100. את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק? 101. את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים? 102. תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת? 103. אוכל מועדף? 104. מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו? 105. נייר חלק או מפוספס? 106. פעם הופעת על במה? 107. עוגת תפוחים או דובדבנים? 108. פפסי או קולה? 109. וניל או תות? 110. סרט מועדף: 111. שחקן אהוב? 112. שחקנית אהובה? 113. צ'יריוס או קורנפלקס? 114. גרביונים או גרביים עד הברך? 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? 116. אמצע הלילה או אמצע היום? 117. תקווה או בילי? 118. גבוה או נמוך? 119. לאט או מהר? 120. קשה או רך? 121. יוגורט או גלידה? 122. כפית או מזלג? 123. את\ה בוכה עכשיו? 124. מכה או סטירה? 125. תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה? 126. תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה? 127. תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה? 128. מי בבית עכשיו? 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? 132. סוכרייה רגילה או על מקל? 133. איזה טעם? 134. את\ה אוהב\ת לדוג? 135. סבא שלך מגניב? 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? 137. את\ה נוחר\ת? 138. תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? 140. כמה? 141. את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? 142. את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? 144. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? 145. מ'מצב? 146. מה קורה? 147. מה את\ה חושב\ת עלי? 148. בלונדיניות או ברונטיות? 149. לדחוף או למשוך? 150. כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת? 151. את\ה בכלל קורא\ת את הדברים על הדלת? 152. עכבישים מפחידים אותך? 153. מה עוד? 154. הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק? 155. מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? 156. מה היה המשפט הראשון שאמרת? 157. מה את\ה לא יכול\ה לבטא? 158. את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע? 159. הטלפון שלך מצלצל? 160. מה מספר הטלפון שלך? 161. את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך? 162. את\ה נגרר\ת עכשיו? 163. ג'ים קארי או מריה קארי?: 164. כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? 165. כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? 166. לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה? 167. לאופניים שלך יש 2 גלגלים? 168. האם הם שטוחים? 169. את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים? 170. אחורה או קדימה? 171. לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 172. את\ה עולה עכשיו באש? 173. אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה? 174. ספרייט או 7-אפ? 175. השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": 176. במבי או סימבה? 177. פיות או מלאכים? 178. אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת? 179. היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל חמישה דולר? 180. את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם? 181. אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש? כולל זאת 182. 5+7+8-1234569%555x 3 = ? 183. אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך? 184. את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? 185. למה לובשת הזברה פיג'מה?

MaStuLa76

New member
בלהבלהלבלה

1. באיזו משחת שיניים את\ה משתמש\ת? לא זוכרת הוא אדום ומתחיל בC 2. שמפו וקונדושינר באחד או בנפרד? נפרד 3. איזה סוג? קרליין 4. באיזה טעם של חוט דנטלי את\ה משתמש\ת? מי משתמש לעזאזל בחוט דנטלי?! 5. את\ה מגלגל\ת את הגרביים שלך או סתם מניח\ה אותם? מגלגלת [= 6. באיזה נייר טואלט את\ה משתמש\ת? של לילי 7. את\ה יודע\ת את השם האמצעי של דונאלד דאק? למה שאדע? 8. צבע מועדף? שחור 9. נעליים לקיץ? מה איתם ? 10. תפוחים, תפוזים או בננות?תפוח ירוק 11. ימני\ת או שמאלי\ת? בכתיבה? ימנית 12. הכוס, חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 14. החיים, שחור או לבן? שחור 15. החדר שלך, מסודר או מבולגן?מבולגן 16. את\ה שר\ה במקלחת? לפעמים 17. את\ה מדבר\ת עם החיה שלך? עם מי? 18. את\ה מדבר\ת עם עצמך? כן 19. יש לך קראש סודי על רופא השיניים שלך? לא 20. את\ה יודע\ת מהו השם של הדוור/ית שלך? כן 21. את\ה נותנ\ת לדוור שלך מתנה לחג המולד? לא 22. יש לך 11 אצבעות? למה שיהיו לי 11 אצבעות?D= 23. האם פעם השתמשת או קנית עט ורוד?: כן 24. מיקי מאוס או באגס באני? באגס 25. באיזה צבע החדר שלך? משמשD; או משהו כזה 26. החדר שלך הוא רק שלך? לא 27. מי עיצב אותו? 28. האם את\ה נושכ\ת את השפה שאת\ה עצבני\ת? כן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 29. האם לא תלכ\י לבצפר בגלל שיש לך חצ'קון ענקי בין העיניים ביום שמצטלמים? בשביל זה יש - מייקאפD; 30. כמה מקצועות יש לך במערכת? לא יודעת אולי 7 31. מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית 32. מה המקצוע השנוא עליך? תנ"ך 33. כמה שעות את\ה לומד\ת בכל יום?תלוי איזה יום 33. את\ה לומד\ת ביום ראשון? כן 34. מה יותר טוב, דובוני ג'לי או מסטיק?מסטיק 35. M&M או ביצת קינדר? קינדר 36. את\ה הולכ\ת למקומות ציבוריים עם אימא שלך, ואשכרה מדברת איתה?:לא הבנתי מה אתם רוצים 37. כמה זה 1+1? 38. מה החג האהוב עלייך?: פורים 39. מה החג השנוא עליך?: ראש השנה 40. בת\בן כמה את\ה? . 16 41. בת\בן כמה את\ה רוצה להיות? 15 42. איפה את\ה רוצה לגור? ת"א\נתניה 43. לאן את\ה רוצה לטוס? מילאנו 44. את מי את\ה רוצה לפגוש? עברי לידר 45. את\ה משתמש\ת בדאודורנט?: כן 46. האם Pine-sol מריח טוב?: מזה? 47. מה את\ה אוהב\ת על הפיצה שלך?פטריות 48. את\ה עדיין משתוקק\ת לדלעת? איכ 49. את\ה עדיין משאיר\ה לסנטה חלב ועוגיות?למי?! 50. איבדת את כל שיניי החלב שלך? כן 51. עברת טיפול שורש? לא 52. שחור לבן או צבע? >< 53. כשרופא השיניים שואל, איזה טעם פלואוריד את\ה בוחר\ת?הלכתי פעם אחת בחיי לרופא שיניים,וטזה בגלל הלבנה חינם,אז אל תשאלו שאלות שאני לא מבינה בהם 54. איפה היד שלך עכשיו? במקלדת 55. מה יותר טוב: האוזן הימנית שלך או הזרת השמאלית? אוזןD; 56. אוקיי או או.קיי? אוקיי 57. את\ה יודע\ת את ימי ההולדת של הקרובים שלך?:כן,ברור 58. האם סבתא שלך אמרה לך שהיא בת 29? לא 59. האם אי פעם השתמשת בצבע מחוק? כן 60. מה את\ה חושב\ת על דרדסית? פוסטמה 61. מה הספר האהוב עלייך? אל תגלה,אחד ה-ספרים 62. מתי קראת אותו? לפני שנה ככה 63. סלמון או בורי? 64. סרטן או לובסטר?: 65. מה נשמע יותר טוב: סאבוואי או סאבווארדס?: 66. אוקיי, עכשיו איפה היד שלך?: מקלדתתתתתתתתתתתתתתת 67. תאר\י את היום הכי טוב בחיים שלך?:חח לא יודעת,יש הרבה כאלה 68. מטאטא או מגב? מטאטא 69. מה המילה האהובה עלייך?:מגולגל 70. חינם! וואו 71. מה השם המלא שלך?: שירה קבסה 72. מה היית רוצה שיהיה השם שלך?: ליאן 73. מה השם האמצעי הכי מוזר ששמעת עליו?: לא יודעת 74. האם כפות הרגליים שלך באותו גודל?: כן 75. קסטות או דיסקים?: 76. למה? 77. מה המסורת שלכם בכריסטמס? 78. איך את\ה פותח\ת את המעטפות שלך: 79. את\ה משועממ\ת כרגע?. השאלון הזה משעמם אותי 80. את\ה אוהבת בצלים? כן 81. איך היית קורא\ת ללהקה שלך, ? 82. לבשת פעם שמלה? כן 83. מתי? בחתונה של אחי 84. צפרדעים או קרפדות?:צפרדעים
85. את\ה מאמינ\ה בלהביע משאלה בשעה 11:11? לא 86. 8 או 3?: 87. כמה זמן את\ה יכולה לעשות הולה-הופ? 88. את\ה מאמינ\ה באלוהים? אולי 89. את\ה אוהב\ת אותי? את מי? 90. אכלת עפרונות צבעוניים כשהיית קטנ\ה?לא 91. מה ביקשת ביום הולדת הקודם שלך? שיהיה לי טוב ולכל מי שאני אוהבת.. 92. את\ה יודע\ת את כל המילים בהמנון? לא|מתבייש| 93. האם את\ה צופה בסופרבול בבית? לא 94. את\ה הולכ\ת לקרוא לבן שלך אלוויס? לא 95. אז איך תקרא\י לו? לא יודעת 96. מה עם הבת שלך? שתזדיין 97. תאר\י את הרגע הכי מביך בחיים שלך:עזבוD; 98. את\ה קורא\ת צהובונים? 99. את\ה קורא\ת עיתונים? כן 100. את\ה אוהב\ת צמר גפן מתוק?כן

MaStuLa76

New member
המשך

101. את\ה סובל\ת מהתכווצויות שרירים?כן 102. תושיט\י את יד ימין הכי רחוק שאת\ה יכול\ה. במה את\ה נוגע\ת?קיר 103. אוכל מועדף? קוסקוס,שניצל 104. מה הדבר הראשון שתעש\י אם תזכ\י בלוטו? אטוס לגור בחו"ל 105. נייר חלק או מפוספס? חלק 106. פעם הופעת על במה? כן 107. עוגת תפוחים או דובדבנים?איכ 108. פפסי או קולה? קולה 109. וניל או תות? וניל 110. סרט מועדף: 111. שחקן אהוב? 112. שחקנית אהובה? 113. צ'יריוס או קורנפלקס? 114. גרביונים או גרביים עד הברך?גרביים 115. כמה זמן נראה לך שזה ימשך? מה 116. אמצע הלילה או אמצע היום? אמצע היום 117. תקווה או בילי? 118. גבוה או נמוך? גבוה 119. לאט או מהר? מהר 120. קשה או רך? רך 121. יוגורט או גלידה?גלידה 122. כפית או מזלג? מזלג 123. את\ה בוכה עכשיו? לא 124. מכה או סטירה? סטירה 125. תסתכל\י על האצבע האמצעית בידך הימנית, מה את\ה רואה?אצבע? 126. תסתכל\י שמאלה, מה את\ה רואה? דלת 127. תסתכל\י ימינה, מה את\ה רואה? קיר 128. מי בבית עכשיו? 129. הרגליים שלך צלובות עכשיו? 130. יש לך מילון אנגלי-עברי בחדר? 131. יש לך מילון אנגלי-אנגלי-עברי בחדר? 132. סוכרייה רגילה או על מקל? על מקל 133. איזה טעם? 134. את\ה אוהב\ת לדוג? 135. סבא שלך מגניב? אין לי סבא 136. האם סבא שלך משעמם אותך עם סיפורים ארוכים? 137. את\ה נוחר\ת? לא 138. תאר\י את ריח הפה שלך עכשיו: 139. יש לך תמונות של עצמך בחדר? כן 140. כמה? הרבה,אבל לא על הקיר 141. את\ה מלקק\ת את הבולים או משתמש\ת בספוג? 142. את\ה לועס\ת את העטים או העפרונות שלך? כן 143. מהו הקומיקס האהוב עלייך? 144. כיתת דרמה או דרמה של כיתה? דרמה של כיתה 145. מ'מצב? חרא של צב 146. מה קורה? תצודה לבורא 147. מה את\ה חושב\ת עלי? 148. בלונדיניות או ברונטיות? 149. לדחוף או למשוך? לדחוףDDDDD= 150. כשרשום על הדלת "משוך", את\ה אוטומטית דוחפ\ת?די להיות גסים 151. את\ה בכלל קורא\ת את הדברים על הדלת? כן 152. עכבישים מפחידים אותך? לא 153. מה עוד? מה עוד. 154. הידעת שפחדתי מצפרדעים כשהייתי תינוק?וואו 155. מה הייתה המילה הראשונה שאמרת? 156. מה היה המשפט הראשון שאמרת? 157. מה את\ה לא יכול\ה לבטא? 158. את\ה יודע\ת שהטלפון שלי צלצל הרגע?וואו 159. הטלפון שלך מצלצל? לא 160. מה מספר הטלפון שלך? 0469....... 161. את\ה אוכל\ת את הציפורניים של הרגליים שלך? לא איכ 162. את\ה נגרר\ת עכשיו? לאן? 163. ג'ים קארי או מריה קארי?: 164. כמה כפיפות בטן את\ה יכול\ה לעשות? ברצף? 37 165. כמה שכיבות סמיכה את\ה יכול\ה לעשות? לא ניסיתי 166. לכ\י תרוצ\י קילומטר. יש לך 10 דקות. את\ה עייפ\ה?מה את אומרת:D 167. לאופניים שלך יש 2 גלגלים? לא יש 7 168. האם הם שטוחים? הא? 169. את\ה יכול\ה לעשות עמידת ידיים?לא 170. אחורה או קדימה? קדימה 171. לכ\י אחורה 5 צעדים. עצר\י. תסתובב\י. מה השעה עכשיו? 172. את\ה עולה עכשיו באש? כן 173. אם אתן לך פיסת נייר, מה הסיכויים שתאכל\י אותה?אפסים 174. ספרייט או 7-אפ? 175. השלימ\י את המשפט - "אם אין לחם...": תאכלו עוגה 176. במבי או סימבה? 177. פיות או מלאכים? 178. אם הייתי אומר לך לקפוץ מהגג, היית קופצ\ת? כן 179. היית מוכנ\ה ללקק רגל של נסיך בשביל חמישה דולר?לא 180. את\ה יודע\ת שיש אנשים שמוכנים לעשות את זה בחינם?אהמ 181. אמ... את\ה יכול\ה לספור כמה שאלות עוד יש? כולל זאת 181 182. 5+7+8-1234569%555x 3 = ? 183. אם היו לך 5 דולר, היית הולכ\ת לחנות כדי לקנות תפוח שעולה 50 סנט, אבל הם נגמרו, כמה תפוחים יהיו לך? 184. את\ה יודע\ת כמה קלוריות תשרופ\י כשאת\ה עושה דבר פרוע? 185. למה לובשת הזברה פיג'מה?כי קר בחוץ

שאלון פלייליסט - סוף סוף משהו קצר . :)

*שימו את הפלייליסט שלכם על suffel בכל פעם שיש שאלה תכתבו את שם השיר שכרגע אתם שומעים* - החברים שלי קוראים לי: - אנשים חושבים עליי שאני: - אני נראה כמו : - תמיד חלמתי ש: - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: - כשאהיה גדול אהיה: - כדי להפיג שיעמום אני: - בשעות הפנאי אני : - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה:

../images/Emo135.gifעונה . [:

- החברים שלי קוראים לי: - אנשים חושבים עליי שאני: אני זוכר - איציק שמלי . - אני נראה כמו : בואי נעזוב - רן דנקר ועילי בוטנר . - תמיד חלמתי ש: סרט הודי - דנה ועידן . D; - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: שמועות - אייל גולן . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
- כשאהיה גדול אהיה: באה אליי - הראל מויאל . - כדי להפיג שיעמום אני: קונצרט חיי - רגב הוד . - בשעות הפנאי אני : אבא -שלומי שבת .
- אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: מכל אותם הפיזמונים - אייל גולן . XD - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה: מרגיש את זה - שמעון בוסקילה . D;

MaStuLa76

New member
הו,אני אוהבת .

- החברים שלי קוראים לי:מרי לנצח - עברי לידר - אנשים חושבים עליי שאני:מחר כבר לא יבוא - אביב גפן [יו,זה כ"כ מתאים לסיטואציה של לימודים] - אני נראה כמו :אני שונא- אביב גפן [כ"כ] - תמיד חלמתי ש:שזיף - שייגעצ[חחחחחחחחחח] - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה:יום טוב - עברי לידר [היי,זו מחמאה?] - כשאהיה גדול אהיה:אור הירח - אביב גפן[הלוואי חח] - כדי להפיג שיעמום אני:כל המילים הכי יפות - שייגעצ - בשעות הפנאי אני :מעליות - דודו טסה - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: גן החטאים - אביב גפן [חח ממש לא] - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה:על קו המים - עברי לידר

תני לי יד תני לי מקום

- החברים שלי קוראים לי:ברחובות שלנו-משינה - אנשים חושבים עליי שאני:ממעמקים-עידן רייכל - אני נראה כמו :מסיבת כיתה-העבריתO____________O - תמיד חלמתי ש:פלורנטין-אהוד בנאי - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה:נבראתי לך-לירון לב - כשאהיה גדול אהיה:פרח נתתי לנורית-שייגעצ - כדי להפיג שיעמום אני:יחפה-נינט.[D:] - בשעות הפנאי אני :נוף אחר-יוני בלוך - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: בוקר טוב איראן-אביב גפן
! - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה:הכל יכול לקרות-נינט.חח נכון..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בוקר טוב איראן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נוופריי

New member
"..,עעווד תיראי שאשתגע בגללך..."

- החברים שלי קוראים לי:מתגגע-אייל גולן - אנשים חושבים עליי שאני:נערה-אייל גולן - אני נראה כמו :עוד כמה רגעיים-אייל גולן - תמיד חלמתי ש:ראיתי בך אישה-אייל גולן - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה:שקלים-אייל גולן - כשאהיה גדול אהיה:בשבילך נוצרתי-אייל גולן - כדי להפיג שיעמום אני:יזרי אליי-אייל גולן - בשעות הפנאי אני :מלך המגרש-אייל גולן - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: אהבת חיי-אייל גולן - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה:זה מוזר-אייל גולן D:

../images/Emo97.gif=]

- החברים שלי קוראים לי: Will I am - I got it from my mama - אנשים חושבים עליי שאני: 50Cent & Justin Timberlake - Ayo Technolog - אני נראה כמו : Timbaland - The Way I Are - תמיד חלמתי ש: Fergie - Big girls don&#146;t cry - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה:עידן יניב ודנה אינטרנשיונל-חים בסרט הודי - כשאהיה גדול אהיה: בית הבובות הציורים של יובל - כדי להפיג שיעמום אני: את באה אלי -הראל מויאל - בשעות הפנאי אני : בית הבובות שיר בעיפרון - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: Avril Lavigne - When you're gone - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה: Britney Spears - Gimme More

נוופריי

New member
סליחהשאני מתערבת ,,,

אבל תיתסכלי בפליריסט שלך אין שיר 1 אפילו שלהגיים בויז ,.... את ניקראת מעריצה? סליחה ממש לא .

עונה :]

- החברים שלי קוראים לי: סאבלימינל הצל,, כלא 6 ,שי360 וצ'ולו -ישראל D= - אנשים חושבים עליי שאני:פבלו ושלומי-ירח משוגעע - אני נראה כמו :שי 360-שבור ת'דממה - תמיד חלמתי ש: אלון וליאור (החתיך)-ימים טובים : ] ] ]חחחחח - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: אחריייך -לוקוו וליאור שובבב D = - כשאהיה גדול אהיה: לוקו-מי זה שעושה ת'מסיבה D= יאווו - כדי להפיג שיעמום אני: בית הבובות-אל תדאג - בשעות הפנאי אני : בן ישראלי-מילה של אהבה - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: מרגיש כמו מלך-דודו אהרון. D= - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה: אהבה ראשונה-דוד אהרון D= חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה