עונה [:
מהו שמך המלא? עמית תאריך לידה: 9.9.92 מקום מגורים: יקנעם כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום משקל: לא יודעת גובה: כנ"ל מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פיטר רוט יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם ב...לא קבוע ולא רוצה להתחיל קבוע העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני עוד חושבת על זה... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע ופסיכולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנ"ל...אין לי תוכניות לעתיד
איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מה מתנגן עכשיו? היום יומולדת - ברי ואינפקטד עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלאייר והתיקייה של המוזיקה ישנת טוב אתמול? לא...הלכתי לישון באיזה 5 וקמתי ב10 והייתי עייפה נורא נורא נורא תישן טוב הלילה? כן, אני חושבת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד אני רוצה וחצי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות ופוזה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ארגנטינה/ארה"ב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? חזרתי לפני שעה...ויצאתי באיזה 6 אכלת? באיזה 8 התנשקת? מזמן........במסיבה של סיום ט' התאהבת? זה לא התאהבות שחבל על הזמן...אבל לפני איזה חודש הבנתי שיש לי מישהו חדש בראש... נשבר לך הלב? בכיתה ז' נראה לי... צחקת? היום בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יום שישי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יום שישי חיבקת מישהו/י? היום עישנת? שלשום שתית משקה אלכוהולי? יום ראשון שבוע שעבר השתכרת? אף פעם...אני יודעת לעצור את עצמי דקה לפני שכבת עם מישהו/י? --- היית במועדון? מזמן בסוכות לבשת חצאית? פ'ח קנית בגד? לפני איזה חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שאלה טובה הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? יום ראשון מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? אחות שלי התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? אחות שלי פגע בך? לא זוכרת שימח אותך? ידיד שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי מה/מי העיר אותך? השכן מלמטה צעק בטלפון והעיר אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לכלבה שלי
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אבל למה אתה צועק?! אני מבין אותך תן לי את המספר שלו" וכל מיני כאלה מהשכן מה היה השיר הראשון ששמעת? סרט הודי ב24 מה אכלת? כריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא יודעת מיקום כרגע: בית להקה אהובה: לא יודעת יש הרבה איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: אורן כדורי/בראד פיט הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא יודעת את חושבת שאת קנאית? כל אחד קנאי לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא יודעת את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? של התקווה 6 הקול הכי יפה ששמעת? מה זאת השאלה הזאת?! לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מה שיש תמיד בווינדווס ושומר מסך? גם של ה-XP מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: הוא לא היה ממש בן זוג אבל יומולדת של ברי ואינפקטד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שיר לא מוכר...שכתבו במיוחד בשביל הבנאדם המסויים הזה מזכיר לך את הילדות: הופה הייD: גורם לך לבכות: וואי...אממ...נראה לי דון חואן...סתם כי יש לי מלא זכרונות מה תקופה ששמעתי ת'שיר הזה... גורם לך לצחוק: כל הילדים קופצים רוקדים גורם לך לרצות לרקוד: The Way She Moves מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא חשוב... שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר בעיפרון שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: בכניסה לחופה את "אח של סלים" שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: פה קבור הכלבD; איזה בדיחה ישנה שמסכם את שנות הנעורים שלך: הם עוד לא הסתיימו ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירים של הביטלס וסרט הודי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אל תכעסי זה לא אסון...אדיר חחח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל השירים של התקווה 6 שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: מכה אפורה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודעת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? איזה 3 חודשים ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? משהו כזה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שתקו מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אני עוד מנסה להסביר לעצמי... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? קרה לי ממש לא מזמן...חשבתי "יאללה עבר נגמר חבל אבל המשכנו הלאה" האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? תלוי מי... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? --- והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? אקסים: כמה אקסים יש לכם? אני שונאת את המילה אקס האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? ברור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן, נורא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא
מהו שמך המלא? עמית תאריך לידה: 9.9.92 מקום מגורים: יקנעם כמה אחים/אחיות? 2 גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמאבא צבע עיניים? חום בהיר צבע שיער? חום משקל: לא יודעת גובה: כנ"ל מוסיקה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? תופים אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פיטר רוט יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ז' ניסית להתאבד פעם? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם ב...לא קבוע ולא רוצה להתחיל קבוע העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני עוד חושבת על זה... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע ופסיכולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנ"ל...אין לי תוכניות לעתיד