דיון השבוע!!!!

תמיר1991

New member
נכון, ובדיוק בגלל זה מיליון עדיפים

מאלף- כי אם כולם שווים, אז בהכרח המיליון שווים פי אלף מהאלף
תמיר.

Greebo

New member
המממ

וול את החיים שלי בלי בעיות הייתי נותן אם זה היה מגיע לזה.. אני לא מסכים עם כל הקטע של הסלקציה.."רק אנשים שמגיע להם למות" מעטים הם האנשים שאני חושב שבאמת מגיע להם למות..(*שמם שמור במערכת*) אבל אם זה מגיע ל5 אנשים שאני חייב לבחור ברחוב? אז.. התשובה שלי היא כן. אני די בטוח שאני יהרוג את עצמי אחר כך אבל, כי אני לא חושב שאני יוכל לחיות עם הידיעה שלקחתי חיים... ובנוסף, אני כשלעצמי לא חושב שתהיה לי את הזכות לחיות לאחר מכן.. זה לא שאני בעד עונש מוות, להפך האמתי.. אבל... מבחינת המצפון שלי, אני לא חושב שיהיה מגיע לי לחיות..

מה ה מצב

New member
הרוב ענו כן וגם אני חושבת ככה

כי הרי זה רק 5 מול מליונים. השאלה היותר גדולה היא- האם הייתם מוכנים להקריב 5 אנשים לניסוי שאולי יביא למציאת תרופה למגפה שתהרוג מליונים? זו שאלה ממש קשה כי אין ביטחון שההקרבה של האנשים הללו אכן תעזור...

אה, יש המשך עוד יותר טוב...

האם היית הולכת על ניסוי שטוב ב 80% מהמקרים עבור 5 מיליון אנשים או 100% עבור 4 מיליון? (סתם זרקתי מספרים, צריך לחשב מספרים יותר מתאימים...) המקורי היה לזכות ב 40,000 שח ב 80% או 30,000 שח ב 100% ואיך שהוא חישוב התוכלת ל 40,000 יוצא 32K... אדם

dominoooo

New member
חשבתי על זה טוב

והחלטתי לפרסם על זה רשומה בבלוג החדש שלי... אני לא מבקרת אף אחד...רק רושמת את דעתי, אז בבקשה תגיבו ברצינות, אפילו אם זה ביקורת רעה. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mrsfelton

למעלה