תשובות
1- מתי נגמלת מבקבוקים? אף פעם... אני עד היום שותה מהם, לפעמים אפילו חלב... 2-מה החוויה הכי תראומתית מהגן? הווו דווקא מצחיק ששאלת, פעם היה לי חלום שהייתי קטן והגננת אנסה אותי, אני מניח שזאת החוויה הכי טראומתית שלי מהגן, למרות שהיא לא קרתה באמת (אני מקווה) 3-יש הילה לזה שכתבו לך "תהני"? אני מניח שהתכוונת עילה... וכן, כי ידוע שבנות נהנות יותר מבנים (ביחוד בתחום מסוים) אז הוא רצה לאחל לי להנות במיוחד... 4-מהי הפשלה המינית הכי רצינית שעשית? שאני ואמא שלך גרמנו לך להוולד 5-מה הדבר השנוא עליך מכל? מה שאני ואמא שלך גרמנו לו להוולד 6-מה הדבר שאתה הכי מתבייש בו גופנית? (הייתי יכול להמשיך גם כאן עם זה שהזרע שלי יצא משהו כמוך... אבל דיי לבדיחה בשעתה) אז אני מניח שהדבר שאני הכי מתבייש בו גופנית זה חוסר שרירי הידיים והחזה שלי. 7-האם אי פעם התעללו בכך בכל צורה? אם כן נמק.. המממ... כן, בבית ספר, הרביצו לי מכות, אתה רוצה נימוק? טוב... אגרוף ,בעיטה, לפעמים סטירה, לרוב בחלק העליון אבל לפעמים גם בתחתון. 8-האם אתה אוהב שאלונים בסגנון? לא... אני לא סובל, אבל החלטתי להיות נחמד 9-האם התנסת מינית עם גבר? לא... אבל התנסחתי מינית עם גבר, זה היה נורא מעניין, ניסחנו כל מיני דברים מינים 10-האם הוא היה קרוב משפחה? לא... לא שזכור לי... לא כולם כמוך אתה יודע