היום הראשון ללימודים

BustA

New member
כן...

אבל לא מצאתי משהו יפה כל כך ששווה שאני אקנה אותו... יש בלי קופר דברים יפים

BustA

New member
עוד שאלה.....

מה עם כל המג'ינסים על הכיסים הגדולים והריצ'רצ'ים למיניהם שיש עליהם בכמויות, איך הם

or 343

New member
אתה מתכוון לאקס בוי.........?

כי אם כן- לפי דעתי זה די דוחה, ואף אחד לא כל כך לובש את זה עוד... אם בכל זאת אתה מעוניין, יש חנות ברח' יפו ( גם אני ירושלמית ) ליד כל החנויות נעליים.

BustA

New member
לא...

לא אקס בוקס..... מכיתה ו' כבר לא היה לי כזה... אני מתכוון לכל המגנסיים עם הכיסים האלה שבולטים החוצה, חלקם עם ריצ'רצ'ים, ובכלל הם מאופיינים בהרבה כיסים, אם אני אמצא תמונה אני אשים... מאיפה את בירושלים?

O Boy

New member
מממ...

אתה מתכוון לדגמ"חים? אם כן, אז זה ממש אאוט. BUT, אם אתה מתכוון לג'ינסים כאלה, קסטרו מן הוציאו ג'ינס צמוד שחור עם הרבה כיסים... ממש יפה!

BustA

New member
כן, לזה בדיוק אני מתכוון...

ראיתי משהו דומה, אבל לא שחור, ג'ינס רגיל... כדאי לקחת? הכיסים שלו ממש מקדימה, והם די בולטים כזה, ועם ריצ'רץ' וזה, וגם הצבע די חביב, נראה לי אני אקנה..

BustA

New member
ראיתי את זה ב...

קסטרו מן.. אבל הקטע הוא שאני לא רוצה לקנות ג'ינס שעוד יומיים אף אחד לא ילבש אותו..

O Boy

New member
מממ....

תראה, בקסטרו מן הם ילכו עם הג'ינס הזה עוד הרבה זמן... אני, בכל אופן, לא חושב שאני אקנה אותו בגלל שיש מצב שאני אראה אותו על מלא אנשים, ולדעתי הוא לא עד כדי כך מיוחד. אני אקנה איזה ג'ינס בדיזל חוץ מהג'ינס האחרון שקניתי בלי קופר. אם בא לך עליו ולדעתך הוא שווה - לך עליו. כל הקטע של הכיסים הוא מוטיב מהעונה שעברה ומקודמותיה כשהדגמ"ח כיכב. אלו הן שאריות המוטיב. אין לך מה לדאוג שהוא יעלם מהחנויות, הוא ישאר כאן - השאלה כמה באמת יקנו אותו. בקולקציות של חברות אחרות, מלבד "קסטרו מן", לא ראיתי ג'ינסים בסגנון.

עומריקי

New member
חדש!!!

שלום אני חדש כאן
ובקשר לבית הספר חרא דפקו לנו בגד אחיד אז זהו תנחומים יתקבלו בברכה

O Boy

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif ו...

גם לנו יש תלבושת אחידה, אני מתנחם בג'ינסים, לפחות זה

O Boy

New member
../images/Emo88.gifהיום הראשון ללימודים../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

עוד רגע היום הראשון כבר, המתכננים מראש (כמוני) כבר הספיקו למצוא את המראה השלם ליום הראשון ללימודים, אחרים עדיין בהתלבטויות. זה המקום לשתף. צריכים עזרה מה ללבוש? קניתם כבר בגדים ליום הראשון? בואו ספרו והיעזרו בשרשור זה! *הודעות קודמות בפורום בנושא - שורשרו לשרשור זה*

אממממ....

אני לובשת ביום מכנס ג'ינס חדש שאני אקנה בשבוע הבאה... חולצת תלבושת בצבע שחור.. (כאילו לא בא לי ללבוש לבן על היום הראשון כמו איזה דפוקה בכיתה א לבוא בחולצה לבנה.. רק חסר פרח ביד וגמרנו המראה המושלם אה......) וכובע עם חור כזה... מכירים? ועוד כמה תוספות... אולי שרשרת של גראס על חוט שחור וצמיד ניטים או משהו כזה ... מה אתם חושבים .. זה יהיה בסיידר לבוא ככה?

תתעודדי...

יש לי השנה גם תבושת אחידה... ולפני זה לא הייתה לי אז עד שאספתי שלל חולצות אני צריכה ללכת עם 5 צבעים מסריחים...(טוב.. ניסחפתי קצת...) באיזה כיתה את? ואם אפשר גם איסיקיו....

מה שאני כותבת פה זה אין?

יש לי חליפה כזאת ורודה, מכנסי פדלפון ורודים עם קצת כיסים כאלה, וחולצה שנקשרת בכתפיים שעושה X בכתפיים - זה אין כדאי ללבוש? אן ללכת על החולצה עם גינס? כי החליפה נראת עליי די טוב.....WHAT DO U THINK?

q t girI

New member
אם החליפה ניראית עליך ממש ממש טוב

ואת אוהבת אותה, אז תלבשי אותה :)) וורוד זה צבע ממש ממש יפה!!!!

למעלה