הכיסא הריק

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק../images/Emo88.gif

החוקים כאן. והמשתמש להשבוע הוא....
הסערה שאחריי השקט - דביר
תהני

אתה מעז לצחוק?

נראה איך תאהב את זה שבוע הבא שאתה תשב על הכסא! אז כבר עכשיו אני מזהיר אותך... אל תעשה מין אנלי עם חבר שלך השבוע

../images/Emo69.gifדבר ראשון לא רוצה שכולם ידעו..

..מזה, מה שהולך בין חבר שלי וביני זה עיניינו בלבד. חוץ. אני האקטיבי,בניגוד למישהו פה--> הבנת חמודה?

רציתי להודות לך...

עד אתה נתקלתי בקשיים להמשיך את הדיאטה הבולמית שלי אולם לאחר שיחה קצרה איתך, אני רזה מתמיד!

../images/Emo190.gifמואהאהאה

1- מתי נגמלת מבקבוקים? 2-מה החוויה הכי תראומתית מהגן? 3-יש הילה לזה שכתבו לך "תהני"? 4-מהי הפשלה המינית הכי רצינית שעשית? 5-מה הדבר השנוא עליך מכל? 6-מה הדבר שאתה הכי מתבייש בו גופנית? 7-האם אי פעם התעללו בכך בכל צורה? אם כן נמק.. 8-האם אתה אוהב שאלונים בסגנון? 9-האם התנסת מינית עם גבר? 10-האם הוא היה קרוב משפחה?

תשובות

1- מתי נגמלת מבקבוקים? אף פעם... אני עד היום שותה מהם, לפעמים אפילו חלב... 2-מה החוויה הכי תראומתית מהגן? הווו דווקא מצחיק ששאלת, פעם היה לי חלום שהייתי קטן והגננת אנסה אותי, אני מניח שזאת החוויה הכי טראומתית שלי מהגן, למרות שהיא לא קרתה באמת (אני מקווה) 3-יש הילה לזה שכתבו לך "תהני"? אני מניח שהתכוונת עילה... וכן, כי ידוע שבנות נהנות יותר מבנים (ביחוד בתחום מסוים) אז הוא רצה לאחל לי להנות במיוחד... 4-מהי הפשלה המינית הכי רצינית שעשית? שאני ואמא שלך גרמנו לך להוולד 5-מה הדבר השנוא עליך מכל? מה שאני ואמא שלך גרמנו לו להוולד 6-מה הדבר שאתה הכי מתבייש בו גופנית? (הייתי יכול להמשיך גם כאן עם זה שהזרע שלי יצא משהו כמוך... אבל דיי לבדיחה בשעתה) אז אני מניח שהדבר שאני הכי מתבייש בו גופנית זה חוסר שרירי הידיים והחזה שלי. 7-האם אי פעם התעללו בכך בכל צורה? אם כן נמק.. המממ... כן, בבית ספר, הרביצו לי מכות, אתה רוצה נימוק? טוב... אגרוף ,בעיטה, לפעמים סטירה, לרוב בחלק העליון אבל לפעמים גם בתחתון. 8-האם אתה אוהב שאלונים בסגנון? לא... אני לא סובל, אבל החלטתי להיות נחמד 9-האם התנסת מינית עם גבר? לא... אבל התנסחתי מינית עם גבר, זה היה נורא מעניין, ניסחנו כל מיני דברים מינים 10-האם הוא היה קרוב משפחה? לא... לא שזכור לי... לא כולם כמוך אתה יודע

it's time for me to

מאחר ואתה מחוייב לענות על כל שאלה אז... 1) מה הדרך הכי טובה לגרום לך לבוא לכנס ביגור2006 ולהשאר בו שיתרחש בכפר הירוק בתשיעי עד האחת עשרה באפריל? 2) האם קרה לך דבר מוזר יותר והזוי יותר מהשיוט הממושך שלנו בלילה בחדרה? 3) האם אי פעם הגעת למצב של כמעט תאונה עם הרכב? 4) מה הדבר שהכי מרגיז אותך (מלבדי)? 5) מי הדמות שהכי היית רוצה לראות נרצחת בברוטאליות בשאשוק? (יש לציין תשובה בהודעה נפרדת בציון ספוילר) 6) מאחר ואתה מחוייב לענות את התשובה הכנה ביותר: מה האסטרטגיה שלך בRISK2210? 7) מאיפה אתה שואב את המזל שלך? 8) מתי אתה מגיע אלי?

איפה היה כתוב שאני חייב לענות

ואם אני לא אענה... מה תעשו? תורידו אותי מהכסא? 1) מה הדרך הכי טובה לגרום לך לבוא לכנס ביגור2006 ולהשאר בו שיתרחש בכפר הירוק בתשיעי עד האחת עשרה באפריל? לשכפל אותי... ואז אחד ילמד והשני יהנה 2) האם קרה לך דבר מוזר יותר והזוי יותר מהשיוט הממושך שלנו בלילה בחדרה? אני מניח שכן... אבל התרגלתי לשכוח דברים הזויים, זה כמו לשכוח את החלומות שלי... הם קורים הרבה אז כבר התרגלתי 3) האם אי פעם הגעת למצב של כמעט תאונה עם הרכב? האמת כן... בפעם הראשונה שנהגתי ביחד עם אבא שלי... עשיתי פנייה ביחד עם אוטובוס ואבא שלי אמר לי שכמעט התנגשתי בו 4) מה הדבר שהכי מרגיז אותך (מלבדי)? "אני לא מבינה למה אין לך חברה..." 5) מי הדמות שהכי היית רוצה לראות נרצחת בברוטאליות בשאשוק? (יש לציין תשובה בהודעה נפרדת בציון ספוילר) 6) מאחר ואתה מחוייב לענות את התשובה הכנה ביותר: מה האסטרטגיה שלך בRISK2210? 7 , האמת אין לי ממש אסטרטגיה... אני פשוט מגלגל קוביות 7) מאיפה אתה שואב את המזל שלך? יש באר קסומה מתחת לבית שלי, אבל אתה צריך קוד בין 75 ספרות ו-5 טיפות של דם של חיה כלשהי שאני לא אפרט 8) מתי אתה מגיע אלי? כנראה עוד 3 שבועות פחות או יותר

גיליתי את נקודת התורפה

אז בשביל למנוע ממך את המזל פשוט צריך למנוע ממך להגיע לחדרה?

danny girl

New member
עכשיו אני

אם היית צריך לחלק את חייך בצורה כזאת: החיים שלך לפני ש____ והחיים שלך מאז ש____ ועד עכשיו. מה היית משלים בקו?

חורשת טל

אירוע שבו למדתי להכיר את עצמי וקיבלתי את האופי הציני שלי למדתי שלבטוח בזרים זה לא סוף העולם ושמותר להתשגע קצת שאלה טובה

למעלה