היום הראשון ללימודים

BustA

New member
יום ראשון ללימודים ומכנסיים ../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

שלום אחים, עוד איזה שובע (ב''ה תהיה שביתה) מתחיל הבית ספר, ולי אין ממה ללבוש. חרא. הסתובבתי היום בקניון (מלחה
)ולא ממש מצאתי איזה ג'ינס, דגמ''ח (שראיתי שדי נכנסו עכשיו) או משהו אחר לקנות לי ליום הראשון. אז ככה, אם מישהו ראה איזה מכנס שווה, חולצה, נעל, כל חרא אחר שאני צריך ללבוש, בבקקששהה תמליצו/ תגידו לי איפה אני יכול למצוא לי משהו נחממד ויפה. תודה אחאות.

Summer Spirit

New member
הולה אנשים../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מה קורה
יש לי שאלה: מה כדאי לי ללבוש ליום הראשון של הלימודים (שכחו משביתה...)? אני עולה לכיתה יא'. וגם.. איך כדי לי להתאפר? אבל לא משהו רציני.. סתם קליל כזה..

or 343

New member
טוב , התכנסות קטנה לשם ייעוץ...

בקשר לסוגיית היום הראשון........סתם רציתי שתגידו מה אתם חושבים על מה שאני הולכת ללבוש (לא השקעתי יותר מדי חשיבה, אבל אני באמת לא רוצה להתבלט, רק תגידו מה דעתכם ואם יש לכם הצעות לשיפור... ): מכנסיים- שחורות מתרחבות למטה מבד רגיל. נעליים- אולסטאר כחולות כהות חולצה- עדיין לא החלטתי איזה צבע! אבל אני צריכה ללבוש עם זה עניבה כתומה בגלל איזה קטע של השכבה שלנו (אני עולה לי"ב ומי שזוכר כבר כתבתי פה שהצבע השכבתי הוא כתום.) אני חשבתי שחולצה כחולה כהה/ שחורה תתאים לעניבה , מה נראה לכם?

Kristina©

New member
היי אנשים !!

לא הייתי פה כמה זמן ואני תוהה עם בכלל מישהו שם
אני רואה שאתם חוזרים לביה"ס.. אני מקנאה בכם!! אז תגידו יש לכם את ההתרגשות הזאת של היום הראשון? וכפי ששמתי לב שאתם כבר מתכננים מה ללבוש.. והאם אתם מצפים למשהו מיוחד? טוב כנראה אני אעלם לכם הרבה בזמן האחרון אבל אין מה לדאוג אבוא לבקר מדיי פעם (כי אני כרגע עובדת עסוקה..) אוהבת אותכם ובהצלחה !! טוב יש לי תמונה חדשה לא מזמן ממועדון .. אז קבלו..

O Boy

New member
אמממ...

דגמ"ח אל תעז (טוב לא להגזים), פשוט זה בדרך החוצה (יצא כבר, להתראות). אני הייתי ממליץ על איזה ג'ינס שווה, אני קניתי בלי קופר יש יפים

tde

New member
אהה יש לי כמה רעיונות.. בפנים.. ../images/Emo6.gif

1. עם חוטיני מנומר, ז'קט עור חום וכובע משולש עם נוצה (כמו של המוסקיטרים) ונעלי מוקיסונים 2. לבוא נטורל - כלומר ללא כלום 3. דובון צבאי תמיד יכול להתאים, עם או בלי סוודר צבאי למטה!
4. את יכולה לעטוף את עצמך בניילון נצמד עבה ולבוא פשוט ככה! מקורי לא? וכל זה ב2 קלוריות בלבד 5. בקשר לאיפור, זוכרת את דנה אינטרנשיונל באירווזיון? נראה לי שככה יתאים גם לך! אולי גם תוכלי להשיג את השמלה של גוטייה אז בכלל פצצות!
6. נכון אומרים שלא כל יום פורים? היום הראשון הוא לא פורים, הוא קרררררנבל!!! תעטי עליך איזה ביקיני שעיר, צבעוני וזוהר , תוסיפי כמה נוצות קטלניות והרי לך ! 7. מראה דרקולה תמיד אופנתי, אגב 8. אהה אמרת משהו קליל, סליחה לא ראיתי. חחחח.. אז למה שלא פשוט תהי את וגמרנו? שימי על עצמך מה שאת הכי אוהבת ושמקובל אצלכם בביצפר ויאללה לדרך! והעיקר שיהיה לך בהצלחה (לא רק לך, גם לאחרים) ושנה קלה שתהיה מה?

O Boy

New member
היי!

מה נשמע? אנחנו הוותיקים שמים לב לכל אחד שמחסיר כאן
אה ו...את ממש יפה...

ממש טוב!!!

כאילו את רוצה ללבוש מכנס שחור חולצה שחורה ועניבה?? אז זה יהיה ממש פ33ה!!! אבל לא נראה לי שכדאי צבע אחר לחולצה.... לכי על הכול שחור ועניבה כתומה ותיראי חבל"ז!!

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אמממ לפי דעתיי...../images/Emo26.gif

אני אישית לא אוהבת אולסטאר עם פדלאפוןן... לבשתי את זה שנה שעברה כמה פעמים טובות אבל זה נראה פלצני כזהה.... אם את עם פדלאפון תלכי או עם נעלי ספורט כאלו סגנון נייק וכאלו או עם הסגנון של הבפאלו <אם יש לך> זו לפחות דעתיי...=)

tde

New member
חחחח את עוקבת אחריי?? ../images/Emo6.gif

די ממזמן, אבל אני לא כותבת הרבה..

אמממ.....

אל תדפקי הופעה, גינס איזה חולצה חמודה ונעל שאת אוהבת..... אמממ.... בקשר לאיפור.... משהו קליל?קצת סומק וליפגלוס.....

אדוושי

New member
נכוןן../images/Emo70.gif ולבנות../images/Emo26.gif

יש בלי קופר ג'ינס דו צדדי! זת'מרת שצד אחד של הג'ינס לובשים ואם הופכים אותו הוא גם מותאם לכך שנוכל ללבוש אותו בשני צדדים וזה כאילו יש לנו 2 ג'ינסיםם אה הא
מתחכם

למעלה