היום הראשון ללימודים

or 343

New member
וואי, אני מתחילה להתרגש../images/Emo178.gif

מכירים את הפרפרים בבטן כמה ימים לפני הלימודים?? עכשיו אני מתחילה להרגיש את זה, במיוחד כי זו תהיה השנה האחרונה שלי בבצפר!
פתאום לא בא לי לגמור בצפר!

or 343

New member
הדעה שלי ../images/Emo22.gif

תקני ארגונית אם כבר, קצת יקר אבל שווה את זה. אני לא כ"כ בעד יומן של גיא אריאלי (אגב, יש לי כזה בבית כי קניתי מעריב לנוער) הוא די פשוט כזה, והכל מלא בתמונות של גיא אריאלי, לא יימאס לך מזה מתישהו...? אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין מה להתכווח... אבל אני הייתי קונה אם כבר ארגונית, או שתקני יומן כמו שאני קניתי של פו הדוב...הכי חמוד בעולם.

q t girI

New member
כןן נכון צודקת

אני קניתי שנה שעברה יומן של יהודה לוי וממש ממש נימאס לי ממנו שנה שעברה, וקניתי יומן חדש באמצע השנה....

ילדה...

אין לי שמן של מוסך על מה את מדברת... אולי שימי תמונה של החליפה או פירוט יותר רחב לא יודעת משהו.... אבל בתחלס ורוד מאוד מאוד יפה... ועם אין לך תלבושת אחידה שיהיה בכייף!!!

ילדה מעולם אחר כנסי

יש לי תלבושת אחידה אבל למי אכפת?זה יום ראשון!!! אף אחד לא מקפיד אצלנו ביום הראשון כי זה רק חולצות מקיף, גם ככה לא ממש מקפידים אז במיוחד לא בתחילת שנה ובטח ובטח שלא ביום הראשון! ובקשר לחליפה אני יצלם אותה מחר במצלמה של המחשב ויעלה לכאן.......

אני ניסיתי כבר כמה פעמיים...

ולא מצליח לי... טוף זה משגע!!! אולי אני אבקש מחברה שלי שתעלה את התמונה שלי בשמה....

coolel

New member
עזרה

ליום הראשון: איזה חולצה ללבוש? מכנס אני כנראה אלבש ג'ינס של לי קופר אבל מה עם חולצה? מה דעתכם? טי-שרט? מכופתרת? גופייה(ממש לא!)? הצעות?

or 343

New member
טי שרטטט

טי שרט עם איזה ציור / הדפס חמוד, לא משו שמושך יותר מדי תשומת לב. לדפוק הופעה, אבל בסולידיות.

אנשים!!!

שלום אני חדשה פה... יש לי עצה בשביל כל אלו שיש להם תלבושת אחידה ורוצים לדפוק הופעה ליום הראשון. השנה החליטו בביצפר שלי להכניס את התלבושת האחידה ומה שאני מתכוונת לעשות זה לבוא בג'ינס פשוט וטי שרט הכי יפה הכי נוח הכי טוב! ובשביל לדפוק הופעה... יש לי מלא שרשראות יפות ומיוחדות(אחת של סופרמן מכסף), עגילים מיוחדים(שעלו לי הרבה מאוד כסף), צמידים יפים ועוד כל מיני שטויות כאלו... אבל תזכרו לא להגזים! ככה תוכלו להפוך כל תלבשות אחידה להופעה יותר מיוחדת ויפה!

or 343

New member
אז התלבושת האחידה שלך

זה טי שרט עם סמל של הבצפר? משו כזה?

O Boy

New member
כמו רובנו ../images/Emo4.gif

גם לי תלבושת אחידה, בכמה צבעים בלבד

לנו יש את כל הצבעים =)

שחוץ מזה בעוד חודש כולם ישכחו שיש לנו תלבושת אחידה ואף אחד לא יבוא איתה

למעלה